• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • οργανα ακριβειας

Αποτελέσματα για

Οργανα ακριβειας

ΓαλλίαΜασσαλία, Μοναχό και Προβέντζα - Άλπεις - Καινή Ακτή
  1. OPTIC DELUXE

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία OPTIC DELUXE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γυαλιά οράσεως - σκελετοί και αξεσουάρ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αξεσουάρ γυαλιών, οφθαλμικο κρυσταλλο, γυαλια ηλιου, γυαλια ορασεως, γυαλια, και Αξεσουάρ γυαλιών. Έχει έδρα σε Marseille, Γαλλία.

  2. MEDESTHETIC

    Γαλλία

    Η Εταιρεία Medesthetic μέσω των κέντρων της NEWGENESTHETIQUE παίζει ένα κύριο ρόλο στον κόσμο της τεχνικής αισθητικής από το 2011. Με παρουσία σε 3 χώρες μέσω των θυγατρικών της στο Μαρόκο και στην Αλγερία και των ιστότοπων της: newgenesthetique.fr, newgenesthetique-ma.com, newgenesthetique-dz.com, medesthetic-injectables.fr, medesthetic.sumup.link, ariellefashionstore.com (καλλυντικά). Τα κύρια μας μηχανήματά : σταθμός πολλαπλών λειτουργιών με δίοδο και τριπλό κύμα evolut (diode, hifu, hifu vaginal, ndyag), λέιζερ c02 1003, Radar vt αδυνατίσματος (μικροκύματα), X-stressor emsculpting, κρυολιπόλιση, hifu, λέιζερ pico-sec, κρουστικά κύματα, κλάσμα ραδιοσυχνότητας. Τα προϊόντα μας: πληρωτικά δικτυωτού υαλουρονικού οξύ MEDESTHETIC (fine, derm, deep, subskin), ενέσιμη βουτολική τοξίνη BTOX 100u, ογκομετρικά πληρωτικών γλουτών, νήματα τάνυσης. Οι στόχοι μας ανάπτυξης μεσοπρόθεσμα : Μαρόκο, Τυνησία, ΕΑΕ, Ντουμπάι, Σενεγάλη, Ακτή του Ελεφαντοστού, Λιβύη, Γκάνα, Δυτική Αφρική.

  3. RANC DEVELOPPEMENT

    Γαλλία

    εδώ και 25 χρόνια, ειδικευόμαστε στα συστήματα ασφαλείας (διάρρηξη, βίντεο, έλεγχος πρόσβασης, αυτοματισμός, πυρκαϊά, GTC) για επιχειρήσεις, διοικήσεις και ιδιώτες, Ranc Développement με τριπλή Πιστοποίηση APSAD, χρησιμοποιούμε τεχνολογίες αιχμής και υλοποιούμε σύνθετα συστήματα. Οι μηχανικοί μας ελέγχουν πλήρως τις τεχνικές ελέγχου της ασφάλειας, ανάλυσης κινδύνων, από την μελέτη εκ των προτέρων και της έκφρασης προβλέψεων συνδυάζοντας τεχνικές και τεχνολογίες ασφαλείας. Το γραφείο μας μελέτης τους συνοδεύει ώστε να συντάξουν, να υπολογίσουν και να σχεδιάσουν τα έργα. Μηχανική ασφαλείας. Ηλεκτρονική ασφάλεια. Κέντρο τηλεπίβλεψης.

  4. CREATIVE SPECIFIC SOFTWARE

    Γαλλία

    Η Creative Specific Software έχει αναπτύξει ένα καινοτόμο σύστημα για την ανίχνευση πτώσης μέσα από ένα πρότυπο οπτικό αισθητήρα και την οικογένειά που ειδοποιεί ένα εξειδικευμένο κέντρο 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα.

  5. MHC TECHNOLOGY

    Γαλλία

    Η εταιρεία MHC TECHNOLOGY, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οδοντιατρική - υλικά και αναλώσιμα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οδοντιατρική - εξοπλισμοί, όργανα και εργαλεία, Οδοντιατρική - εξοπλισμοί, όργανα και εργαλεία, και δεξαμενες με υπερηχητικο συστημα. Έχει έδρα σε La Gaude, Γαλλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. SELFIEBOOTH EVENTS

    Γαλλία

    Η εταιρεία SELFIEBOOTH EVENTS, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φωτογραφία και κινηματογράφος - εξοπλισμός λήψης και προβολής εικόνας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους φωτογραφικα αλμπουμ, φωτογραφικα αναμνηστικα, αξεσουαρ φωτογραφιας, και συσκευες για την φωτογραφια. Έχει έδρα σε Martigues, Γαλλία.

