• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • σωληνας

Αποτελέσματα για

Σωληνας

ΓαλλίαΜασσαλία, Μοναχό και Προβέντζα - Άλπεις - Καινή ΑκτήΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. PROGRESS SILICONES

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η PROGRESS SILICONES ειδικεύεται στην παραγωγή εξαρτημάτων από σιλικόνη και άλλα ελαστομερή για την βιομηχανία και τον ιατρικό κλάδο από το 1985. Η PROGRESS SILICONES σχεδιάζει, κατασκευάζει, εμπορεύεται ανταλλακτικά από σιλικόνη για τις πιο απαιτητικές βιομηχανίες. Παραδείγματα τομέων : Τρόφιμα, πυρηνικός τομέας, καλλυντικά, αεροναυπηγική, φαρμακοβιομηχανία και βιοϊατρική. Από το τεμάχιο ως την μεγάλη σειρά, υλοποιούμε κάθε είδος εξαρτήματος με χύτευση, διπλή χύτευση, εξώθηση, συνεξώθηση, κατασκευή και κοπή. Ολες οι παραγωγές μπορούν να συνδυαστούν με ειδικές εργασίες σήμανσης και συσκευασίας, σύμφωνα με τη συγγραφή υποχρεώσεων. Κατέχουμε 2 λευκούς θαλάμους με συνολική επιφάνεια 550 τ.μ σύμφωνα με τα πρότυπα ISO 7 και ISO 8, κατάλληλα για την κατασκευή ιατρικών και φαρμακευτικών προϊόντων. Διαθέτουμε πιστοποιημένο κατά DIN EN ISO 9001 13485 σύστημα διαχείρισης ποιότητας

  2. BIO-RAD - ÉTABLISSEMENT DE GÉMENOS (ANCIENNEMENT PLASTIFRANCE)

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Εδώ και πάνω από 60 χρόνια, η Plastifrance σχεδιάζει, κατασκευάζει και εμπορεύεται πλαστικά συστατικά για τις βιομηχανίες της αεροναυπηγικής, ιατρικής, αυτοκινήτου... Οι αξίες μας είναι η βιομηχανική αριστεία, η ποιότητα των υπηρεσιών και η καινοτομία για εξαρτήματα που προσαρμόζονται άριστα στις εφαρμογές σας. κατασκευαστής πλαστικών συστατικών με έγχυση (πλαστικά πώματα, πλαστικά καπάκια, κύλινδροι και προστατευτικά) για την προστασία των εξαρτημάτων σας κατά την μεταφορά, την επεξεργασία επιφάνειας και το φινίρισμα (πόμολα, ακροφύσια…) και την διαχείριση των καλωδιώσεων (στυπιοθλίπτες, δακτύλιοι σύσφιξης, φράκτες, πένσες και πριτσίνια…).

  3. EID

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία EID, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εξαρτηματα κλιματισμου, HVAC, κατασκευαστης χαλκου κλιματισμος, συνδεση ψυξης, συνδεση φλογας, συνδεση κλιματισμου, ψυκτικος σωληνας, μονωμενος χαλκινος σωληνας, και μονωμενος χαλκος. Έχει έδρα σε Avignon, Γαλλία.

  4. SAVOY PIPING INC

    Γαλλία

    Η εταιρεία SAVOY PIPING INC, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αγωγοί και σωλήνες από χάλυβα. Έχει έδρα σε Marseille, Γαλλία.

  5. AS PROD SARL

    Γαλλία

    Η εταιρεία AS PROD SARL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αγωγοί και σωλήνες - σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αγωγοί και σωλήνες - μη σιδηρούχα μέταλλα, Βιομηχανικές σωληνώσεις, Λεβητοποιΐα, Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων, Αγωγοί και σωλήνες - μη σιδηρούχα μέταλλα, Βιομηχανικές σωληνώσεις, Λεβητοποιΐα, και Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων. Έχει έδρα σε La Crau De Châteaurenard, Γαλλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. TIM

    Γαλλία

    Η εταιρεία TIM, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δοσομέτρηση - Εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους σωληνες για χρηση σε τροφιμα, και Αξεσουάρ εγκαταστάσεων σιλό. Έχει έδρα σε Vitrolles, Γαλλία.

  2. ERTIC INDUSTRIE SARL

    Γαλλία

    Η εταιρεία ERTIC INDUSTRIE SARL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αγωγοί και σωλήνες - σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αγωγοί και σωλήνες - μη σιδηρούχα μέταλλα, Λεβητοποιΐα, Βιομηχανικές σωληνώσεις, Αγωγοί και σωλήνες - μη σιδηρούχα μέταλλα, Λεβητοποιΐα, και Βιομηχανικές σωληνώσεις. Έχει έδρα σε Gardanne, Γαλλία.

  3. ATELIER PROFERRO

    Γαλλία

    Η εταιρεία ATELIER PROFERRO, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρικοί λαμπτήρες και σωλήνες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φωτισμός αστικός, βιομηχανικός και εμπορικός, Οικιακός φωτισμός και αξεσουάρ, Φωτισμός αστικός, βιομηχανικός και εμπορικός, και Οικιακός φωτισμός και αξεσουάρ. Έχει έδρα σε Malijai, Γαλλία.

  4. AEROFLEX

    Γαλλία

    Η εταιρεία AEROFLEX, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αγωγοί και σωλήνες - σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αγωγοί και σωλήνες από ανοξείδωτο χάλυβα, και Αγωγοί και σωλήνες από ανοξείδωτο χάλυβα. Έχει έδρα σε Fos Sur Mer, Γαλλία.

  5. AEROFLEX AEROSPACE

    Γαλλία

  1. VAR PLIAGES

    Γαλλία

  2. GEM INDUSTRIE

    Γαλλία

  1. CHAUDRONNERIE TUYAUTERIE INDUST VINICOLE

    Γαλλία

  2. BERTI ROBERT

    Γαλλία