• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • πιστοποιηση

Αποτελέσματα για

Πιστοποιηση

ΓαλλίαΜασσαλία, Μοναχό και Προβέντζα - Άλπεις - Καινή Ακτή
  1. POLE COSMÉTIQUE

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Γάλλος ειδικός στην δημιουργία καλλυντικών σε full-service που ξεκινά από την ιδέα και καταλήγει στο τελικό προϊόν : σύνθεση, κανονισμός, δοκιμές, φάκελος πληροφοριών του προϊόντος, συσκευασία, παρασκευή και συσκευασία. Η Pôle Cosmétique είναι επίσης ηγέτης στην Γαλλία σε ότι αφορά της τυπικές διαδικασίες που αφορούν την διάθεση καλλυντικών στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Είτε πρόκειται για την εισαγωγή προϊόντων που προέρχονται από χώρες εκτός ΕΕ ή για την καταγραφή προϊόντων που παρασκευάζονται εντός Ευρώπης, η Pôle Cosmétique αναλαμβάνει όλες τις νομικές διαδικασίες σύμφωνα με τον κανονισμό 1223/2009 CE : Δημιουργία του φακέλου πληροφοριών προϊόντος (DIP), τοξικολογική εκτίμηση, δοκιμές ασφάλειας, καταχώρηση CPNP. Χάρη στο τμήμα της διεθνής νομοθεσίας, η Pôle Cosmétique αναλαμβάνει επίσης τις διαδικασίες για την εξαγωγή καλλυντικών προϊόντων στις ΗΠΑ (FDA), Καναδά (Υγεία Καναδά), Κίνα, Asean, Ιαπωνία, Μέση Ανατολή, Αφρική.

  2. ATTRACTIVE SCENT

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η Attractive Scent, επιχείρηση που βρίσκεται στην καρδιά της πόλης Γκρας, εξειδικεύεται από το 2018 στον σχεδιασμό αρωμάτων. Η δυναμική και καταρτισμένη μας ομάδα η οποία κατέχει πολυετή πείρα στον τομέα της αρωματοποιίας είναι σε θέση να σας προτείνει λύσεις για να δημιουργήσετε ή να διανέμετε τα αρώματα σας. Δημιουργήσαμε κυρίως μια γκάμα 100% φυσικών αρωμάτων με πιστοποίηση COMOS. Αναζητάμε πάντα την καινοτομία για να σχεδιάσουμε πρωτότυπα αρώματα. Διαθέτουμε έτσι έναν σύγχρονο εξοπλισμό αιχμής προκειμένου να μειώσουμε τους χρόνους παραγωγής και να διευρύνουμε την προσφορά μας ενώ προσαρμοζόμαστε στις απαιτήσεις των πελατών μας. Εκτελούμε στα ίδια μας τα εργαστήρια αυστηρούς ελέγχους των συστατικών που χρησιμοποιούνται για την σύνθεση των αρωμάτων μας. Επίσης, χάρη στο λογισμικό μας, εξασφαλίζουμε την ιχνηλασιμότητα τους. Πέρα από την περιοχή της πόλης Γκρας, δημιουργήσαμε έναν δίκτυο προμηθευτών σε όλο τον κόσμο.

  3. ANASCAN LAHN

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η LAHN (Laboratoire d’Analyse des Huiles Naturelles - Εργαστήριο Ανάλυση Φυσικών Ελαίων) ειδικεύεται στον έλεγχο της ποιότητας των φυσικών ελαίων και του κρόκου. Συντάσσουμε αναφορές συμμόρφωσης σε σχέση με τα πρότυπα AFNOR, ISO, CODEX, της φαρμακοποιίας ή των ευρωπαϊκών κανονισμών. Ο έλεγχος της ποιότητας των ελαιολάδων δίνει τη δυνατότητα να καθοριστεί η συμμόρφωση ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΠΑΡΘΕΝΟ, η οποία είναι υποχρεωτική για την εμπορία των ελαιολάδων, σύμφωνα με τον κανονισμό (ΕΟΚ) 2568/91. Πραγματοποιούμε επίσης αναλύσεις για κάθε είδους διατροφικά έλαια (ηλιέλαιο, καρυδέλαιο, φουντουκέλαιο, έλαιο καμελίνας, καρθαμέλαιο, καστορέλαιο, αμυγδαλέλαιο, σησαμέλαιο, κανναβέλαιο, κραμβέλαιο, έλαιο μαύρου κύμινου, γιγαρτέλαιο, σογιέλαιο, αργανέλαιο κ.λπ.) και συντάσσουμε αναφορές συμμόρφωσης σχετικά με το πρότυπο CODEX. Το εργαστήριο αναλύει τη σύνθεση αιθέριων ελαίων (λεβάντα, λεβαντίνη, θυμάρι, φασκόμηλο, δεντρολίβανο, ύσσωπος κ.λπ.). Εκδίδουμε δελτία αλλεργιογόνων, τεχνικά δελτία, πιστοποιητικά IFRA για χρήση των αιθέριων ελαίων ως συστατικά σε καλλυντικά προϊόντα. Το εργαστήριο πραγματοποιεί, επίσης, αναλύσεις για διάφορες φυσικοχημικές παραμέτρους: Δείκτης οξύτητας, δείκτης υπεροξειδίου, πυκνότητα, διαθλασιομετρία. Ο δείκτης υπεροξειδίου είναι ιδιαιτέρως απαραίτητος για την εκτίμηση της ημερομηνίας λήξης των ελαίων (DDM). Το εργαστήριο αναλύσει, επίσης, τον κρόκο σύμφωνα με το ειδικό πρότυπο ISO 3632 για τον κρόκο. Το εργαστήριό μας πραγματοποιεί όλες αυτές τις αναλύσει και εκδίδει ρυθμιστικά έγγραφα με ιδιαίτερη επιμέλεια. Μπορούμε να συντάσσουμε αναφορές τόσο στα γαλλικά όσο και στα αγγλικά.

