• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • french

Αποτελέσματα για

French

ΓαλλίαΜασσαλία, Μοναχό και Προβέντζα - Άλπεις - Καινή ΑκτήΠάροχος υπηρεσιών
  1. PROPERTY MANAGEMENT NICE CANNES FRENCH RIVIERA AZUR PROPERTY CARE

    Γαλλία

    Η εταιρεία PROPERTY MANAGEMENT NICE CANNES FRENCH RIVIERA AZUR PROPERTY CARE, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ακίνητα εμπορικής και βιομηχανικής χρήσης - Εργολάβοι και Μεσιτικά γραφεία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους διευθυνση και διαχειριση κτιριων, βαφη κατ' οικον, ανακτηση οικοδομικων υλικων, και ενοικιαζονται επαγγελματικα κτιρια. Έχει έδρα σε Valbonne, Γαλλία.

  2. CAB FRENCH RIVIERA

    Γαλλία

    Η εταιρεία CAB FRENCH RIVIERA, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ταξί- εταιρείες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ταξι, και ιδιωτικό ταξί. Έχει έδρα σε Nice, Γαλλία.

  3. MY FRENCH RIVIERA

    Γαλλία

    Η εταιρεία MY FRENCH RIVIERA, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οδικές μεταφορές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ιδιωτικό ταξί, Ενοικίαση αυτοκινήτων, και ενοικιαση πουλμαν με οδηγο. Έχει έδρα σε Nice, Γαλλία.

  4. ADEME FRENCH ENVIRONMENT AND ENERGY MANAGEMENT AGENCY

    Γαλλία

    Η εταιρεία ADEME FRENCH ENVIRONMENT AND ENERGY MANAGEMENT AGENCY, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Περιβαλλοντικές υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Περιβάλλον - συμβουλευτική και έλεγχος, Σύλλογοι και οργανώσεις, Περιβάλλον - συμβουλευτική και έλεγχος, και Σύλλογοι και οργανώσεις. Έχει έδρα σε Valbonne, Γαλλία.

  5. GALA ON THE FRENCH RIVIERA

    Γαλλία

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. NAREV'S HOTEL

    Γαλλία

    Ξενοδοχείο 3 *** στην French Riviera Menton Κυανή Ακτή. Το Ξενοδοχείο 3 *** NAREV’S βρίσκεται στην καρδιά της πόλης σε πολυτελή συνοικία, ήρεμη, απέναντι από το μουσείο περιφερειακής προϊστορίας. Το ξενοδοχείο 3 *** Narev's είναι καινούργιο, ηχομονωμένο και κλιματιζόμενο. Το Ξενοδοχείο σας προσφέρει 35 δωμάτια με όλες τις ανέσεις, άμεση γραμμή τηλεφώνου, πρίζα για φωτοτυπικό, τηλεόραση, Wi-Fi, μίνι μπαρ. Αίθουσα συνεδριάσεων, μπαρ με μουσική και κλειστό πάρκινγκ. 5 λεπτά από τη θάλασσα, 3 χλμ. από την Ιταλία, 7 χλμ από το Μόντε Κάρλο και 25 χλμ από τη Νίκαια.