• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • λιπαντικά

Αποτελέσματα για

Λιπαντικά

ΓαλλίαΜασσαλία, Μοναχό και Προβέντζα - Άλπεις - Καινή Ακτή
  1. NEW RISE EXPORT

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία NEW RISE EXPORT, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συνομοσπονδίες αγορών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Παλετοφόρα, Παλετοφόρα, εξοπλισμος, λιπαντικα, και αποθήκη τελωνείων. Έχει έδρα σε Aubagne, Γαλλία.

  2. BIO-RAD - ÉTABLISSEMENT DE GÉMENOS (ANCIENNEMENT PLASTIFRANCE)

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Εδώ και πάνω από 60 χρόνια, η Plastifrance σχεδιάζει, κατασκευάζει και εμπορεύεται πλαστικά συστατικά για τις βιομηχανίες της αεροναυπηγικής, ιατρικής, αυτοκινήτου... Οι αξίες μας είναι η βιομηχανική αριστεία, η ποιότητα των υπηρεσιών και η καινοτομία για εξαρτήματα που προσαρμόζονται άριστα στις εφαρμογές σας. κατασκευαστής πλαστικών συστατικών με έγχυση (πλαστικά πώματα, πλαστικά καπάκια, κύλινδροι και προστατευτικά) για την προστασία των εξαρτημάτων σας κατά την μεταφορά, την επεξεργασία επιφάνειας και το φινίρισμα (πόμολα, ακροφύσια…) και την διαχείριση των καλωδιώσεων (στυπιοθλίπτες, δακτύλιοι σύσφιξης, φράκτες, πένσες και πριτσίνια…).

  3. IGOL LUBRIFIANTS

    Γαλλία

    Η IGOL France είναι σήμερα το N° 1 στη Γαλλία στους ανεξάρτητους κατασκευές λιπαντικών. Μια επαγγελματική γκάμα συγκεκριμένων λιπαντικών για τους τομείς του αυτοκινήτου, μεταφορών, δημοσίων έργων, της γεωργίας, της κουλτούρας των μοτοσυκλετών, της μοτοσυκλέτας και της ναυτιλίας. Η IGOL προτείνει επίσης μια πλήρη σειρά λιπαντικών και προϊόντων ειδικού τύπου, προσαρμοσμένων σε όλες τις ανάγκες της βιομηχανίας. Η Igol έχει παρουσία σε περισσότερες από 30 χώρες στον κόσμο και εξάγει περισσότερα από 3.000.000 λίτρα το χρόνο.

  4. CORPORIS DISTRIBUTION

    Γαλλία

    Η εταιρεία CORPORIS DISTRIBUTION, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανταλλακτικά αυτοκινήτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μηχανικα εξαρτηματα, ανταλλακτικα για αμαξωματα, Λιπαντικά για την αυτοκινητοβιομηχανία, και λιπαντικα για την μηχανολογικη βιομηχανια. Έχει έδρα σε Aix En Provence, Γαλλία.

  5. IPONE

    Γαλλία

    Η εταιρεία IPONE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λιπαντικά για αυτοκίνητα. Έχει έδρα σε Cabriès, Γαλλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. JTYUI

    Γαλλία

    Η εταιρεία JTYUI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λιπαντικά για αυτοκίνητα. Έχει έδρα σε Ghfyj, Γαλλία.

  2. LABO APPLIC COLLECT INDUST INTERNATION

    Γαλλία

    Η εταιρεία LABO APPLIC COLLECT INDUST INTERNATION, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λιπαντικά βιομηχανικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Φυτοφαρμακευτικά προϊόντα, μυκητοκτόνα και παρασιτοκτόνα, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, και Φυτοφαρμακευτικά προϊόντα, μυκητοκτόνα και παρασιτοκτόνα. Έχει έδρα σε Cabries, Γαλλία.

  3. FIOUL 83

    Γαλλία

    Η εταιρεία FIOUL 83, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λιπαντικά βιομηχανικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καύσιμα πετρελαίου και προσθετικές ύλες, και Καύσιμα πετρελαίου και προσθετικές ύλες. Έχει έδρα σε La Crau, Γαλλία.

  4. BIO VETO TEST

    Γαλλία

  5. SARL CIE FRANCAISE DES NAPHTES

    Γαλλία