• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • περιπτερα

Αποτελέσματα για

Περιπτερα

ΓαλλίαΜασσαλία, Μοναχό και Προβέντζα - Άλπεις - Καινή Ακτή
  1. ALPHABET STAND SERVICE

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία ALPHABET STAND SERVICE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εκθεσιακά περίπτερα- σχεδιασμός και συναρμολόγηση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Περίπτερα για εκθέσεις, Επαγγελματικές εκθέσεις, Περίπτερα για εκθέσεις, Επαγγελματικές εκθέσεις, Βίντεο για επαγγελματικά σαλόνια, και σχεδιασμος περιπτερων. Έχει έδρα σε La Farlède, Γαλλία.

  2. ASAP BATIMENT

    Γαλλία

    Η εταιρεία ASAP BATIMENT, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμοί Καταστημάτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους διαρρυθμιση περιπτερων, και διαρρύθμιση γραφείου. Έχει έδρα σε Aix Les Milles, Γαλλία.

  3. THE EVENT CREW

    Γαλλία

    Η εταιρεία THE EVENT CREW, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εκθέσεις και εκθεσιακά σαλόνια - διαρρύθμιση περιπτέρων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ηλεκτρολογοι, διαρρυθμιση περιπτερων, και αποσυναρμολογηση και συναρμολογηση επιπλων. Έχει έδρα σε Frejus, Γαλλία.

  4. LOCATION STANDS MODULAIRES

    Γαλλία

    Η εταιρεία LOCATION STANDS MODULAIRES, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εκθεσιακά περίπτερα- σχεδιασμός και συναρμολόγηση. Έχει έδρα σε Marseille, Γαλλία.

  5. ARTECH

    Γαλλία

    Η εταιρεία ARTECH, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εκθέσεις και εκθεσιακά σαλόνια - διαρρύθμιση περιπτέρων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξοπλισμοί Καταστημάτων, Προκατασκευασμένα κτίρια, Εξοπλισμοί Καταστημάτων, και Προκατασκευασμένα κτίρια. Έχει έδρα σε Ste Maxime, Γαλλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. IROKO SAS

    Γαλλία

  2. ISOLATION THERMIQUE CORRECTION ACOUSTIQUE SARL

    Γαλλία

  3. CHARRIER PARFUMS

    Γαλλία

    Η CHARRIER PARFUMS, Γαλλική επιχείρηση αρωματοποιίας που ιδρύθηκε το 1888, βρίσκεται στην πόλη Vallauris, δίπλα από την Grasse, την διεθνή πρωτεύουσα της αρωματοποιίας. Είμαστε γνήσιοι δημιουργοί και ηγέτες στην δημιουργία ΚΑΛΑΘΙΩΝ ΜΕ ΑΡΩΜΑΤΑ ΜΙΝΙΑΤΟΥΡΕΣ. Προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη γκάμα μινιατούρων συσκευασμένες σε πολυτελή καλάθια δώρου, καθώς και μια γκάμα με σπρέι, Eau de Parfum, και μια γκάμα PARFUMS DE PROVENCE. Τα αρώματα μας διανέμονται σε πάνω από 50 χώρες σε πολυκαταστήματα, αρωματοποιίες, ιστότοποι ηλ. εμπορίου, Duty Free... Στην Γαλλία, διαθέτουμε κυρίως περίπτερο στο πολυκατάστημα των Galeries Lafayette Haussmann Paris. Η δραστηριότητα μας είναι ολοκληρωμένη, από την δημιουργία των αρωμάτων ως την συσκευασία τους. Όλα τα στάδια της κατασκευής διεκπεραιώνονται εντός της εταιρείας. Χρησιμοποιούμε αιθέρια έλαια ποιότητας από την Γκρας. Για τις συσκευασίες, συνεργαζόμαστε κυρίως με τους καλύτερους κατασκευαστές της Γαλλίας. Εξασφαλίζουμε ένα προϊόν υψηλής ποιότητας, MADE IN FRANCE.