• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • προϊόντα υγιεινής για το σώμα

Αποτελέσματα για

Προϊόντα υγιεινής για το σώμα

ΓαλλίαΜασσαλία, Μοναχό και Προβέντζα - Άλπεις - Καινή Ακτή
  1. HADAR DISTRIBUTION

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η Hadar Distribution : O χονδρέμπορος σας σε προϊόντα υγιεινής, συντήρησης και ομορφιάς. Η εταιρεία Hadar Distribution, με έδρα στην Γαλλία, είναι ένας χονδρέμπορος που ειδικεύεται στα προϊόντα υγιεινής, συντήρησης και ομορφιάς.Χάρη σε μια πολυετή εμπειρία στον τομέα των εισαγωγών - εξαγωγών και στο ξεστοκάρισμα, προσφέρουμε στους επαγγελματίες μια μεγάλη γκάμα προϊόντων DPH (είδη καθαρισμού, αρωματοποιία, υγιεινή) από επώνυμες φίρμες όπως οι Axe, Pampers, Monsavon, Sanex, Ariel, Dove, Nivea, Huggies, Palmolive, Fa, και Le Petit Marseillais. Στην Hadar Distribution, έχετε την δυνατότητα να υποβάλετε τις παραγγελίες σας με το δέμα, την παλέτα ή με πλήρες φορτηγό. Προσφέρουμε επίσης την δυνατότητα παραλαβής των παραγγελιών σας απευθείας από τις αποθήκες μας διανομής που βρίσκονται στο Παρίσι. Επίσης, εξασφαλίζουμε την παράδοση σε όλη την Γαλλία και διεθνώς. Για περισσότερες πληροφορίες ή για οποιαδήποτε αίτηση προϊόντων, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στην εξής διεύθυνση: commercial@hadardistribution.com ή στον αρ. 01.79.73.79.80.

  2. EXON DISTRIBUTION FRANCE

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία EXON DISTRIBUTION FRANCE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αποστείρωση και απολύμανση - ιατρικός εξοπλισμός, Είδη ατομικής υγιεινής και τουαλέττας, μωρομαντηλα, Αποστείρωση και απολύμανση - ιατρικός εξοπλισμός, καθαριστήρες για θαλάμους ελεγχόμενης καθαρότητας αέρα, αντιβακτηριακά υγρά μαντηλάκια, απολυμαντικό χεριών, βιοκτόνα προϊόντα για την υγιεινή των χεριών, και Είδη ατομικής υγιεινής και τουαλέττας. Έχει έδρα σε La Seyne Sur Mer, Γαλλία.

  3. APA ATELIER DE PRODUCTIONS AROMATIQUES

    Γαλλία

    Η εταιρεία APA ATELIER DE PRODUCTIONS AROMATIQUES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρώματα και αποστάγματα για την αρωματοποιΐα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αρώματα και καλλυντικά, Προϊόντα ομορφιάς, Είδη ατομικής υγιεινής και καθαριότητας, Αρώματα και καλλυντικά, Προϊόντα ομορφιάς, Είδη ατομικής υγιεινής και καθαριότητας, και αρωματικά. Έχει έδρα σε St Cezaire Sur Siagne, Γαλλία.

  4. NOY26

    Γαλλία

    Η εταιρεία NOY26, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καλλυντικά προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Είδη ατομικής υγιεινής και τουαλέττας, Είδη μακιγιάζ, Ομορφιά - προϊόντα, Είδη ατομικής υγιεινής και τουαλέττας, Είδη μακιγιάζ, και φροντιδα μαλλιων. Έχει έδρα σε Marseille, Γαλλία.

  5. FRANCE CONDITIONNEMENT CREATION

    Γαλλία

    Η εταιρεία FRANCE CONDITIONNEMENT CREATION, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα ομορφιάς. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Είδη ατομικής υγιεινής και καθαριότητας, Αρώματα και καλλυντικά, Είδη ατομικής υγιεινής και τουαλέττας, Είδη ατομικής υγιεινής και καθαριότητας, Αρώματα και καλλυντικά, και Είδη ατομικής υγιεινής και τουαλέττας. Έχει έδρα σε Mouans Sartoux, Γαλλία.