• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • bio

Αποτελέσματα για

Bio

ΓαλλίαΜασσαλία, Μοναχό και Προβέντζα - Άλπεις - Καινή ΑκτήΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. HORIZANE SANTE

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η Horizane Santé είναι ένα εργαστήριο με έδρα στη Νότια Γαλλία, η οποία ιδρύθηκε πριν από 25 χρόνια από έναν γιατρό. Η αποστολή μας είναι ο σχεδιασμός, η προώθηση και η διανομή ιατρικών συσκευών και προϊόντων υγείας. Οι λύσεις μας στρέφονται γύρω από την υγεία των οφθαλμών, του αυτιού και της υγιεινής του σώματος και διανέμονται στα φαρμακεία και παραφαρμακευτικά καταστήματα στην Γαλλία και μέσα από έναν δίκτυο αντιπροσώπων στο εξωτερικό. Προσπαθούμε να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες των καταναλωτών με καινότομα προϊόντα που προσφέρονται σε προσιτές τιμές σύμφωνα με την επαγγελματική απαίτηση του δικτύου φαρμακείων και παραφαρμακευτικών καταστημάτων. Ως μέλος του τομέα της υγείας, πάντα δίναμε περισσότερη έμφαση στην αξιοπιστία των προϊόντος παρά στην τιμή του. 'Ολα τα προϊόντα μας διαθέτουν πιστοποίηση και ελέγχονται σύμφωνα με το πρότυπο CE κυρίως σε εργαστήρια ανάλυσης στην Γαλλία. Με ευαισθησία στην περιβαλλοντολογική μας επίπτωση, αναπτύσσουμε όσο το δυνατό προϊόντα με βιοδιασπώμενες συσκευασίες και τα προϊόντα μας στρέφονται περισσότερο στην φυσικότητα και στην βιωσιμότητα.

  2. BIOPAILLE

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η BIOPAILLE, γαλλική επιχείρηση οικολογικά υπεύθυνη, εξειδικεύεται στον σχεδιασμό και στην κατασκευή καλαμακιών από φυτικές ίνες. 'Ολα τα καλαμάκια μας είναι οικολογικά, υπεύθυνα και 100% βιοδιασπώμενα. 'Ολα τα οικολογικά μας καλαμάκια κατασκευάζονται στο ιδιόκτητο μας εργοστάσιο. Από την ίδρυση μας, φροντίζουμε συνεχώς να βρίσκουμε νέες λύσεις ώστε η BIOPAILLE να αποτελεί παράδειγμα όσον αφορά την οικολογική ευθύνη. Εμπορεύουμε μια μεγάλη γκάμα καλαμακιών που σέβονται 100% τον πλανήτη μας. Η BIOPAILLE είναι ο προμηθευτής και κατασκευαστής βιοδιασπώμενων καλαμακιών για τους επαγγελματίες: καφετέριες, μπαρ, εστιατόρια, ντισκοτέκ....που επιθυμούν να καταναλώνουν με πιο υπεύθυνο τρόπο. Μπορείτε επίσης να εξατομικεύσετε τα καλαμάκια σας προσθέτοντας το λογότυπο σας ή το όνομα της φίρμας σας.

  3. LABORATOIRE LES ESSENTIELS

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία LABORATOIRE LES ESSENTIELS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα ομορφιάς. Έχει έδρα σε Saint-Cannat, Γαλλία.

  4. FRDP

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία FRDP, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαχανικά, κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης, Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, Λαχανικά, κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης, και Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα. Έχει έδρα σε Avignon, Γαλλία.

  5. COMPTOIR DES ÉPICES MADAGASCAR

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία COMPTOIR DES ÉPICES MADAGASCAR, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μπαχαρικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους πιπερι, αιθερια ελαια, βανιλια, κακάο, και Βούτυρο κακάου. Έχει έδρα σε Cannes, Γαλλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. BALQIS FRANCE

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία BALQIS FRANCE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιολογικά καλλυντικά προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ελαια για μασαζ. Έχει έδρα σε Hyeres, Γαλλία.

