• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • λευκη

Αποτελέσματα για

Λευκη

ΓαλλίαΜασσαλία, Μοναχό και Προβέντζα - Άλπεις - Καινή ΑκτήΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. PROGRESS SILICONES

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η PROGRESS SILICONES ειδικεύεται στην παραγωγή εξαρτημάτων από σιλικόνη και άλλα ελαστομερή για την βιομηχανία και τον ιατρικό κλάδο από το 1985. Η PROGRESS SILICONES σχεδιάζει, κατασκευάζει, εμπορεύεται ανταλλακτικά από σιλικόνη για τις πιο απαιτητικές βιομηχανίες. Παραδείγματα τομέων : Τρόφιμα, πυρηνικός τομέας, καλλυντικά, αεροναυπηγική, φαρμακοβιομηχανία και βιοϊατρική. Από το τεμάχιο ως την μεγάλη σειρά, υλοποιούμε κάθε είδος εξαρτήματος με χύτευση, διπλή χύτευση, εξώθηση, συνεξώθηση, κατασκευή και κοπή. Ολες οι παραγωγές μπορούν να συνδυαστούν με ειδικές εργασίες σήμανσης και συσκευασίας, σύμφωνα με τη συγγραφή υποχρεώσεων. Κατέχουμε 2 λευκούς θαλάμους με συνολική επιφάνεια 550 τ.μ σύμφωνα με τα πρότυπα ISO 7 και ISO 8, κατάλληλα για την κατασκευή ιατρικών και φαρμακευτικών προϊόντων. Διαθέτουμε πιστοποιημένο κατά DIN EN ISO 9001 13485 σύστημα διαχείρισης ποιότητας

  2. CHARRIER PARFUMS

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η CHARRIER PARFUMS, Γαλλική επιχείρηση αρωματοποιίας που ιδρύθηκε το 1888, βρίσκεται στην πόλη Vallauris, δίπλα από την Grasse, την διεθνή πρωτεύουσα της αρωματοποιίας. Είμαστε γνήσιοι δημιουργοί και ηγέτες στην δημιουργία ΚΑΛΑΘΙΩΝ ΜΕ ΑΡΩΜΑΤΑ ΜΙΝΙΑΤΟΥΡΕΣ. Προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη γκάμα μινιατούρων συσκευασμένες σε πολυτελή καλάθια δώρου, καθώς και μια γκάμα με σπρέι, Eau de Parfum, και μια γκάμα PARFUMS DE PROVENCE. Τα αρώματα μας διανέμονται σε πάνω από 50 χώρες σε πολυκαταστήματα, αρωματοποιίες, ιστότοποι ηλ. εμπορίου, Duty Free... Στην Γαλλία, διαθέτουμε κυρίως περίπτερο στο πολυκατάστημα των Galeries Lafayette Haussmann Paris. Η δραστηριότητα μας είναι ολοκληρωμένη, από την δημιουργία των αρωμάτων ως την συσκευασία τους. Όλα τα στάδια της κατασκευής διεκπεραιώνονται εντός της εταιρείας. Χρησιμοποιούμε αιθέρια έλαια ποιότητας από την Γκρας. Για τις συσκευασίες, συνεργαζόμαστε κυρίως με τους καλύτερους κατασκευαστές της Γαλλίας. Εξασφαλίζουμε ένα προϊόν υψηλής ποιότητας, MADE IN FRANCE.

  3. BIOPAILLE

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η BIOPAILLE, γαλλική επιχείρηση οικολογικά υπεύθυνη, εξειδικεύεται στον σχεδιασμό και στην κατασκευή καλαμακιών από φυτικές ίνες. 'Ολα τα καλαμάκια μας είναι οικολογικά, υπεύθυνα και 100% βιοδιασπώμενα. 'Ολα τα οικολογικά μας καλαμάκια κατασκευάζονται στο ιδιόκτητο μας εργοστάσιο. Από την ίδρυση μας, φροντίζουμε συνεχώς να βρίσκουμε νέες λύσεις ώστε η BIOPAILLE να αποτελεί παράδειγμα όσον αφορά την οικολογική ευθύνη. Εμπορεύουμε μια μεγάλη γκάμα καλαμακιών που σέβονται 100% τον πλανήτη μας. Η BIOPAILLE είναι ο προμηθευτής και κατασκευαστής βιοδιασπώμενων καλαμακιών για τους επαγγελματίες: καφετέριες, μπαρ, εστιατόρια, ντισκοτέκ....που επιθυμούν να καταναλώνουν με πιο υπεύθυνο τρόπο. Μπορείτε επίσης να εξατομικεύσετε τα καλαμάκια σας προσθέτοντας το λογότυπο σας ή το όνομα της φίρμας σας.

