• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • φωτισμός αστικός- βιομηχανικός και εμπορικός

Αποτελέσματα για

Φωτισμός αστικός- βιομηχανικός και εμπορικός

ΓαλλίαΜασσαλία, Μοναχό και Προβέντζα - Άλπεις - Καινή ΑκτήΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. SUNNEX EQUIPEMENT

    Γαλλία

    Εδώ και περισσότερα από 30 χρόνια, η Sunnex κατασκευάζει συστήματα φωτισμού, γερά και ανθεκτικά, για τις διάφορες βιομηχανικές εφαρμογές. Ολοκληρωμένη σειρά φωτισμού για τους σταθμούς εργασίας, σε πολλά και ποικίλα σχέδια, για τις περισσότερες εφαρμογές, από το γραφείο ως τη βαριά μηχανική βιομηχανία. Ολοκληρωμένη σειρά βάσεων κατά των κραδασμών και επιπεδοποίησης για ποικιλία εφαρμογών. Η Sunnex αποτελεί αποκλειστικό διανομέα στη Γαλλία λαμπών LUXO (που χρησιμοποιούνται από την pixar).

  2. LID

    Γαλλία

    Η εταιρεία LID, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φωτισμός αστικός, βιομηχανικός και εμπορικός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους λαμπες, και λαμπες ιατρικης χρησης. Έχει έδρα σε Lambesc, Γαλλία.

  3. LUMTEAM

    Γαλλία

    Η εταιρεία LUMTEAM, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φωτισμός αστικός, βιομηχανικός και εμπορικός. Έχει έδρα σε Antibes, Γαλλία.

  4. ENW

    Γαλλία

    Η εταιρεία ENW, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φωτοδίοδοι LED. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φωτισμοί γραφείου, Φωτισμός αστικός, βιομηχανικός και εμπορικός, Φωτισμοί γραφείου, και Φωτισμός αστικός, βιομηχανικός και εμπορικός. Έχει έδρα σε Nice, Γαλλία.

  5. BLACHERE ILLUMINATION

    Γαλλία

    Η εταιρεία BLACHERE ILLUMINATION, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φωτισμός αστικός, βιομηχανικός και εμπορικός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους προμηθειες για χριστουγεννιατικα φωτα, και Λάμπα. Έχει έδρα σε Apt, Γαλλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. LUMIERES DE FRANCE

    Γαλλία

    Η εταιρεία LUMIERES DE FRANCE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φωτισμός αστικός, βιομηχανικός και εμπορικός. Έχει έδρα σε Cheval-Blanc, Γαλλία.

  2. JCL LIGHTING

    Γαλλία

    Η εταιρεία JCL LIGHTING, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φωτισμός αστικός, βιομηχανικός και εμπορικός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αστικός εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Aix-en-Provence, Γαλλία.

  3. RAGNI SAS

    Γαλλία

    Η εταιρεία RAGNI SAS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συντριβάνια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φωτισμός αστικός, βιομηχανικός και εμπορικός, και Φωτισμός αστικός, βιομηχανικός και εμπορικός. Έχει έδρα σε Cagnes Sur Mer, Γαλλία.

  4. ATELIER PROFERRO

    Γαλλία

    Η εταιρεία ATELIER PROFERRO, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρικοί λαμπτήρες και σωλήνες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φωτισμός αστικός, βιομηχανικός και εμπορικός, Οικιακός φωτισμός και αξεσουάρ, Φωτισμός αστικός, βιομηχανικός και εμπορικός, και Οικιακός φωτισμός και αξεσουάρ. Έχει έδρα σε Malijai, Γαλλία.