• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • σχεδιασμός

Αποτελέσματα για

Σχεδιασμός

ΓαλλίαΜασσαλία, Μοναχό και Προβέντζα - Άλπεις - Καινή Ακτή
  1. INSPIRATIONS COSMETIQUES

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Inspirations Cosmétiques : Ο καλλυντικός σας εταίρος υπό το εμπορικό σήμα Inspirations Cosmétiques είναι Γάλλος παρασκευαστής για λογαριασμό τρίτων, με έδρα στην πόλη Γκρας, παγκόσμια πρωτεύουσα για τα αρώματα. Συνοδεύει τις φίρμες για την δημιουργία των μελλοντικών καλλυντικών για τις οποίες η οικολογική ευθύνη σημαίνει αποτελεσματικότητα με βέλτιστες αισθήσεις. Είτε στοχεύετε να δημιουργήσετε μια γκάμα προϊόντων με μια πρωτότυπη ιδέα σας ή να παρασκευάσετε μια ήδη ανεπτυγμένη σύνθεση, η Inspirations Cosmétiques σας προσφέρει μια λύση στα μέτρα σας για την σύνθεση, την ανάπτυξη και την παρασκευή των καλλυντικών προϊόντων. Το εργαστήριο δεσμεύεται για τον σχεδιασμό των καλλυντικών προϊόντων σε στερεή και υγρή μορφή, με ιδιαίτερη προτίμηση στα φυσικά και βιολογικά συστατικά, τηρώντας τα διεθνή πρότυπα και κανόνες. Η Inspirations Cosmétiques επιβλήθηκε γρήγορα στην αγορά ως αναπόφευκτος ειδικός των στερεών καλλυντικών, ικανοποιώντας τις τελευταίες τάσεις της αγοράς: μηδενικά απορρίμματα, χωρίς νερό, χωρίς συντηρητικά, βιολογικά, φυσικά και με σεβασμό στο περιβάλλον και την υγεία. Οι εξοπλισμοί της έχουν σχεδιαστεί για την πλήρωση και την ετικετοποίηση μιας ευρείας γκάμας προϊόντων και συσκευασιών. Οι γραμμές της συσκευασίας είναι αυτοματοποιημένες για να εξασφαλίσουν την άριστη δυνατότητα επανάληψης παραγωγής και υψηλής ποιότητας. Η Inspirations cosmétiques συνεργάζεται με εταιρικές φίρμες με παρουσία στα μεγαλύτερα καταστήματα σε πολλές χώρες. Επικοινωνήστε μαζί τους για να συζητήσετε το έργο σας και να αποκτήστε μια εξατομικευμένη προσφορά.

  2. POLE COSMÉTIQUE

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Γάλλος ειδικός στην δημιουργία καλλυντικών σε full-service που ξεκινά από την ιδέα και καταλήγει στο τελικό προϊόν : σύνθεση, κανονισμός, δοκιμές, φάκελος πληροφοριών του προϊόντος, συσκευασία, παρασκευή και συσκευασία. Η Pôle Cosmétique είναι επίσης ηγέτης στην Γαλλία σε ότι αφορά της τυπικές διαδικασίες που αφορούν την διάθεση καλλυντικών στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Είτε πρόκειται για την εισαγωγή προϊόντων που προέρχονται από χώρες εκτός ΕΕ ή για την καταγραφή προϊόντων που παρασκευάζονται εντός Ευρώπης, η Pôle Cosmétique αναλαμβάνει όλες τις νομικές διαδικασίες σύμφωνα με τον κανονισμό 1223/2009 CE : Δημιουργία του φακέλου πληροφοριών προϊόντος (DIP), τοξικολογική εκτίμηση, δοκιμές ασφάλειας, καταχώρηση CPNP. Χάρη στο τμήμα της διεθνής νομοθεσίας, η Pôle Cosmétique αναλαμβάνει επίσης τις διαδικασίες για την εξαγωγή καλλυντικών προϊόντων στις ΗΠΑ (FDA), Καναδά (Υγεία Καναδά), Κίνα, Asean, Ιαπωνία, Μέση Ανατολή, Αφρική.

  3. ALPHABET STAND SERVICE

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία ALPHABET STAND SERVICE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εκθεσιακά περίπτερα- σχεδιασμός και συναρμολόγηση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Περίπτερα για εκθέσεις, Επαγγελματικές εκθέσεις, Περίπτερα για εκθέσεις, Επαγγελματικές εκθέσεις, Βίντεο για επαγγελματικά σαλόνια, και σχεδιασμος περιπτερων. Έχει έδρα σε La Farlède, Γαλλία.

  4. DOLCENOLA STUDIO

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία DOLCENOLA STUDIO, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εικονογραφημένες κάρτες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους χαρτοπωλείο, ταχυδρομικες καρτες - σχεδιασμος, συλλεκτικες ταχυδρομικες καρτες, και αφισες και ποστερ. Έχει έδρα σε Nice, Γαλλία.