  4. MAISON VIGNES & MER

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η MAISON VIGNES & MER είναι ένας οίκος που ιδρύθηκε το 2016. Τα αμπέλια συντηρούνται και εκμεταλλεύονται άριστα εδώ και πολλά χρόνια στον αμπελώνα Bandol, γύρω από την κοινότητα της Cadière d'Azur. Εγκατεστημένη στην πατρίδα των ροζέ κρασιών, σας προσφέρουμε μια γκάμα ροζέ στις κατηγορίες vin de pays, Côtes de Provence και Bandol. Προσφέρουμε επίσης εκλεκτό λευκό, ροζέ και κόκκινο κρασί Bandol με έντονη γεύση.Τα κρασιά Bandol φημίζονται εδώ και αιώνες στην Γαλλία αλλά και στο εξωτερικό. Το κρασί Bandol ήταν μάλιστα το αγαπημένο κρασί του βασιλιά Λουδοβίκου 15 ο οποίος το επέβαλλε στα βασιλικά επίσημα τραπέζια. Παραθαλάσσια, στην νομαρχία του Var, επεκτείνεται ο αμπελώνας στους λόφους με νότιο προσανατολισμό και πεζούλια που ονομάζονται "restanques". Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

  5. POLE COSMÉTIQUE

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Γάλλος ειδικός στην δημιουργία καλλυντικών σε full-service που ξεκινά από την ιδέα και καταλήγει στο τελικό προϊόν : σύνθεση, κανονισμός, δοκιμές, φάκελος πληροφοριών του προϊόντος, συσκευασία, παρασκευή και συσκευασία. Η Pôle Cosmétique είναι επίσης ηγέτης στην Γαλλία σε ότι αφορά της τυπικές διαδικασίες που αφορούν την διάθεση καλλυντικών στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Είτε πρόκειται για την εισαγωγή προϊόντων που προέρχονται από χώρες εκτός ΕΕ ή για την καταγραφή προϊόντων που παρασκευάζονται εντός Ευρώπης, η Pôle Cosmétique αναλαμβάνει όλες τις νομικές διαδικασίες σύμφωνα με τον κανονισμό 1223/2009 CE : Δημιουργία του φακέλου πληροφοριών προϊόντος (DIP), τοξικολογική εκτίμηση, δοκιμές ασφάλειας, καταχώρηση CPNP. Χάρη στο τμήμα της διεθνής νομοθεσίας, η Pôle Cosmétique αναλαμβάνει επίσης τις διαδικασίες για την εξαγωγή καλλυντικών προϊόντων στις ΗΠΑ (FDA), Καναδά (Υγεία Καναδά), Κίνα, Asean, Ιαπωνία, Μέση Ανατολή, Αφρική.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. MAS DU ROSEAU

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Με 40ετή πείρα, προσφέρουμε την τεχνογνωσία μας με στόχο επιτυχία σας. Στην Mas du Roseau, κάθε προϊόν σχεδιάζεται προσεκτικά, χρησιμοποιώντας φυσικά και βιολογικά συστατικά, επιλεγμένα για την αποτελεσματικότητα και την ασφάλεια τους. Επιλέγοντας την Mas du Roseau ως εταίρος για το λευκό σας σήμα, επιλέγετε αριστεία και αυθεντικότητα. Δεσμευόμαστε να σας παρέχουμε λύσεις στα μέτρα σας, προσαρμοσμένα στις ειδικές σας ανάγκες καθώς και σε εκείνες της πελατείας σας. Είτε επιθυμείτε την ανάπτυξη μιας γκάμας προϊόντων περιποίησης προσώπου, σώματος ή μαλλιών, είμαστε εδώ για να σας συνοδεύουμε σε όλα τα στάδια της διαδικασίας, από τον σχεδιασμό ως την παραγωγή, συμπ. την πιστοποίηση. Θέτουμε στην διάθεση σας την τεχνική μας εμπειρογνωμοσύνη, την δημιουργικότητα μας και το πάθος μας ώστε να σας βοηθήσουμε στην δημιουργία μοναδικών και ξεχωριστών προϊόντων στην αγορά.

  2. GAEC TERRE DE GHAYA

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία GAEC TERRE DE GHAYA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρασιά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρασιά, Γαλλίας, ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ, Κρασιά, Γαλλίας, Βιολογικά κρασιά, παραγωγοί βιολογικών κρασιών, κοκκινα κρασια, λευκα κρασια, και ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ. Έχει έδρα σε Bedoin, Γαλλία.

  3. DOMAINE DE MAS CARON

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία DOMAINE DE MAS CARON, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ελαιόλαδο. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρασιά, Κρασιά, Γαλλίας, κοκκινα κρασια, οινος ροζε, λευκα κρασια, βιολογικο κρασι, γευστικες δοκιμες κρασιων, εταιρειες αμπελουργιας, και syrah. Έχει έδρα σε Caromb, Γαλλία.

