• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • πλαστικα προιοντα

Αποτελέσματα για

Πλαστικα προιοντα

ΓαλλίαΜασσαλία, Μοναχό και Προβέντζα - Άλπεις - Καινή Ακτή
  1. GLOBAL PACKAGING SOLUTIONS

    Γαλλία

    Η Global Packaging Solutions είναι μια εταιρεία που ειδικεύεται στο εμπόριο γυάλινων και πλαστικών συσκευασιών για τομείς όπως τα καλλυντικά, η αρωματοποιία και η φαρμακευτική. Χάρη στην πείρα και την τεχνογνωσία της στον τομέα της συσκευασίας, η επιχείρηση προσφέρει μεγάλη ποικιλία συσκευασιών με το κομμάτι από γυαλί και πλαστικό. Διανέμει προϊόντα από τους μεγαλύτερους υαλουργούς και πλαστουργούς. Επίσης, προσφέρει υπηρεσίες εξατομίκευσης χρησιμοποιώντας λακάρισμα, μεταξοτυπία, σφραγιδοποίηση, σήμανση εν θερμώ ή επιμετάλλωση για την εξατομίκευση του προϊόντος του πελάτη σύμφωνα με το προφίλ του. Η ποιότητα, οι τιμές, η εξυπηρέτηση και η τεχνική κατάρτιση είναι τα πλεονεκτήματα που αποτελούν την αιχμή του δόρατος της εταιρείας, δίνοντάς της τη δυνατότητα να ξεχωρίζει. Η ποικιλία της γκάμας και των προϊόντων μπορεί να ανταποκριθεί σε ευρύ φάσμα αναγκών στη Γαλλία ή το εξωτερικό. Η εταιρεία πωλεί συσκευασίες με το κομμάτι, «ολοκληρωμένες» ή σε μεμονωμένα τεμάχια: φιαλίδια, αντλίες, πώματα, σωληνάρια κ.ά.

  2. SICOMIN

    Γαλλία

    Σύνθεση και κατασκευή εποξειδικών συστημάτων. Οι δραστηριότητες μας κινούνται γύρω από έξι μεγάλες οικογένειες προϊόντων : εποξειδικά συστήματα, ενισχυτικά, υλικά, φορτία, υλικά ξεκαλουπώματος και αναλώσιμα. Παράγουμε για όλους τους τομείς δραστηριότητας χρησιμοποιώντας σύνθετα υλικά : αεροναυπηγική, οικοδομή, αθλητισμός και αναψυχή, τέχνες και παραστάσεις, πολιτική μηχανική και πράσινες ενέργειες. Η Sicomin είναι στην υπηρεσία διεθνούς πελατείας εδώ και πάνω από 25 χρόνια.

  3. EPSILON-PRODUCT

    Γαλλία

    Η εταιρεία EPSILON-PRODUCT, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επιδιορθώσεις οχημάτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανικά πλαστικά προϊόντα, Πολυμερή, Μηχανικά πλαστικά προϊόντα, πρότυπα και τρισδιάστατες εκτυπώσεις, και Πολυμερή. Έχει έδρα σε Marignane, Γαλλία.

  4. PLAST1JECT

    Γαλλία

    Η εταιρεία PLAST1JECT, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικά προϊόντα για την βιομηχανία μεταφορικών μέσων. Έχει έδρα σε Carros, Γαλλία.

  5. NMA

    Γαλλία

    Η εταιρεία NMA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κοπή πλαστικών - μηχανήματα, Κοπή πλαστικών - μηχανήματα, μεταποίηση πλαστικών υλών, και προϊοντα βασης και ημιτελη προϊοντα απο πλαστικα υλικα. Έχει έδρα σε Plan D'orgon, Γαλλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. AMBIANCE GAZON - L ARTISAN JARDINIER

    Γαλλία

    Η εταιρεία AMBIANCE GAZON - L ARTISAN JARDINIER, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικά προϊόντα για τη βιομηχανία ενδυμάτων. Έχει έδρα σε La Garde, Γαλλία.

  2. ONE TOO

    Γαλλία

    Η εταιρεία ONE TOO, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικά προϊόντα για την βιομηχανία μεταφορικών μέσων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οδικές μεταφορές - υπηρεσίες διακίνησης, Ελεγχος και ρύθμιση - συσκευές και όργανα, Οδικές μεταφορές - υπηρεσίες διακίνησης, και Ελεγχος και ρύθμιση - συσκευές και όργανα. Έχει έδρα σε Saint-jeannet Les Plans, Γαλλία.

  3. COMPTOIR AGRICOLE DU SUD EST CASE SA

    Γαλλία

    Η εταιρεία COMPTOIR AGRICOLE DU SUD EST CASE SA, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλαστικά προϊόντα για τις βιομηχανίες γεωργίας και τροφίμων, και Πλαστικά προϊόντα για τις βιομηχανίες γεωργίας και τροφίμων. Έχει έδρα σε Carpentras, Γαλλία.

  4. DELTA BAIE PRODUCTION PVC

    Γαλλία

  5. COMBIPASS

    Γαλλία

    Οι επαγγελματίες ενοικίασης εξοπλισμού για τις συνδυασμένες μεταφορές, συνδυασμένες και πολυτροπικές καθώς και κινητή αποθήκευση, φορτωτές, μεταφορείς και logistics με βάση την τεχνογνωσία μας για την ανάπτυξη εναλλακτικών λύσεων μεταφοράς για "όλα τα οδικά". Με πάνω από 25 χρόνια εμπειρίας στην αιχμή της τεχνολογίας, έχουμε σημαντικές δυνατότητες επενδύσεων, προσφέρουμε μια επιλογή από υλικά υψηλής ποιότητας που πληρούν τις υψηλότερες απαιτήσεις με τις τελευταίες προδιαγραφές. Σήμερα είμαστε οι μεγαλύτεροι ενοικιαστές που προσφέρουν εξοπλισμό της εταιρείας για τη μεταφορά των χύμα προϊόντων στερεών (πετρο)χημικών, τροφίμων, μετάλλων, πλαστικών και πλαστικών ενδιάμεσων. Είμαστε παρόντες σε περισσότερες από 20 χώρες, με ένα δίκτυο εργαστηρίων.