  2. SAS EFD

    Γαλλία

    Η εταιρεία SAS EFD, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αισθητική περιποίηση - εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μηχανηματα πρεσοθεραπειας, ραδιοσυχνοτητες, και δημιουργία φυσαλίδων. Έχει έδρα σε Mandelieu-La Napoule, Γαλλία.

  3. SECURE FRANCE DISTRIBUTION

    Γαλλία

    Η εταιρεία SECURE FRANCE DISTRIBUTION, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συναγερμοί και συστήματα επιτήρησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ενδοεπικοινωνία-συστήματα, συστηματα συναγερμου, κάμερες βιντεοπαρακολούθησης, Ενδοεπικοινωνία-συστήματα, και καπνογονο. Έχει έδρα σε Signes, Γαλλία.

  4. THERMIQUE ET INSTRUMENTATION DE MÉDITERRANÉE

    Γαλλία

    Η εταιρεία THERMIQUE ET INSTRUMENTATION DE MÉDITERRANÉE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μέτρηση και ρύθμιση πίεσης - συσκευές και όργανα. Έχει έδρα σε Les Pennes Mirabeau, Γαλλία.

  5. LAA - LES AUTOMATISMES APPLIQUES

    Γαλλία

    Η εταιρεία LAA - LES AUTOMATISMES APPLIQUES, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μέτρηση και ρύθμιση ροής και παροχής - συσκευές και όργανα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αισθητήρες πίεσης, και δοσομετρικες αντλιες. Έχει έδρα σε Meyreuil, Γαλλία.

  1. CUENOT REGULATION

    Γαλλία

    Η εταιρεία CUENOT REGULATION, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μέτρηση και ρύθμιση πίεσης - συσκευές και όργανα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ηλεκτρικοί πίνακες χειρισμού, Αυτοματισμοί και όργανα, βιομηχανικες αναλυσεις προϊοντων, Ηλεκτρικοί πίνακες χειρισμού, και υδραυλικα εξαρτηματα. Έχει έδρα σε Martigues, Γαλλία.

  2. AÎON GROUP SA

    Γαλλία

    Η εταιρεία AÎON GROUP SA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ωρολογοποιΐα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ωρολογοποιια, μηχανισμοι κινησης για την ωρολογοποιια, εργαστηριο ωρολογοποιιας, και συμβουλοι για τον τομεα της ωρολογοποιιας. Έχει έδρα σε La Ciotat, Γαλλία.

  1. NIKA WATCHES

    Γαλλία

    Η εταιρεία NIKA WATCHES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ωρολογοποιΐα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ρολογια σε κοσμηματα, ρολογια χειρος με χαλαζια, αυτοματα μηχανικα ρολογια χειρος, και αρθρωτες ιατρικεσ-ορθοδοντικες διαταξεις. Έχει έδρα σε Nice, Γαλλία.

  2. GAUGE BOURDON FRANCE

    Γαλλία

    Η εταιρεία GAUGE BOURDON FRANCE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Όργανα μέτρησης υψηλής ακριβείας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μέτρηση και ρύθμιση πίεσης - συσκευές και όργανα, οργανα μετρησης της θερμοκρασιας, Μέτρηση και ρύθμιση πίεσης - συσκευές και όργανα, και οργανα μετρησης πυκνοτητας. Έχει έδρα σε Aubagne, Γαλλία.

  3. ISLA VERDE

    Γαλλία

    Η εταιρεία ISLA VERDE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γυαλιά οράσεως - σκελετοί και αξεσουάρ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους γυαλια σε χονδρικη, και γυαλια για εργασια σε υπολογιστη. Έχει έδρα σε Toulon, Γαλλία.

  4. EUROS

    Γαλλία

    Η εταιρεία EUROS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ιατροχειρουργική - εργαλεία, Ιατρικά και χειρουργικά είδη και αναλώσιμα, Οδοντιατρική - εξοπλισμοί, όργανα και εργαλεία, Οδοντιατρική - υλικά και αναλώσιμα, Ιατροχειρουργική - εργαλεία, Ιατρικά και χειρουργικά είδη και αναλώσιμα, Οδοντιατρική - εξοπλισμοί, όργανα και εργαλεία, και Οδοντιατρική - υλικά και αναλώσιμα. Έχει έδρα σε La Ciotat, Γαλλία.