  5. STICK'RG

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία STICK'RG, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εκδοση - μορφοποίηση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους σχεδιασμος χαλκομανιας, αυτοκολλητα, διαφημιστικα αυτοκολλητα, και εξατομικευμενες αυτοκολλητες ετικετες. Έχει έδρα σε Istre, Γαλλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. FOOD IDEAS

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία FOOD IDEAS, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύμβουλοι επιχειρήσεων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οργανισμός επαγγελματικής πλαισίωσης και κατάρτισης, Πρόσληψη προσωπικού, Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, Οργανισμός επαγγελματικής πλαισίωσης και κατάρτισης, σχεδιασμος για εστιατορια, Πρόσληψη προσωπικού, και Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Villeneuve-Loubet, Γαλλία.

  2. ELOENZ ENTREPRISE

    Γαλλία

    Η εταιρεία ELOENZ ENTREPRISE, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αντλίες θερμότητας - οικιακή χρήση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ηλεκτρολογικές εργασίες, συμβουλευτικες υπηρεσιες για την ηλιακη ενεργεια, φωτοβολταϊκες εγκαταστασεις, σχεδιασμος εγκαταστασεων κλιματισμου, και Ηλεκτρολογικές εργασίες. Έχει έδρα σε Brignoles, Γαλλία.

  3. INOVSYS SAS

    Γαλλία

    Η εταιρεία INOVSYS SAS, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανικά πρότυπα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σαρωτής 3D, μηχανικος σχεδιασμος σε 3 διαστασεις, Σαρωτής 3D, τρισδιάστατος εκτυπωτής, και εικονικη πραγματικοτητα. Έχει έδρα σε Marignane, Γαλλία.

  4. 3DIS INGENIERIE

    Γαλλία

    Η εταιρεία 3DIS INGENIERIE, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανική - γραφεία βιομηχανικών μελετών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μηχανικος σχεδιασμος, και συμβουλοι μηχανικης. Έχει έδρα σε Aix En Provence, Γαλλία.

  5. MACIEJ FROLOW ILLUSTRATEUR

    Γαλλία

    Η εταιρεία MACIEJ FROLOW ILLUSTRATEUR, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διαφήμιση, γραφίστες και σχεδιαστές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Διαφημιστικές εικονογραφήσεις, γραφικος σχεδιασμος, και Διαφημιστικές εικονογραφήσεις. Έχει έδρα σε Aix-En-Provence, Γαλλία.

  1. VIVAGENCE

    Γαλλία

    Η εταιρεία VIVAGENCE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φωτεινές επιγραφές και διαφημίσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τσάντες, Διαφημιστικά γραφεία, υπηρεσιες γραφιστικης, Συσκευασία - σχεδιασμός, Τσάντες, και Διαφημιστικά γραφεία. Έχει έδρα σε Avignon, Γαλλία.

  2. GSE

    Γαλλία

    Η εταιρεία GSE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανική - γραφεία βιομηχανικών μελετών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ακίνητα εμπορικής και βιομηχανικής χρήσης - Εργολάβοι και Μεσιτικά γραφεία, Ακίνητα εμπορικής και βιομηχανικής χρήσης - Εργολάβοι και Μεσιτικά γραφεία, και σχεδιασμος κτιριων. Έχει έδρα σε Avignon Cedex 1, Γαλλία.

  1. STE ETUDES REALISATIONS MOULES ET OUTILLAGES

    Γαλλία

    Η εταιρεία STE ETUDES REALISATIONS MOULES ET OUTILLAGES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καλούπια και μήτρες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους σχεδιασμός καλουπιών. Έχει έδρα σε Marseille, Γαλλία.

  2. TERZATEC

    Γαλλία

    Η εταιρεία TERZATEC, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανική - γραφεία βιομηχανικών μελετών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους υπηρεσιες σχεδιασμου, και μελετες μηχανολογιας και μηχανικης περιιβαλλοντος. Έχει έδρα σε Eze, Γαλλία.

  3. MATÉRIEL EQUESTRE DIFFUSION

    Γαλλία

    Η εταιρεία MATÉRIEL EQUESTRE DIFFUSION, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ιππασία - ενδύματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους σχεδιασμος και κατασκευη, κεντημα λογοτυπων επιχειρησεων, εμποδια για γηπεδα διαγωνισμων ιππασιας, και κατασκευή σελών. Έχει έδρα σε Fuveau, Γαλλία.

  4. GRAPHIQUEONE

    Γαλλία

    Η εταιρεία GRAPHIQUEONE, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επικοινωνία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους υπηρεσιες γραφιστικης, Σχεδιασμός λογότυπου, σχεδιασμός διαδικτυακής τοποθεσίας, και δημιουργια και διαχειριση ιστοτοπων. Έχει έδρα σε Istres, Γαλλία.