  2. EXPORT LINE

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    ExportLine, Υπεργολάβος στον τομέα των καλλυντικών υψηλής ποιότητας, βιολογικής προέλευσης, φυσικά και Γαλλικής προέλευσης, σας προσφέρει το εργαστήριο της και το εργοστάσιο παραγωγής της που βρίσκονται στην Νότια Γαλλία. Χάρη στην 35ετή μας πείρα και με την πιστοποίηση CosmeBio, προσφέρουμε στους πελάτες μας την διαδικασία ολοκληρωμένη : σύνθεση, κατασκευή, συσκευασία και αποστολή. 'Έτσι επωφελείστε από την ολική μας ικανότητα ελέγχου σε όλα τα στάδια της διαδικασίας, λαμβάνετε συμβουλές, υποστήριξη και θα αποκτήσετε χωρίς δυσκολία το σήμα BIO για όλα τα προϊόντα σας. Χάρη στο ευέλικτο και με μεγάλη δυνατότητα παραγωγικό εργαλείο, είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε την κατασκευή και την συσκευασία προϊόντων σε μικρές ποσότητες αλλά και σε μεγάλες σειρές. Μπορούμε επίσης να σας μεταβιβάσουμε την εμπειρογνωμοσύνη μας όσον αφορά το μάρκετινγκ για τις ετικέτες σας και την επιλογή συστατικών για τα μελλοντικά σας προϊόντα.

  3. POLE COSMÉTIQUE

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Γάλλος ειδικός στην δημιουργία καλλυντικών σε full-service που ξεκινά από την ιδέα και καταλήγει στο τελικό προϊόν : σύνθεση, κανονισμός, δοκιμές, φάκελος πληροφοριών του προϊόντος, συσκευασία, παρασκευή και συσκευασία. Η Pôle Cosmétique είναι επίσης ηγέτης στην Γαλλία σε ότι αφορά της τυπικές διαδικασίες που αφορούν την διάθεση καλλυντικών στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Είτε πρόκειται για την εισαγωγή προϊόντων που προέρχονται από χώρες εκτός ΕΕ ή για την καταγραφή προϊόντων που παρασκευάζονται εντός Ευρώπης, η Pôle Cosmétique αναλαμβάνει όλες τις νομικές διαδικασίες σύμφωνα με τον κανονισμό 1223/2009 CE : Δημιουργία του φακέλου πληροφοριών προϊόντος (DIP), τοξικολογική εκτίμηση, δοκιμές ασφάλειας, καταχώρηση CPNP. Χάρη στο τμήμα της διεθνής νομοθεσίας, η Pôle Cosmétique αναλαμβάνει επίσης τις διαδικασίες για την εξαγωγή καλλυντικών προϊόντων στις ΗΠΑ (FDA), Καναδά (Υγεία Καναδά), Κίνα, Asean, Ιαπωνία, Μέση Ανατολή, Αφρική.

  4. L'ÂNE QUI BULLE

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η γκάμα μας συμπεριλαμβάνει διάφορα είδη σαπουνιού με γάλα γαϊδούρας, επεξεργασμένα εν ψυχρώ, καθώς και έλαια, βάλσαμοι και φυτικές κρέμες. Τα έλαια και οι βάλσαμοι παρασκευάζονται στο εργαστήρι μας, στο αγρόκτημα μας, ενώ οι κρέμες επεξεργάζονται από ένα μικρό εταίρο εργαστήριο, από το φρέσκο και βιολογικό γάλα από τους όνους της Âne Qui Bulle.

  5. BLEU VERT

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία BLEU VERT, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα ομορφιάς. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους γαλακτωμα, Κατασκευαστής επαγγελματικών σαμπουάν, αποσμητικα σε στικ, προϊοντα για τα μαλλια, αποσμητικα roll-on, βιολογικό καλλυντικό για την περιποίηση του σώματος, φυσικα καλλυντικα, και Σωματική περιποίηση - προϊόντα. Έχει έδρα σε Caumont-Sur-Durance, Γαλλία.