• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • προστατευτικο

Αποτελέσματα για

Προστατευτικο

ΓαλλίαΜασσαλία, Μοναχό και Προβέντζα - Άλπεις - Καινή ΑκτήΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. BIO-RAD - ÉTABLISSEMENT DE GÉMENOS (ANCIENNEMENT PLASTIFRANCE)

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Εδώ και πάνω από 60 χρόνια, η Plastifrance σχεδιάζει, κατασκευάζει και εμπορεύεται πλαστικά συστατικά για τις βιομηχανίες της αεροναυπηγικής, ιατρικής, αυτοκινήτου... Οι αξίες μας είναι η βιομηχανική αριστεία, η ποιότητα των υπηρεσιών και η καινοτομία για εξαρτήματα που προσαρμόζονται άριστα στις εφαρμογές σας. κατασκευαστής πλαστικών συστατικών με έγχυση (πλαστικά πώματα, πλαστικά καπάκια, κύλινδροι και προστατευτικά) για την προστασία των εξαρτημάτων σας κατά την μεταφορά, την επεξεργασία επιφάνειας και το φινίρισμα (πόμολα, ακροφύσια…) και την διαχείριση των καλωδιώσεων (στυπιοθλίπτες, δακτύλιοι σύσφιξης, φράκτες, πένσες και πριτσίνια…).

  2. HORIZANE SANTE

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η Horizane Santé είναι ένα εργαστήριο με έδρα στη Νότια Γαλλία, η οποία ιδρύθηκε πριν από 25 χρόνια από έναν γιατρό. Η αποστολή μας είναι ο σχεδιασμός, η προώθηση και η διανομή ιατρικών συσκευών και προϊόντων υγείας. Οι λύσεις μας στρέφονται γύρω από την υγεία των οφθαλμών, του αυτιού και της υγιεινής του σώματος και διανέμονται στα φαρμακεία και παραφαρμακευτικά καταστήματα στην Γαλλία και μέσα από έναν δίκτυο αντιπροσώπων στο εξωτερικό. Προσπαθούμε να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες των καταναλωτών με καινότομα προϊόντα που προσφέρονται σε προσιτές τιμές σύμφωνα με την επαγγελματική απαίτηση του δικτύου φαρμακείων και παραφαρμακευτικών καταστημάτων. Ως μέλος του τομέα της υγείας, πάντα δίναμε περισσότερη έμφαση στην αξιοπιστία των προϊόντος παρά στην τιμή του. 'Ολα τα προϊόντα μας διαθέτουν πιστοποίηση και ελέγχονται σύμφωνα με το πρότυπο CE κυρίως σε εργαστήρια ανάλυσης στην Γαλλία. Με ευαισθησία στην περιβαλλοντολογική μας επίπτωση, αναπτύσσουμε όσο το δυνατό προϊόντα με βιοδιασπώμενες συσκευασίες και τα προϊόντα μας στρέφονται περισσότερο στην φυσικότητα και στην βιωσιμότητα.

  3. DORÉSUN

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η Dorésun είναι ένα εργαστήριο το οποίο εξειδικεύεται στην παρασκευή και εμπορία καλλυντικών προϊόντων και αυτομαυριστικών. Με έδρα την Κυανή Ακτή από το 2019, διαθέτουμε 4 χρόνια εμπειρίας στα προϊόντα μαυρίσματος και περιποίησης σώματος. Διαθέτουμε μια γκάμα αυτομαυριστικών και συμπληρωμάτων διατροφής για ακτινοβόλα επιδερμίδα όλο τον χρόνο, με ή χωρίς έκθεση στον ήλιο. Χιλίαδες γυναίκες και άντρες μας εμπιστεύονται για να τονώσουν τη χροιά του δέρματός τους, χρησιμοποιώντας τα προϊόντα μας που αποδεικνύουν την αξία τους στην πράξη.

