• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • κρυσταλλο

Αποτελέσματα για

Κρυσταλλο

ΓαλλίαΜασσαλία, Μοναχό και Προβέντζα - Άλπεις - Καινή Ακτή
  1. L'ARTISAN DU CRISTAL

    Γαλλία

    Η εταιρεία L'ARTISAN DU CRISTAL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρύσταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κρυσταλλα, κρυσταλλινα ποτηρια, Διακοσμητικά αντικείμενα, και κρυσταλλινα ειδη δωρου. Έχει έδρα σε Vallauris, Γαλλία.

  2. SARL AUBAGNE GARLABAN BARBOTINE

    Γαλλία

    Η εταιρεία SARL AUBAGNE GARLABAN BARBOTINE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρύσταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κεραμικά, πορσελάνη και ψαμμόλιθος υλικά για την βιομηχανία, Γυάλινα σκεύη, διακοσμητικά, Κεραμικά, πορσελάνη και ψαμμόλιθος υλικά για την βιομηχανία, και Γυάλινα σκεύη, διακοσμητικά. Έχει έδρα σε Aubagne, Γαλλία.

  3. L'ENDROIT

    Γαλλία

  4. APRÈS-MIDI D ETE SARL

    Γαλλία

  5. SOCIETE NICOISE DE VAISSELLE

    Γαλλία

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. OPTIC DELUXE

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία OPTIC DELUXE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γυαλιά οράσεως - σκελετοί και αξεσουάρ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αξεσουάρ γυαλιών, οφθαλμικο κρυσταλλο, γυαλια ηλιου, γυαλια ορασεως, γυαλια, και Αξεσουάρ γυαλιών. Έχει έδρα σε Marseille, Γαλλία.

  2. ACTIGLASS PACA

    Γαλλία

    Η εταιρεία ACTIGLASS PACA, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γυαλί για την βιομηχανία μεταφορών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αντικατασταση κρυσταλλων, αντικατασταση παρμπριζ, και παρμπριζ. Έχει έδρα σε La Seyne-Sur-Mer, Γαλλία.