• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • at construction

Αποτελέσματα για

At construction

ΓαλλίαΜασσαλία, Μοναχό και Προβέντζα - Άλπεις - Καινή ΑκτήΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. AVENIR CONSTRUCTION

    Γαλλία

    Η εταιρεία AVENIR CONSTRUCTION, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οικοδομές - τελικές εργασίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κατασκευη πολυκατοικιων, και ανασυγκροτηση κτιριων. Έχει έδρα σε Hyères, Γαλλία.

  2. DM CONSTRUCTION SARL

    Γαλλία

    Η εταιρεία DM CONSTRUCTION SARL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δομικά έργα, εργολάβοι τελικής επεξεργασίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οικοδομικά έργα - βαριά κατασκευή, και Οικοδομικά έργα - βαριά κατασκευή. Έχει έδρα σε Gignac La Nerthe, Γαλλία.

  3. BIO-RAD - ÉTABLISSEMENT DE GÉMENOS (ANCIENNEMENT PLASTIFRANCE)

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Εδώ και πάνω από 60 χρόνια, η Plastifrance σχεδιάζει, κατασκευάζει και εμπορεύεται πλαστικά συστατικά για τις βιομηχανίες της αεροναυπηγικής, ιατρικής, αυτοκινήτου... Οι αξίες μας είναι η βιομηχανική αριστεία, η ποιότητα των υπηρεσιών και η καινοτομία για εξαρτήματα που προσαρμόζονται άριστα στις εφαρμογές σας. κατασκευαστής πλαστικών συστατικών με έγχυση (πλαστικά πώματα, πλαστικά καπάκια, κύλινδροι και προστατευτικά) για την προστασία των εξαρτημάτων σας κατά την μεταφορά, την επεξεργασία επιφάνειας και το φινίρισμα (πόμολα, ακροφύσια…) και την διαχείριση των καλωδιώσεων (στυπιοθλίπτες, δακτύλιοι σύσφιξης, φράκτες, πένσες και πριτσίνια…).