• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • οικολογικές κατασκευές

Αποτελέσματα για

Οικολογικές κατασκευές

ΓαλλίαΜασσαλία, Μοναχό και Προβέντζα - Άλπεις - Καινή ΑκτήΠάροχος υπηρεσιών
  1. CÉDRIC MAGNAN

    Γαλλία

    Η εταιρεία CÉDRIC MAGNAN, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρχιτέκτονες Σύμβουλοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους οικοδομικες αδειες, οικολογικές κατασκευές, μηχανικη οικοδομων, και τεχνικο σχεδιο. Έχει έδρα σε Cannes, Γαλλία.

  2. BIOPAILLE

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η BIOPAILLE, γαλλική επιχείρηση οικολογικά υπεύθυνη, εξειδικεύεται στον σχεδιασμό και στην κατασκευή καλαμακιών από φυτικές ίνες. 'Ολα τα καλαμάκια μας είναι οικολογικά, υπεύθυνα και 100% βιοδιασπώμενα. 'Ολα τα οικολογικά μας καλαμάκια κατασκευάζονται στο ιδιόκτητο μας εργοστάσιο. Από την ίδρυση μας, φροντίζουμε συνεχώς να βρίσκουμε νέες λύσεις ώστε η BIOPAILLE να αποτελεί παράδειγμα όσον αφορά την οικολογική ευθύνη. Εμπορεύουμε μια μεγάλη γκάμα καλαμακιών που σέβονται 100% τον πλανήτη μας. Η BIOPAILLE είναι ο προμηθευτής και κατασκευαστής βιοδιασπώμενων καλαμακιών για τους επαγγελματίες: καφετέριες, μπαρ, εστιατόρια, ντισκοτέκ....που επιθυμούν να καταναλώνουν με πιο υπεύθυνο τρόπο. Μπορείτε επίσης να εξατομικεύσετε τα καλαμάκια σας προσθέτοντας το λογότυπο σας ή το όνομα της φίρμας σας.

  3. BSO BATIMENT

    Γαλλία

    Η εταιρεία BSO BATIMENT, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τοιχοποιία - εργασίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους οικοδομικές κατασκευές, κατασκευη υποδομων, και μικροεργασιες κτιριου. Έχει έδρα σε Orange, Γαλλία.

  4. HM CONSTRUCTION

    Γαλλία

    Η εταιρεία HM CONSTRUCTION, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κατασκευές από σκυρόδεμα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αναστήλωση και ανακαίνιση κτιρίων, συμβουλοι σχετικα με την κατασκευη μεγαλων οικοδομικων εργων, οικοδομικές κατασκευές, Αναστήλωση και ανακαίνιση κτιρίων, και Σκελετοί. Έχει έδρα σε Toulon, Γαλλία.

  5. URBAN BULDING CONSTRUCTION

    Γαλλία

    Η εταιρεία URBAN BULDING CONSTRUCTION, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τοιχοποιία - εργασίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους οικοδομικές κατασκευές, και χτιστες. Έχει έδρα σε Nice, Γαλλία.