• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • πρώτες ύλες για οικοδομές και δημόσια έργα

Αποτελέσματα για

Πρώτες ύλες για οικοδομές και δημόσια έργα

ΓαλλίαΜασσαλία, Μοναχό και Προβέντζα - Άλπεις - Καινή ΑκτήΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. SNECT

    Γαλλία

    Η εταιρεία SNECT, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρώτες ύλες για οικοδομές και δημόσια έργα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αργιλος, και υλικα κατασκευων. Έχει έδρα σε Les Milles, Γαλλία.

  2. STE DURANCE GRANULATS

    Γαλλία

    Η εταιρεία STE DURANCE GRANULATS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρώτες ύλες για οικοδομές και δημόσια έργα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Άμμος και χαλίκι, και Άμμος και χαλίκι. Έχει έδρα σε Peyrolles En Provence, Γαλλία.

  3. SAB SAS

    Γαλλία

    Η εταιρεία SAB SAS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρώτες ύλες για οικοδομές και δημόσια έργα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Άμμος και χαλίκι, και Άμμος και χαλίκι. Έχει έδρα σε La Roche Des Arnauds, Γαλλία.

  4. GROUP ALLIANCE

    Γαλλία

    Η εταιρεία GROUP ALLIANCE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρώτες ύλες για οικοδομές και δημόσια έργα. Έχει έδρα σε Biot, Γαλλία.

  5. SOCIETE DES CARRIERES VAUCLUSIENNES

    Γαλλία

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. FORASUD

    Γαλλία

    Η εταιρεία FORASUD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργολάβοι δημοσίων έργων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωτρήσεις και βυθομετρήσεις - έργα, Βιομηχανικές υπηρεσίες - Ενέργεια και πρώτες ύλες, Γεωτρήσεις και βυθομετρήσεις - έργα, και Βιομηχανικές υπηρεσίες - Ενέργεια και πρώτες ύλες. Έχει έδρα σε Vitrolles, Γαλλία.