• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • κατασκευαστής

Αποτελέσματα για

Κατασκευαστής

ΓαλλίαΜασσαλία, Μοναχό και Προβέντζα - Άλπεις - Καινή ΑκτήΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. INSPIRATIONS COSMETIQUES

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Inspirations Cosmétiques : Ο καλλυντικός σας εταίρος υπό το εμπορικό σήμα Inspirations Cosmétiques είναι Γάλλος παρασκευαστής για λογαριασμό τρίτων, με έδρα στην πόλη Γκρας, παγκόσμια πρωτεύουσα για τα αρώματα. Συνοδεύει τις φίρμες για την δημιουργία των μελλοντικών καλλυντικών για τις οποίες η οικολογική ευθύνη σημαίνει αποτελεσματικότητα με βέλτιστες αισθήσεις. Είτε στοχεύετε να δημιουργήσετε μια γκάμα προϊόντων με μια πρωτότυπη ιδέα σας ή να παρασκευάσετε μια ήδη ανεπτυγμένη σύνθεση, η Inspirations Cosmétiques σας προσφέρει μια λύση στα μέτρα σας για την σύνθεση, την ανάπτυξη και την παρασκευή των καλλυντικών προϊόντων. Το εργαστήριο δεσμεύεται για τον σχεδιασμό των καλλυντικών προϊόντων σε στερεή και υγρή μορφή, με ιδιαίτερη προτίμηση στα φυσικά και βιολογικά συστατικά, τηρώντας τα διεθνή πρότυπα και κανόνες. Η Inspirations Cosmétiques επιβλήθηκε γρήγορα στην αγορά ως αναπόφευκτος ειδικός των στερεών καλλυντικών, ικανοποιώντας τις τελευταίες τάσεις της αγοράς: μηδενικά απορρίμματα, χωρίς νερό, χωρίς συντηρητικά, βιολογικά, φυσικά και με σεβασμό στο περιβάλλον και την υγεία. Οι εξοπλισμοί της έχουν σχεδιαστεί για την πλήρωση και την ετικετοποίηση μιας ευρείας γκάμας προϊόντων και συσκευασιών. Οι γραμμές της συσκευασίας είναι αυτοματοποιημένες για να εξασφαλίσουν την άριστη δυνατότητα επανάληψης παραγωγής και υψηλής ποιότητας. Η Inspirations cosmétiques συνεργάζεται με εταιρικές φίρμες με παρουσία στα μεγαλύτερα καταστήματα σε πολλές χώρες. Επικοινωνήστε μαζί τους για να συζητήσετε το έργο σας και να αποκτήστε μια εξατομικευμένη προσφορά.

  2. DINA COSMETICS FRANCE SAS

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Δημιουργός και κατασκευαστής αρωμάτων για άνδρες και γυναίκες. Δημιουργία, ανάπτυξη, κατασκευή, παραγωγή, συσκευασία και εμπόριο αρωμάτων, κολωνιών, κρεμών σώματος και αποσμητικών. Συσκευασία καλλυντικών κατά παραγγελία. Η γαλλική εταιρεία Dina Cosmetics France έχει ήδη καθιερωθεί στον κόσμο και ψάχνει για διανομείς στην Ευρώπη και διεθνώς. Κατέχουμε ιδιόκτητο εργαστήριο συσκευασίας και είμαστε περήφανοι που μπορούμε να εξασφαλίσουμε μια συνεχής ποιότητα. Το ξενοδοχείο βρίσκεται κοντά στο αεροδρόμιο της Νίκαιας, κοντά στο Grasse, στην πόλη των αρωμάτων, στη γαλλική Ριβιέρα από το 1981, έχουμε μονίμως γνώση της αγοράς και εξασφαλίζουμε αλάνθαστη αυστηρότητα.