  4. MAS DU ROSEAU

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Με 40ετή πείρα, προσφέρουμε την τεχνογνωσία μας με στόχο επιτυχία σας. Στην Mas du Roseau, κάθε προϊόν σχεδιάζεται προσεκτικά, χρησιμοποιώντας φυσικά και βιολογικά συστατικά, επιλεγμένα για την αποτελεσματικότητα και την ασφάλεια τους. Επιλέγοντας την Mas du Roseau ως εταίρος για το λευκό σας σήμα, επιλέγετε αριστεία και αυθεντικότητα. Δεσμευόμαστε να σας παρέχουμε λύσεις στα μέτρα σας, προσαρμοσμένα στις ειδικές σας ανάγκες καθώς και σε εκείνες της πελατείας σας. Είτε επιθυμείτε την ανάπτυξη μιας γκάμας προϊόντων περιποίησης προσώπου, σώματος ή μαλλιών, είμαστε εδώ για να σας συνοδεύουμε σε όλα τα στάδια της διαδικασίας, από τον σχεδιασμό ως την παραγωγή, συμπ. την πιστοποίηση. Θέτουμε στην διάθεση σας την τεχνική μας εμπειρογνωμοσύνη, την δημιουργικότητα μας και το πάθος μας ώστε να σας βοηθήσουμε στην δημιουργία μοναδικών και ξεχωριστών προϊόντων στην αγορά.

  5. CORIMA HEALTH BEAUTY

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία CORIMA HEALTH BEAUTY, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ποιοτικός έλεγχος και πιστοποίηση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ασφαλεια διατροφης. Έχει έδρα σε Nice, Γαλλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. SPECTROCHROM

    Γαλλία

    Η εταιρεία SPECTROCHROM, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πιστοποίηση ποιότητας. Έχει έδρα σε Bouc Bel Air, Γαλλία.

  2. STRATEGIK

    Γαλλία

    Η εταιρεία STRATEGIK, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πιστοποίηση ποιότητας. Έχει έδρα σε La Ciotat, Γαλλία.

  3. LABEL QUALITE SYSTEME

    Γαλλία

    Η εταιρεία LABEL QUALITE SYSTEME, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύμβουλοι βιομηχανικών μελετών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανική - γραφεία βιομηχανικών μελετών, Μηχανική - γραφεία βιομηχανικών μελετών, και πιστοποιηση iso 9001. Έχει έδρα σε La Seyne Sur Mer, Γαλλία.

  4. HMT CERTIFICATION®

    Γαλλία

    Η εταιρεία HMT CERTIFICATION®, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πιστοποίηση ποιότητας. Έχει έδρα σε Marseille, Γαλλία.

  5. PIB INTERNATIONAL

    Γαλλία

    Η εταιρεία PIB INTERNATIONAL, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ποιοτικός έλεγχος και πιστοποίηση. Έχει έδρα σε Port De Bouc, Γαλλία.

  1. INSTIT EUROP NORMES TELECOMMUNICATION

    Γαλλία

  2. INSTITUT MEDECINE REPRODUCTION

    Γαλλία

  1. RANC DEVELOPPEMENT

    Γαλλία

    εδώ και 25 χρόνια, ειδικευόμαστε στα συστήματα ασφαλείας (διάρρηξη, βίντεο, έλεγχος πρόσβασης, αυτοματισμός, πυρκαϊά, GTC) για επιχειρήσεις, διοικήσεις και ιδιώτες, Ranc Développement με τριπλή Πιστοποίηση APSAD, χρησιμοποιούμε τεχνολογίες αιχμής και υλοποιούμε σύνθετα συστήματα. Οι μηχανικοί μας ελέγχουν πλήρως τις τεχνικές ελέγχου της ασφάλειας, ανάλυσης κινδύνων, από την μελέτη εκ των προτέρων και της έκφρασης προβλέψεων συνδυάζοντας τεχνικές και τεχνολογίες ασφαλείας. Το γραφείο μας μελέτης τους συνοδεύει ώστε να συντάξουν, να υπολογίσουν και να σχεδιάσουν τα έργα. Μηχανική ασφαλείας. Ηλεκτρονική ασφάλεια. Κέντρο τηλεπίβλεψης.