• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • αίθουσες για σεμινάρια και συνέδρια

Αποτελέσματα για

Αίθουσες για σεμινάρια και συνέδρια

ΓαλλίαΜασσαλία, Μοναχό και Προβέντζα - Άλπεις - Καινή ΑκτήΠάροχος υπηρεσιών
  1. BAOLI

    Γαλλία

  2. ETOILE DE LA VALENTINE

    Γαλλία

    Η εταιρεία ETOILE DE LA VALENTINE, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αίθουσες γιορτών και δεξιώσεων, και Αίθουσες γιορτών και δεξιώσεων. Έχει έδρα σε Marseille, Γαλλία.

  3. SVP SPECTACLES

    Γαλλία

    Η εταιρεία SVP SPECTACLES, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διοργανώσεις σεμιναρίων και συσκέψεων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συνέδρια και σεμινάρια, και θεματικες εκδηλωσεις. Έχει έδρα σε Vallauris, Γαλλία.

  4. DOMAINE DES CHÊNES VERTS

    Γαλλία

    Η εταιρεία DOMAINE DES CHÊNES VERTS, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αίθουσες γιορτών και δεξιώσεων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ενοικιαζονται αιθουσες για σεμιναρια, και αιθουσες για τελετες. Έχει έδρα σε Ginasservis, Γαλλία.

  5. HOSTELLERIE BERARD

    Γαλλία

    Η εταιρεία HOSTELLERIE BERARD, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Διοργανώσεις σεμιναρίων και συσκέψεων, Ξενοδοχείο, Διοργανώσεις σεμιναρίων και συσκέψεων, και Ξενοδοχείο. Έχει έδρα σε La Cadiere D Azur, Γαλλία.