• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • πλαστικά για τρόφιμα

Αποτελέσματα για

Πλαστικά για τρόφιμα

ΓαλλίαΜασσαλία, Μοναχό και Προβέντζα - Άλπεις - Καινή Ακτή
  1. COMBIPASS

    Γαλλία

    Οι επαγγελματίες ενοικίασης εξοπλισμού για τις συνδυασμένες μεταφορές, συνδυασμένες και πολυτροπικές καθώς και κινητή αποθήκευση, φορτωτές, μεταφορείς και logistics με βάση την τεχνογνωσία μας για την ανάπτυξη εναλλακτικών λύσεων μεταφοράς για "όλα τα οδικά". Με πάνω από 25 χρόνια εμπειρίας στην αιχμή της τεχνολογίας, έχουμε σημαντικές δυνατότητες επενδύσεων, προσφέρουμε μια επιλογή από υλικά υψηλής ποιότητας που πληρούν τις υψηλότερες απαιτήσεις με τις τελευταίες προδιαγραφές. Σήμερα είμαστε οι μεγαλύτεροι ενοικιαστές που προσφέρουν εξοπλισμό της εταιρείας για τη μεταφορά των χύμα προϊόντων στερεών (πετρο)χημικών, τροφίμων, μετάλλων, πλαστικών και πλαστικών ενδιάμεσων. Είμαστε παρόντες σε περισσότερες από 20 χώρες, με ένα δίκτυο εργαστηρίων.

  2. SML IMPORT EXPORT

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία SML IMPORT EXPORT, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρύζι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συσκευασίες για τρόφιμα, Πλαστικές συσκευασίες, Φρούτα αποξηραμένα, Αποξηραμένα φρούτα, ασιατικές κουζίνες, μακρυκοκκο ρυζι, Συσκευασίες για τρόφιμα, ταϊλανδεζικο ρυζι, και πλαστικό κουτί. Έχει έδρα σε Marseille, Γαλλία.

  3. SIRAP FRANCE

    Γαλλία

    Η εταιρεία SIRAP FRANCE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευασία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μονωτικές συσκευασίες από πλαστικό, Πλαστικές συσκευασίες, Τρόφιμα - μηχανές συσκευασίας για τις βιομηχανίες, Μονωτικές συσκευασίες από πλαστικό, Πλαστικές συσκευασίες, Τρόφιμα - μηχανές συσκευασίας για τις βιομηχανίες, και πλαστικα κεσεδακια για τροφιμα. Έχει έδρα σε Noves, Γαλλία.

  4. COMPTOIR AGRICOLE DU SUD EST CASE SA

    Γαλλία

    Η εταιρεία COMPTOIR AGRICOLE DU SUD EST CASE SA, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλαστικά προϊόντα για τις βιομηχανίες γεωργίας και τροφίμων, και Πλαστικά προϊόντα για τις βιομηχανίες γεωργίας και τροφίμων. Έχει έδρα σε Carpentras, Γαλλία.