  4. SAS ENSOLEILLADE

    Γαλλία

    Η L’Ensoleillade είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που εξειδικεύεται στην κατασκευή και μεταποίηση υφασμάτινων ειδών για τον οίκο που ιδρύθηκε το 1996. Προσφέρουμε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων για το σπίτι, κυρίως για το τραπέζι, όπως τραπεζομάντηλα και επιτραπέζια αξεσουάρ. Προσφέρουμε μια μεγάλη ποικιλία συλλογών, από τις τελευταίες τάσεις μέχρι τα κλασικά ή τοπικά σχέδια, ώστε όλοι να βρουν κάτι που να τους ικανοποιεί. 'Ολα τα προϊόντα μας κατασκευάζονται στην Νότια Γαλλία, στην καρδιά της Προβηγκίας, κοντά στα υπέροχα φαράγγια Gorges du Verdon. Ο κατάλογος μας διαθέτει μια μεγάλη γκάμα τραπεζομάντηλων και λευκών ειδών για το τραπέζι, αξεσουάρ κουζίνας, διακόσμησης ακόμα και ενδύματα από τοπικό ύφασμα. Διαθέτουμε επίσης μια γραμμή μικρών αποσκευών με επένδυση. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

  5. TRUFFES CHAM'PAÏS

    Γαλλία

    Η εταιρεία TRUFFES CHAM'PAÏS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τρόφιμα, εκλεκτά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους τρουφες, Λευκές τρούφες, Μαύρες τρούφες, και μανιταρια. Έχει έδρα σε Bauduen, Γαλλία.

  1. SARL AU FIL DU LIN

    Γαλλία

    Η εταιρεία SARL AU FIL DU LIN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λευκά είδη. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κεντητικες μηχανες, παραδοσιακα ραφεια, και παραγωγη κουρτινων. Έχει έδρα σε Lourmarin, Γαλλία.

  2. INVARIANCE

    Γαλλία

    Η εταιρεία INVARIANCE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κουβέρτες, καλύμματα και παπλώματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υφάσματα επίπλωσης, Λευκά είδη, Υφάσματα επίπλωσης, και Λευκά είδη. Έχει έδρα σε Vaison La Romaine, Γαλλία.

  1. MAJOREL

    Γαλλία

  2. MAISON RIOU

    Γαλλία

  3. LILLY EN PROVENCE

    Γαλλία

    Η Lilly en Provence αποτελεί καρπό τριών διάσημων καλλιτεχνών, για τους οποίους φημίζεται το εργαστήριο: του Cadentia που είναι γνώστης της αρωματοποιίας, του Savonnier Marseillais που είναι γνώστης της σαπωνοποιίας και του Cat Caroff που είναι καλλιτέχνης στη γραφιστική. Τα προϊόντα Lylli en Provence αποτελούν απόδειξη ποιότητας χάρη στην πείρα των τριών ιδρυτών τους, καθώς και χάρη στην επιλογή των καλύτερων φυσικών συστατικών στον πλανήτη. Η εταιρεία επεξεργάζεται μόνη της τις σειρές των προϊόντων της, από φυσικά αιθέρια έλαια φρούτων, ανθέων και φυτών, έως αιθέρια έλαια, εκ των οποίων τα πιο αγνά, για τη διατήρηση της αυθεντικής και απόλυτης ποιότητας... Βιοδιασπώμενα, με σεβασμό προς το περιβάλλον και την οικονομία, χωρίς χρωστικές και χωρίς δοκιμές σε ζώα. Η Lilly en Provence είναι μια θηλυκή και σύγχρονη γκάμα δημιουργιών, καθώς και μια γκάμα εκχυλισμάτων αρωμάτων, αρωμάτων αρωματισμού χώρου, υγρών σε σπρέι για μαξιλάρια ύπνου και αρωμάτων για λευκά είδη.

  4. TADE PAYS DU LEVANT

    Γαλλία

    Η Tadé Pays du Levant είναι μια γαλλική επιχείρηση που εξειδικεύεται στην παραγωγή και τη διανομή γνήσιου σαπουνιού Χαλεπίου, το οποίο παρασκευάζεται στη Συρία εδώ και πάνω από 25 χρόνια, και προτείνει μια μεγάλη συλλογή παραδοσιακών σαπουνιών και φυσικών προϊόντων περιποίησης της Μεσογείου: σαπούνια Χαλεπίου, Μασσαλίας, έλαια περιποίησης, κρέμες για τα χέρια, υγρά σαπούνια, αλουνίτης, ελαφρόπετρες, ανδρικά προϊόντα περιποίησης, κερί αποτρίχωσης, κολόνια, γαλακτώματα σώματος, αρωματικά σαπούνια…. Τα φυσικά ή πιστοποιημένα ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ καλλυντικά μας συνοδεύονται από μια πολυποίκιλη γκάμα αξεσουάρ μπάνιου: γάντι από ύφασμα κρεπ Kessa, λούφα, γάντι από δέρμα κατσίκας, φυσικό μετάξι, ταινία απολέπισης, σιζάλ, καθώς και βάση για σαπούνι, βάση βούρτσας, σαπουνοθήκη, πινέλα ξυρίσματος, foota... Θα βρείτε επίσης τις οικολογικές και οικονομικές λύσεις μας για τη συντήρηση των λευκών ειδών και του σπιτιού, σε συνδυασμό με μαύρο σαπούνι, τριμμένο σαπούνι, σκόνες και σαπούνια αφαίρεσης λεκέδων, καθαριστικό Pierre d’argent. Τα σαπούνια και το τριμμένο σαπούνι Χαλεπίου διατίθενται συσκευασμένα, χωρίς επωνυμία ή χύδην