• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • καρυκευματα

Αποτελέσματα για

Καρυκευματα

ΓαλλίαΜασσαλία, Μοναχό και Προβέντζα - Άλπεις - Καινή ΑκτήΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. PREMIUM ELEMENTS

    Γαλλία

    Η εταιρεία PREMIUM ELEMENTS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καρυκεύματα εκχυλίσματα και μπαχαρικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους σαφρανι, μπαχαρικα, και καρυκεύματα. Έχει έδρα σε Nice, Γαλλία.

  2. NOUGAT TOLLERON

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Το εργαστήριο παραγωγής μαντολάτου TOLLERON, βρίσκεται στο όμορφο χωριό CRESTET στην περιοχή του Vaucluse, εξειδικεύεται στην παρασκευή μαλακών μαντολάτων σύμφωνα με μια αρχαία τεχνογνωσία. Επεξεργαζόμαστε τα μαντολάτα μας παραδοσιακά, με χειροποίητο τρόπο και σας προσφέρουμε μια γκάμα διαφόρων γευστικών μαντολάτων.Δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στην επιλογή των συστατικών. Σας προσφέρουμε μια μεγάλη γκάμα επιλογής γευστικών μαντολάτων.Μπορείτε να παραγγείλετε τα γευστικά μας μαντολάτα μέσω του ιστότοπου μας, ηλεκτρονικά.

  3. MAISON DESSIS

    Γαλλία

    Η εταιρεία MAISON DESSIS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γαστρονομικές σπεσιαλιτέ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μαύρες τρούφες, μελι με τρουφες, Εκλεκτά προϊόντα delicatessen, και καρυκευματα με τρουφες. Έχει έδρα σε Valréas, Γαλλία.

  4. SIGNORINI TARTUFI

    Γαλλία

    Η εταιρεία SIGNORINI TARTUFI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κονσέρβες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους καρυκευματα με τρουφες, ελαια με τρουφες, και σαλτσα με τρουφες. Έχει έδρα σε Mandelieu, Γαλλία.

  5. LE DIAMANT DU TERROIR

    Γαλλία

    Η εταιρεία LE DIAMANT DU TERROIR, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σπεσιαλιτέ (τρόφιμα). Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους καρυκευματα με τρουφες, και ελαια με τρουφες. Έχει έδρα σε Antibes, Γαλλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. OLIVIERS ET CO

    Γαλλία

    Η εταιρεία OLIVIERS ET CO, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καρυκεύματα εκχυλίσματα και μπαχαρικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα ομορφιάς, Ελαιόλαδο, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, Κονσέρβες φρούτων και μαρμελάδες, Προϊόντα ομορφιάς, Ελαιόλαδο, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, και Κονσέρβες φρούτων και μαρμελάδες. Έχει έδρα σε Mane, Γαλλία.

  2. LE MOULIN DE JARJAYES

    Γαλλία

    Η εταιρεία LE MOULIN DE JARJAYES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καρυκεύματα εκχυλίσματα και μπαχαρικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μαρμελαδα φρουτων, και μαρμελάδες και ζελέ. Έχει έδρα σε Noyers Sur Jabron, Γαλλία.

  3. ADS FOOD

    Γαλλία

    Η εταιρεία ADS FOOD, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τρόφιμα, εκλεκτά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αρωματικα ελαια, μαρινατα, μπαχαρικα για τροφιμα, και σαλτσες και καρυκευματα. Έχει έδρα σε Aix En Provence, Γαλλία.

  4. VANILLE DE MADAGASCAR

    Γαλλία

    Η εταιρεία VANILLE DE MADAGASCAR, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καρυκεύματα εκχυλίσματα και μπαχαρικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Παρασκευάζονται εκχυλίσματα βανίλιας. Έχει έδρα σε Le Cannet, Γαλλία.

  5. DUCROS

    Γαλλία

    Η εταιρεία DUCROS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μπαχαρικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καρυκεύματα, εκχυλίσματα και μπαχαρικά, και αρωματικα βοτανα. Έχει έδρα σε Avignon, Γαλλία.

  1. MCCORMICK FRANCE

    Γαλλία

    Η εταιρεία MCCORMICK FRANCE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καρυκεύματα εκχυλίσματα και μπαχαρικά. Έχει έδρα σε Avignon, Γαλλία.

  2. AROME NATUREL EPICE POUR INDUSTRIE ALIMENTAIRE

    Γαλλία

    Η εταιρεία AROME NATUREL EPICE POUR INDUSTRIE ALIMENTAIRE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καρυκεύματα εκχυλίσματα και μπαχαρικά. Έχει έδρα σε Marseille, Γαλλία.