  4. VEPRO

    Γαλλία

    Η εταιρεία VEPRO, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ενδύματα εργασίας και προστασίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προστατευτικά υποδήματα, Προστατευτικά υποδήματα, και επαγγελματικά ενδύματα. Έχει έδρα σε Roquefort La Bedoule, Γαλλία.

  5. MOURET TEXTILE

    Γαλλία

    Η εταιρεία MOURET TEXTILE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ενδύματα εργασίας και προστασίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προστατευτικά υποδήματα, Εισαγωγές-εξαγωγές υφασμάτων και ενδυμάτων, Προστατευτικά υποδήματα, και Εισαγωγές-εξαγωγές υφασμάτων και ενδυμάτων. Έχει έδρα σε Avignon, Γαλλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. COMPAGNIE MARSEILLAISE DE TEXTILE - MANKAIA

    Γαλλία

    Η εταιρεία COMPAGNIE MARSEILLAISE DE TEXTILE - MANKAIA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ενδύματα εργασίας και προστασίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προστατευτικά υποδήματα, Εισαγωγές-εξαγωγές υφασμάτων και ενδυμάτων, Προστατευτικά υποδήματα, και Εισαγωγές-εξαγωγές υφασμάτων και ενδυμάτων. Έχει έδρα σε Marseille, Γαλλία.

  2. MOB REJANE

    Γαλλία

    Η εταιρεία MOB REJANE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ενδύματα εργασίας και προστασίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προστατευτικά υποδήματα, Εισαγωγές-εξαγωγές υφασμάτων και ενδυμάτων, Προσωπίδες προστασίας, Προστατευτικά υποδήματα, Εισαγωγές-εξαγωγές υφασμάτων και ενδυμάτων, και Προσωπίδες προστασίας. Έχει έδρα σε La Garde, Γαλλία.

  3. DANY SARL

    Γαλλία

    Η εταιρεία DANY SARL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ενδύματα εργασίας και προστασίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προστατευτικά υποδήματα, Εισαγωγές-εξαγωγές υφασμάτων και ενδυμάτων, Προσωπίδες προστασίας, Προστατευτικά υποδήματα, Εισαγωγές-εξαγωγές υφασμάτων και ενδυμάτων, και Προσωπίδες προστασίας. Έχει έδρα σε Nice, Γαλλία.

  4. BELISSA

    Γαλλία

    Η εταιρεία BELISSA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ενδύματα εργασίας και προστασίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προστατευτικά υποδήματα, Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές, Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές, Προστατευτικά υποδήματα, Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές, και Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Marseille, Γαλλία.

  5. DCA FRANCE

    Γαλλία

    Η εταιρεία DCA FRANCE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ενδύματα εργασίας και προστασίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προστατευτικά υποδήματα, Προστατευτικά υποδήματα, στρατιωτικα ενδυματα, και τσαντες τεχνικης χρησης. Έχει έδρα σε Mouans-Sartoux, Γαλλία.

  1. MILLE SAS

    Γαλλία

    Η εταιρεία MILLE SAS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ενδύματα εργασίας και προστασίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προστατευτικά υποδήματα, Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές, Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές, Προστατευτικά υποδήματα, Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές, και Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Courthézon, Γαλλία.

  2. CATOVA

    Γαλλία

    Η εταιρεία CATOVA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ενδύματα εργασίας και προστασίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προστατευτικά υποδήματα, Εισαγωγές-εξαγωγές υφασμάτων και ενδυμάτων, Προστατευτικά υποδήματα, και Εισαγωγές-εξαγωγές υφασμάτων και ενδυμάτων. Έχει έδρα σε Marseille, Γαλλία.

  1. AZUR SIEGE FRANCE

    Γαλλία

    Η εταιρεία AZUR SIEGE FRANCE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καθίσματα για οχήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ανταλλακτικά για φορτηγά, καθισματα, αγροτικός εξοπλισμός, και Προστατευτικό κάλυμμα. Έχει έδρα σε SALERNES, Γαλλία.