  5. IPB DESIGN

    Γαλλία

    Η εταιρεία IPB DESIGN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμοί Καταστημάτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σημεία πώλησης - διαφήμιση στον χώρο πώλησης, σχεδιασμος επιπλων, κατασκευή επίπλων, κατασκευη επιπλων για επιχειρησεις, και Σημεία πώλησης - διαφήμιση στον χώρο πώλησης. Έχει έδρα σε Gemenos, Γαλλία.

  6. DEKTA EXPERTISES

    Γαλλία

    Η εταιρεία DEKTA EXPERTISES, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γραφεία πολεοδομικού σχεδιασμού. Έχει έδρα σε Avignon, Γαλλία.

  7. LA PROVENÇALE - COMMUNICATION

    Γαλλία

    Η εταιρεία LA PROVENÇALE - COMMUNICATION, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διαφήμιση, γραφίστες και σχεδιαστές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους σχεδιασμος και δημιουργια διαφημιστικων μηνυματων. Έχει έδρα σε Lauris, Γαλλία.

  8. AVISION RÉPUTATION COMPANY

    Γαλλία

    Η εταιρεία AVISION RÉPUTATION COMPANY, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σχεδιασμός και υλοποίηση διαφημιστικής εκστρατείας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους επιγραμμικη διαφημιση, Μάρκετινγκ online, Προώθηση του ιστότοπου, και Έλεγχος παραπομπών (referencing) ιστότοπων. Έχει έδρα σε Villeneuve Loubet, Γαλλία.

  1. MONDRAGON ASSEMBLY

    Γαλλία

    Η εταιρεία MONDRAGON ASSEMBLY, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρομπότ συναρμολόγησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σχεδιασμός ιατρικών συστημάτων. Έχει έδρα σε ORANGE, Γαλλία.

  2. PCR

    Γαλλία

    Η εταιρεία PCR, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γραφεία πολεοδομικού σχεδιασμού. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους συστηματα καταμετρησης, αναλυση κυκλοφοριας, και ελεγχος της κυκλοφοριας. Έχει έδρα σε Ensues La Redonne, Γαλλία.

  3. CECIELEC

    Γαλλία

    Η εταιρεία CECIELEC, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανικός σχεδιασμός. Έχει έδρα σε Gardanne, Γαλλία.

  4. SAS KALI

    Γαλλία

    Η εταιρεία SAS KALI, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υπηρεσίες πληροφορικής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους προγραμματα - σχεδιασμος, βελτιστοποίηση seo, και προγραμματισμός ιστοσελίδων. Έχει έδρα σε Marseille, Γαλλία.

  5. JEAN MARIE MASSAUD SAS

    Γαλλία

    Η εταιρεία JEAN MARIE MASSAUD SAS, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανικός σχεδιασμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ντιζάιν. Έχει έδρα σε Vence, Γαλλία.

  6. SYMES

    Γαλλία

    Η εταιρεία SYMES, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προγράμματα λογισμικού. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ηλεκτρονική - μελέτες και έρευνες, Συνδεδεμένα αντικείμενα, ηλεκτρονικός σχεδιασμός, Ηλεκτρονική - μελέτες και έρευνες, και Συνδεδεμένα αντικείμενα. Έχει έδρα σε Cagnes Sur Mer, Γαλλία.

  7. HORSE COMPANY

    Γαλλία

    Η εταιρεία HORSE COMPANY, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δομικά έργα, εργολάβοι τελικής επεξεργασίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αλογα, παραθυρα αλουμινιου, πορτες, και σχεδιασμος και αρχιτεκτονικη. Έχει έδρα σε Le Tignet, Γαλλία.

  8. AZZA SOLUTION

    Γαλλία

    Η εταιρεία AZZA SOLUTION, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δομικά έργα, εργολάβοι τελικής επεξεργασίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανική - γραφεία βιομηχανικών μελετών, συμβουλοι σχετικα με την κατασκευη μεγαλων οικοδομικων εργων, σχεδιασμος και αρχιτεκτονικη, Μηχανική - γραφεία βιομηχανικών μελετών, και γενικες ανακαινισεις. Έχει έδρα σε Avignon, Γαλλία.

  9. AMC ETEC

    Γαλλία

    Η εταιρεία AMC ETEC, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανική - γραφεία βιομηχανικών μελετών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους σχεδιασμος ηλεκτρολογου μηχανικου (ηλεκτροτεχνικος σχεδιασμος), και αποζευκτες. Έχει έδρα σε Cannes, Γαλλία.

  10. IDEACT

    Γαλλία

    Η εταιρεία IDEACT, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανικός σχεδιασμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκμετάλλευση (χρήση) διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας, και Εκμετάλλευση (χρήση) διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας. Έχει έδρα σε Aubagne, Γαλλία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Σχεδιασμός

Αριθμός αποτελεσμάτων.

55 Επιχειρήσεις