• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • σωληνες για χρηση σε τροφιμα

Αποτελέσματα για

Σωληνες για χρηση σε τροφιμα

ΓαλλίαΜασσαλία, Μοναχό και Προβέντζα - Άλπεις - Καινή Ακτή
  1. TIM

    Γαλλία

    Η εταιρεία TIM, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δοσομέτρηση - Εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους σωληνες για χρηση σε τροφιμα, και Αξεσουάρ εγκαταστάσεων σιλό. Έχει έδρα σε Vitrolles, Γαλλία.

  2. LPT LOGISTIQUE INTERNATIONAL

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Από το 2016, η εταιρεία LPT LOGISTIQUE INTERNATIONAL εξειδικεύεται στη θαλάσσια μεταφορά εμπορευμάτων, κυρίως ελαίων (ηλιέλαιου, φοινικέλαιου, κραμβέλαιου...), ποτών, αλλά και κατεψυγμένων προϊόντων, όπως οστρακοειδών, ψαριών και κρέατος. Η επιχείρηση δραστηριοποιείται και πραγματοποιεί διεθνείς μεταφορές κυρίως στη Νοτιοανατολική Ασία, τη Μέση Ανατολή, και τη Δυτική Αφρική. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

  3. IPRA FRANCE

    Γαλλία

    Η εταιρεία IPRA FRANCE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εκχυλίσματα τροφίμων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γαλακτοματοποιητικές ουσίες, φυσικα αρωματα για την βιομηχανια τροφιμων και την κονσερβοποιια, Γαλακτοματοποιητικές ουσίες, και προσθετα, χρωματα και χρωστικες για χρηση σε τροφιμα. Έχει έδρα σε Mouans-Sartoux, Γαλλία.