• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • ξυλεια

Αποτελέσματα για

Ξυλεια

ΓαλλίαΜασσαλία, Μοναχό και Προβέντζα - Άλπεις - Καινή ΑκτήΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. SARL ODICE EBENISTERIE

    Γαλλία

    Η εταιρεία SARL ODICE EBENISTERIE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Στίλβωση, λακάρισμα και βερνίκωμα του ξύλου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επιπλώσεις και διακοσμήσεις κήπων, Καθίσματα και τραπέζια κατασκήνωσης, Έπιπλα κατασκήνωσης, Επιπλώσεις και διακοσμήσεις κήπων, Καθίσματα και τραπέζια κατασκήνωσης, Έπιπλα κατασκήνωσης, και επιπλοποιια. Έχει έδρα σε Grasse, Γαλλία.

  2. ROUX

    Γαλλία

    Η εταιρεία ROUX, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πριστή πλανισμένη ξυλεία. Έχει έδρα σε COURTHEZON, Γαλλία.

  3. DOLZA SARL

    Γαλλία

    Η εταιρεία DOLZA SARL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ξυλεία ακατέργαστη, Δασική εκμετάλλευση, Ξυλεία ακατέργαστη, και Δασική εκμετάλλευση. Έχει έδρα σε La Barque, Γαλλία.

  4. MENUISERIE EBENISTERIE NICE NORD

    Γαλλία

    Η εταιρεία MENUISERIE EBENISTERIE NICE NORD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία. Έχει έδρα σε Nice, Γαλλία.

  5. ETS JAUFFRET & FILS

    Γαλλία

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. PREFA 83

    Γαλλία