  5. LC INDUSTRIE PERRIN

    Γαλλία

    Η εταιρεία LC INDUSTRIE PERRIN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τρόφιμα - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Εξοπλισμός ζύγισης και δοσιμετρική, Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Εξοπλισμός ζύγισης και δοσιμετρική. Έχει έδρα σε Marseille, Γαλλία.

  6. SA MIDI PESAGE

    Γαλλία

    Η εταιρεία SA MIDI PESAGE, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μέτρηση και ρύθμιση ηλεκτρισμού και άλλων ενεργειών - συσκευές και όργανα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ελεγχος και ρύθμιση - συσκευές και όργανα, Μέτρηση και ρύθμιση ροής και παροχής - συσκευές και όργανα, Μέτρηση και ρύθμιση πίεσης - συσκευές και όργανα, Μέτρηση τοποθεσίας και απόστασης - συσκευές και όργανα, Ελεγχος και ρύθμιση - συσκευές και όργανα, Μέτρηση και ρύθμιση ροής και παροχής - συσκευές και όργανα, Μέτρηση και ρύθμιση πίεσης - συσκευές και όργανα, και Μέτρηση τοποθεσίας και απόστασης - συσκευές και όργανα. Έχει έδρα σε Le Thor, Γαλλία.

  7. SARL FRAMIRAL

    Γαλλία

    Η εταιρεία SARL FRAMIRAL, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ιατροχειρουργική - εργαλεία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, Οδοντιατρική - υλικά και αναλώσιμα, Ιατρικά και χειρουργικά είδη και αναλώσιμα, Οδοντιατρική - εξοπλισμοί, όργανα και εργαλεία, Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, Οδοντιατρική - υλικά και αναλώσιμα, Ιατρικά και χειρουργικά είδη και αναλώσιμα, και Οδοντιατρική - εξοπλισμοί, όργανα και εργαλεία. Έχει έδρα σε Cannes, Γαλλία.

  8. BERTRAND TOURRET COUDERC ORTHOPEDIE

    Γαλλία

    Η εταιρεία BERTRAND TOURRET COUDERC ORTHOPEDIE, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ιατροχειρουργική - εργαλεία, Ιατρικά και χειρουργικά είδη και αναλώσιμα, Οδοντιατρική - εξοπλισμοί, όργανα και εργαλεία, Οδοντιατρική - υλικά και αναλώσιμα, Ιατροχειρουργική - εργαλεία, Ιατρικά και χειρουργικά είδη και αναλώσιμα, Οδοντιατρική - εξοπλισμοί, όργανα και εργαλεία, και Οδοντιατρική - υλικά και αναλώσιμα. Έχει έδρα σε Marseille, Γαλλία.

  1. NEURELEC

    Γαλλία

    Η εταιρεία NEURELEC, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επιστημονική έρευνα - κέντρα και εργαστήρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ακουστικά βαρηκοΐας, Ακουστικά εμφυτεύματα, Ακουστικά βαρηκοΐας, προσθετικό ακουστικό ακοής, και Ακουστικά εμφυτεύματα. Έχει έδρα σε Vallauris, Γαλλία.

  2. SOCIETE LABODENT

    Γαλλία

    Η εταιρεία SOCIETE LABODENT, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ιατροχειρουργική - εργαλεία, Ιατρικά και χειρουργικά είδη και αναλώσιμα, Οδοντιατρική - εξοπλισμοί, όργανα και εργαλεία, Οδοντιατρική - υλικά και αναλώσιμα, Ιατροχειρουργική - εργαλεία, Ιατρικά και χειρουργικά είδη και αναλώσιμα, Οδοντιατρική - εξοπλισμοί, όργανα και εργαλεία, και Οδοντιατρική - υλικά και αναλώσιμα. Έχει έδρα σε Marseille, Γαλλία.

  3. DENTAL COMPONENTS EUROPE

    Γαλλία

    Η εταιρεία DENTAL COMPONENTS EUROPE, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οδοντιατρική - εξοπλισμοί, όργανα και εργαλεία. Έχει έδρα σε Nice, Γαλλία.

