• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • στυλο

Αποτελέσματα για

Στυλο

ΓαλλίαΜασσαλία, Μοναχό και Προβέντζα - Άλπεις - Καινή Ακτή
  1. CITINNOV

    Γαλλία

    Αναδιπλούμενοι ακροδέκτες με ανάπτυξη κατάλληλων εργαλείων διαχείρισης για την αποτελεσματική διαχείριση των άδειων προς τους δικαιούχους, την εκμετάλλευση και την συντήρηση του συστήματος. Η CITINNOV προσφέρει τα εξής οφέλη : την πείρα ενός εξειδικευμένου Γάλλου κατασκευαστή, αναγνωρισμένος εδώ και πάνω από 20 χρόνια στον χώρο των εξαγωγών/ εισαγωγών, μια ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων ποιότητας, μια λύση στα μέτρα σας, προσαρμοσμένη στο περιβάλλον σας, κατάλληλα εργαλεία διαχείρισης που θα διευκολύνουν την οργάνωση σας.

  2. LE PARFUM CITOYEN

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η Le Parfum Citoyen είναι ο πρώτος οίκος αρωμάτων που ιδρύθηκε μέσα από μια πρωτοβουλία πολιτών και με συμμετοχική χρηματοδότηση, ο οποίος έχει καταφέρει να δημιουργήσει όνομα στον κόσμο της ομορφιάς αλλάζοντας τον τρόπο με τον οποίον παρασκευάζεται, εκλαμβάνεται και αγοράζεται ένα άρωμα. Η Le Parfum Citoyen ανατρέπει όλους τους παλιούς τρόπους της παραδοσιακής αρωματοποιίας, δημιουργώντας αρώματα πολυτελείας, τα οποία παρασκευάζονται τοπικά, με υπεύθυνο τρόπο, χωρίς χρήση απάνθρωπων μεθόδων και πωλούνται στη σωστή τιμή. Το κάθε άρωμα αναπτύσσεται με γνώμονα μια σύγχρονη οσφρητική εμπειρία, από το σαγηνευτικό French Fatale μέχρι το προκλητικό Princesse Rebelle, προκειμένου να αναδείξει την προσωπικότητά σας ή να εκφράσει το πώς νιώθετε την κάθε στιγμή! Κάθε άρωμα έχει το στυλ του, τον χαρακτήρα του και το πάθος του. Η Le Parfum Citoyen αναδύθηκε μέσα από ένα ιστορικό εργαστήριο στην περιοχή της πόλης Γκρας και πετυχαίνει σήμερα να συνδυάσει το παραδοσιακό με το μοντέρνο, διατηρώντας μια τεχνογνωσία που περνάει από γενιά σε γενιά από το 1888. Το επίπεδο της αφοσίωσής μας στη λεπτομέρεια, το πάθος μας και ο σεβασμός μας για την παραδοσιακή τεχνογνωσία της Γαλλίας είναι αυτά που μας κάνουν να ξεχωρίζουμε από τη μαζική παραγωγή. Τα προϊόντα της Le Parfum Citoyen είναι διαθέσιμα μέσα από ένα δίκτυο περισσότερων από 400 καταστημάτων σε περισσότερες από 11 χώρες, όπως και στη Γαλλία: Nocibé, Blissim, Μουσείο του Λούβρου κ.λπ. και μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας. Το 2023 η εταιρεία αρχίζει να χρησιμοποιεί την τεχνογνωσία της και για τον τομέα των αρωματικών χώρου, λανσάροντας μιας κολεξιόν από υψηλής ποιότητας αρωματικά κεριά, φτιαγμένα στο χέρι από 100% φυτικό κερί, τα οποία παρασκευάζονται στο τοπικό κηροποιείο μας στην Grasse en Provence.

  3. HABICINDY

    Γαλλία

    Η HABICINDY ειδικεύεται στα έτοιμα παιδικά και γυναικεία ενδύματα. Επιλέγουμε για εσάς ενδύματα που ακολουθούν τις τάσεις της μόδας προκειμένου να σας προσφέρουμε κομψές εμφανίσεις για ένα κομψό αλλά και σύγχρονο αστικό ντύσιμο στην μόδα. Η γκάμα των προϊόντων μας συμπεριλαμβάνει φορέματα, παλτά, γιλέκα, φόρμες και μπλούζες καθώς και υποδήματα και αξεσουάρ, ιδανικά για να συμπληρώσετε την εμφάνιση σας. Μπορείτε επίσης να βρείτε επιλεγμένα βρεφικά είδη και παιδικά ενδύματα για όλες τις εποχές, μέχρι 10 ετών. Προτεραιότητα μας, να σας προσφέρουμε ενδύματα ανώτερης ποιότητας από διάφορες φίρμες, σε προσιτές τιμές για όλους. Χάρη στους προμηθευτές μας εμπιστοσύνης, προσφέρουμε αποκλειστικά ποιοτικά προϊόντα, τόσο όσον αφορά το ύφασμα που χρησιμοποιείται όσο και από την άποψη της ποιότητας των ραφών και των φινιρισμάτων για ένα καλύτερο αποτέλεσμα. Ανακαλύψτε επίσης τις προσφορές μας ξεπουλήματος έτοιμων γυναικείων και παιδικών ενδυμάτων. Προσφέρουμε ενδύματα που είναι κατάλληλα για όλες τις μορφολογίες και τα στυλ.

  4. MARBRERIE DE LA CRAU

    Γαλλία

    Το λατομείο μαρμάρου της crau ειδικεύεται στην παροχή και στην μορφοποίηση του μαρμάρου, του όνυχα, του γρανίτη, της φυσικής πέτρας, του χαλαζία και της κεραμεικής... Από την επεξεργασία των υλικών αυτών, η εταιρεία ανέπτυξε πολλά επαγγέλματα όπως εσωτερική και εξωτερική πλακόστρωση, επενδύσεις (σκάλες, προσόψεις, χαμηλοί τοίχοι, κουβερτίνες, κράσπεδα...), κουζίνες και μπάνια (πάγκοι εργασίας, πάγκοι για νεροχύτες, νιπτήρες και μασίφ μπανιέρες...), εξατομίκευση (χάρη σε μια 18ετή πείρα στην χάραξη και στην Φωτοτσιγκογραφία, το εργαστήριο μας σας προσφέρει μια πραγματική τεχνογνωσία όσον αφορά την πραγματοποίηση επιγραφών, σήμανσης...)η επιχείρηση πραγματοποιεί επίσης επαύλεις και πολυτελή διαμερίσματα, καταστήματα σε όλο τον κόσμο κυρίως για μια μεγάλη φίρμα του ομίλου LVMH. Η φήμη του λατομείου της Crau βασίζεται σε τρεις βασικούς στύλους : η ποιότητα της εργασίας, η επιλογή των υλικών και η εξυπηρέτηση.