• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • μεγαφωνα

Αποτελέσματα για

Μεγαφωνα

ΓαλλίαΜασσαλία, Μοναχό και Προβέντζα - Άλπεις - Καινή ΑκτήΠάροχος υπηρεσιών
  1. THE NIGHT CONCEPT ANIMATION DJ

    Γαλλία

    Η εταιρεία THE NIGHT CONCEPT ANIMATION DJ, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεγαφωνικό σύστημα - επαγγελματικός εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ψυχαγωγια με dj, και Συμπόσια και δεξιώσεις VRP. Έχει έδρα σε La Seyne Sur Mer, Γαλλία.

  2. SAS IMAGINE EVENTS

    Γαλλία

    Η εταιρεία SAS IMAGINE EVENTS, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεγαφωνικά συστήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τέχνη, είδη και προϊόντα, Τέχνη, είδη και προϊόντα, και Φωτισμός. Έχει έδρα σε Le Puget-Sur-Argens, Γαλλία.

  3. PARRAMOUR

    Γαλλία

    Η εταιρεία PARRAMOUR, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεγάφωνα - εξοπλισμός παραγωγής επαγγελματικού ήχου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ενοικιαζονται μεγαφωνικα συστηματα. Έχει έδρα σε Marseille, Γαλλία.

  4. CHALLENGE PARTNERS - MARSEILLE

    Γαλλία

    Βρυξέλλες – Παρίσι – Μασσαλία. Σε ό, τι αφορά στα συνέδρια, τα συμπόσια, τις διεθνείς συσκέψεις, τις ευρωπαϊκές διασκέψεις κορυφής, τα σεμινάρια κ.λπ., η προσέγγιση δεν είναι η τοποθέτηση. Αυτό που έχει σημασία είναι η συνεργασία με έναν επαγγελματία, η σοβαρότητα, οι ικανότητες και η συνεχής διαθεσιμότητα. Η Challenge Partners προτείνει μια γκάμα εξοπλισμών ταυτόχρονης διερμηνείας (καμπίνες), οπτικοακουστικών (μεγάφωνα) και υπηρεσιών απόκρισης σε όλες τις ανάγκες που έχουν σχέση με αυτό το είδος εκδηλώσεων σε όλη την Ευρώπη.