  4. APOTECNIA

    Γαλλία

    Η εταιρεία APOTECNIA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ιατρικά και χειρουργικά είδη και αναλώσιμα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ιατρικα ειδη μιας χρησης. Έχει έδρα σε AUBAGNE, Γαλλία.

  5. TECHNICAP

    Γαλλία

    Η εταιρεία TECHNICAP, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μέτρηση και ρύθμιση ροής και παροχής - συσκευές και όργανα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μέτρηση και ρύθμιση πίεσης - συσκευές και όργανα, Ελεγχος και ρύθμιση - συσκευές και όργανα, Μέτρηση τοποθεσίας και απόστασης - συσκευές και όργανα, Μέτρηση και ρύθμιση ηλεκτρισμού και άλλων ενεργειών - συσκευές και όργανα, Μέτρηση και ρύθμιση πίεσης - συσκευές και όργανα, Ελεγχος και ρύθμιση - συσκευές και όργανα, Μέτρηση τοποθεσίας και απόστασης - συσκευές και όργανα, και Μέτρηση και ρύθμιση ηλεκτρισμού και άλλων ενεργειών - συσκευές και όργανα. Έχει έδρα σε La Turbie, Γαλλία.

  6. ANTICIPATION & MAINTENANCE

    Γαλλία

    Η εταιρεία ANTICIPATION & MAINTENANCE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μέτρηση τοποθεσίας και απόστασης - συσκευές και όργανα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μέτρηση και ρύθμιση ηλεκτρισμού και άλλων ενεργειών - συσκευές και όργανα, Μέτρηση και ρύθμιση πίεσης - συσκευές και όργανα, Μέτρηση και ρύθμιση ροής και παροχής - συσκευές και όργανα, Ελεγχος και ρύθμιση - συσκευές και όργανα, Μέτρηση και ρύθμιση ηλεκτρισμού και άλλων ενεργειών - συσκευές και όργανα, Μέτρηση και ρύθμιση πίεσης - συσκευές και όργανα, Μέτρηση και ρύθμιση ροής και παροχής - συσκευές και όργανα, και Ελεγχος και ρύθμιση - συσκευές και όργανα. Έχει έδρα σε Peypin, Γαλλία.

  7. MEDIC CONFORT

    Γαλλία

    Η εταιρεία MEDIC CONFORT, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οδοντιατρική - εξοπλισμοί, όργανα και εργαλεία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, Οδοντιατρική - υλικά και αναλώσιμα, Ιατρικά και χειρουργικά είδη και αναλώσιμα, Ιατροχειρουργική - εργαλεία, Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, Οδοντιατρική - υλικά και αναλώσιμα, Ιατρικά και χειρουργικά είδη και αναλώσιμα, και Ιατροχειρουργική - εργαλεία. Έχει έδρα σε Sanary Sur Mer, Γαλλία.

  8. ONE TOO

    Γαλλία

    Η εταιρεία ONE TOO, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικά προϊόντα για την βιομηχανία μεταφορικών μέσων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οδικές μεταφορές - υπηρεσίες διακίνησης, Ελεγχος και ρύθμιση - συσκευές και όργανα, Οδικές μεταφορές - υπηρεσίες διακίνησης, και Ελεγχος και ρύθμιση - συσκευές και όργανα. Έχει έδρα σε Saint-jeannet Les Plans, Γαλλία.

  9. INTER MEDICAL FOCSE

    Γαλλία

    Η εταιρεία INTER MEDICAL FOCSE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ιατροχειρουργική - εργαλεία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, Οδοντιατρική - εξοπλισμοί, όργανα και εργαλεία, Οδοντιατρική - υλικά και αναλώσιμα, Ιατρικά και χειρουργικά είδη και αναλώσιμα, Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, Οδοντιατρική - εξοπλισμοί, όργανα και εργαλεία, Οδοντιατρική - υλικά και αναλώσιμα, και Ιατρικά και χειρουργικά είδη και αναλώσιμα. Έχει έδρα σε Frejus, Γαλλία.

  10. TIM

    Γαλλία

    Η εταιρεία TIM, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δοσομέτρηση - Εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους σωληνες για χρηση σε τροφιμα, και Αξεσουάρ εγκαταστάσεων σιλό. Έχει έδρα σε Vitrolles, Γαλλία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Οργανα ακριβειας

Αριθμός αποτελεσμάτων.

320 Επιχειρήσεις

Kατηγορια