• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • υπηρεσιες και διοργανωσεις εκθεσεων

Αποτελέσματα για

Υπηρεσιες και διοργανωσεις εκθεσεων

ΓαλλίαΜασσαλία, Μοναχό και Προβέντζα - Άλπεις - Καινή ΑκτήΠάροχος υπηρεσιών
  1. MT TRANSPORTS

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Από το 2019, η εταιρεία MT Transports είναι ο ειδικός σε ότι αφορά τις μεταφορές στην Γαλλία και το εξωτερικό και συνεργάζεται με πολλές επιχειρήσεις οι οποίες μας εμπιστεύονται για την μεταφορά εγγράφων, δεμάτων, παλετών και εμπορευμάτων. Είμαστε ανοικτά όλο το 24ωρο και 7 ημέρες την εβδομάδα για να εξασφαλίσουμε την ανάληψη, την μεταφορά, την ιχνηλάτηση και την παράδοση των εγγράφων, δεμάτων ή παλετών εντός της προθεσμίας. Για περισσότερες πληροφορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε να σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.

  2. AGENCE BELLETANE

    Γαλλία

    Η εταιρεία AGENCE BELLETANE, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους διοργανωση συσκεψεων. Έχει έδρα σε Nice, Γαλλία.

  3. HOSTELLERIE BERARD

    Γαλλία

    Η εταιρεία HOSTELLERIE BERARD, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Διοργανώσεις σεμιναρίων και συσκέψεων, Ξενοδοχείο, Διοργανώσεις σεμιναρίων και συσκέψεων, και Ξενοδοχείο. Έχει έδρα σε La Cadiere D Azur, Γαλλία.

  4. BUSSIÈRE NICOLAS

    Γαλλία

    Η εταιρεία BUSSIÈRE NICOLAS, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανικοί πληροφορικής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εκπαιδευση, Υποστήριξη πληροφορική Mac και PC, υπηρεσιες για τηλεπικοινωνιες, και πρακτορείο διοργάνωσης εκδηλώσεων. Έχει έδρα σε Beausoleil, Γαλλία.

  5. PROVENCE CLASS DRIVER

    Γαλλία

    Η εταιρεία PROVENCE CLASS DRIVER, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ταξί- εταιρείες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους υπηρεσιες πορτα-πορτα, Διοργάνωση περιηγήσεων και επισκέψεων με ξεναγό, και υπηρεσιες κρουαζιερας. Έχει έδρα σε Marseille, Γαλλία.