  3. POLE COSMÉTIQUE

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Γάλλος ειδικός στην δημιουργία καλλυντικών σε full-service που ξεκινά από την ιδέα και καταλήγει στο τελικό προϊόν : σύνθεση, κανονισμός, δοκιμές, φάκελος πληροφοριών του προϊόντος, συσκευασία, παρασκευή και συσκευασία. Η Pôle Cosmétique είναι επίσης ηγέτης στην Γαλλία σε ότι αφορά της τυπικές διαδικασίες που αφορούν την διάθεση καλλυντικών στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Είτε πρόκειται για την εισαγωγή προϊόντων που προέρχονται από χώρες εκτός ΕΕ ή για την καταγραφή προϊόντων που παρασκευάζονται εντός Ευρώπης, η Pôle Cosmétique αναλαμβάνει όλες τις νομικές διαδικασίες σύμφωνα με τον κανονισμό 1223/2009 CE : Δημιουργία του φακέλου πληροφοριών προϊόντος (DIP), τοξικολογική εκτίμηση, δοκιμές ασφάλειας, καταχώρηση CPNP. Χάρη στο τμήμα της διεθνής νομοθεσίας, η Pôle Cosmétique αναλαμβάνει επίσης τις διαδικασίες για την εξαγωγή καλλυντικών προϊόντων στις ΗΠΑ (FDA), Καναδά (Υγεία Καναδά), Κίνα, Asean, Ιαπωνία, Μέση Ανατολή, Αφρική.

  4. EID

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία EID, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εξαρτηματα κλιματισμου, HVAC, κατασκευαστης χαλκου κλιματισμος, συνδεση ψυξης, συνδεση φλογας, συνδεση κλιματισμου, ψυκτικος σωληνας, μονωμενος χαλκινος σωληνας, και μονωμενος χαλκος. Έχει έδρα σε Avignon, Γαλλία.

  5. BLEU VERT

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία BLEU VERT, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα ομορφιάς. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους γαλακτωμα, Κατασκευαστής επαγγελματικών σαμπουάν, αποσμητικα σε στικ, προϊοντα για τα μαλλια, αποσμητικα roll-on, βιολογικό καλλυντικό για την περιποίηση του σώματος, φυσικα καλλυντικα, και Σωματική περιποίηση - προϊόντα. Έχει έδρα σε Caumont-Sur-Durance, Γαλλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. S2C

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία S2C, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ξύλινες συσκευασίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ξύλινα κιβώτια στην Toulon, ξύλινα κιβώτια NIMP15, ξύλινη θήκη στα μέτρα των πελατών στη Μασσαλία, κιβώτια για τον τομέα της ναυτιλίας PACA, κατασκευαστής κιβωτίων φύλαξης επίπλων, κούτες για συσκευασία 13, κιβώτια αποθήκευσης, Συσκευασία επικίνδυνων υλικών Μασσαλία, και ξύλινες συσκευασίες κατά παραγγελία PACA. Έχει έδρα σε Gemenos, Γαλλία.

  2. CREATION REALISATION DIFFUSION

    Γαλλία

    Η εταιρεία CREATION REALISATION DIFFUSION, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ξενοδοχείο. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους είδη ξενοδοχείου, Κεντήματα για έτοιμα ενδύματα, κεντημα για μπουρνουζια, και κατασκευαστης εξαρτηματων κεντηματος. Έχει έδρα σε Cannes, Γαλλία.

  3. BOUGIE ET SENTEUR

    Γαλλία

    Η εταιρεία BOUGIE ET SENTEUR, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γιορτές και πάρτυ - αντικείμενα και διακοσμήσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κεριά, Αρωματοποιία - αιθέρια έλαια και αρωματικές ουσίες, Δημιουργός και κατασκευαστής γυναικείων αρωμάτων, και κερια για μασαζ. Έχει έδρα σε Grasse, Γαλλία.

  4. LABORATOIRE COSMETIQUE PROVENCAL

    Γαλλία

    Η εταιρεία LABORATOIRE COSMETIQUE PROVENCAL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρώματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αρωματα αερα, Κατασκευαστής φυσικών καλλυντικών προϊόντων, Δημιουργία αρωμάτων, και λεβαντα. Έχει έδρα σε Aiglun, Γαλλία.

  5. LA SAVONNERIE DU PILON DU ROY

    Γαλλία

    Η εταιρεία LA SAVONNERIE DU PILON DU ROY, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα ομορφιάς. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους φυσικα καλλυντικα, Κατασκευαστής φυσικών καλλυντικών προϊόντων, εργαστηριο καλλυντικων προϊοντων, και Παραγωγή σαπουνιού. Έχει έδρα σε La Ciotat, Γαλλία.

  1. WITGEE

    Γαλλία

    Η εταιρεία WITGEE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Έπιπλα επαγγελματικής χρήσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κατασκευαστής επίπλων σε σειρές. Έχει έδρα σε Le Cannet, Γαλλία.

  2. MELINA M COSMETIQUES

    Γαλλία

    Η εταιρεία MELINA M COSMETIQUES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα ομορφιάς. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καλλυντικά προϊόντα, κρεμες για περιποιηση προσωπου, Κατασκευαστής φυσικών καλλυντικών προϊόντων, Καλλυντικά προϊόντα, και καλλυντικα με βαση φυσικα προϊοντα. Έχει έδρα σε Menton, Γαλλία.

  1. CAPSUM

    Γαλλία

    Η εταιρεία CAPSUM, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα ομορφιάς. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κατασκευαστής καλλυντικών, βιοχημεία, περιβάλλον - επιστημονική μελέτη, και ερευνα και αναπτυξη. Έχει έδρα σε Marseille, Γαλλία.

  2. LA SAVONNERIE EN PROVENCE

    Γαλλία

    Η εταιρεία LA SAVONNERIE EN PROVENCE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σαπούνια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους σαπουνι μασσαλιας, Κατασκευαστής καλλυντικών, και αποσμητικα χωρου. Έχει έδρα σε SAULT en Provence, Γαλλία.

  3. EMÈCHE-FRANCE

    Γαλλία

    Η εταιρεία EMÈCHE-FRANCE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Περούκες και ποστίς. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους παραγωγη ετοιμων ενδυματων, Κατασκευαστής προϊόντων περιποίησης μαλλιών, και Απευθείας πώληση. Έχει έδρα σε Marseille, Γαλλία.

  4. IBIOTEC TEC INDUSTRIES

    Γαλλία

    Η εταιρεία IBIOTEC TEC INDUSTRIES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανική συντήρηση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κατασκευαστής διαλυτικών, και αερολυμα. Έχει έδρα σε Saint-Rémy De Provence, Γαλλία.

  5. PRO B MAT

    Γαλλία

    Η εταιρεία PRO B MAT, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργοτάξια - εξοπλισμός εγκαταστάσεων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Δομικά υλικά - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Μηχανήματα κατασκευαστικών έργων, Δομικά υλικά - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, και Μηχανήματα κατασκευαστικών έργων. Έχει έδρα σε Lançon Provence, Γαλλία.

  6. TECHNO TUNNEL

    Γαλλία

    Η εταιρεία TECHNO TUNNEL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανήματα κατασκευαστικών έργων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργοτάξια - εξοπλισμός εγκαταστάσεων, Δομικά υλικά - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Εργοτάξια - εξοπλισμός εγκαταστάσεων, και Δομικά υλικά - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία. Έχει έδρα σε Miramas, Γαλλία.

  7. HARMONIE CONCEPT

    Γαλλία

    Η εταιρεία HARMONIE CONCEPT, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα ομορφιάς. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους σαπουνι μασσαλιας, και Κατασκευαστής καλλυντικών. Έχει έδρα σε EGUILLES, Γαλλία.

  8. EUROVIA MEDITERRANEE

    Γαλλία