• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • ηλεκτρονικοι εξοπλισμοι

Αποτελέσματα για

Ηλεκτρονικοι εξοπλισμοι

ΓαλλίαΜασσαλία, Μοναχό και Προβέντζα - Άλπεις - Καινή ΑκτήΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. SOMEXPORT

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η SOMEXPORT ιδρύθηκε το 1994. Εφοδιάζουμε κεντρικές μονάδες αγοράς, εφοδιαστές αλλά κυρίως την Αφρική, τις Αντίλλες, την πελατεία μας από τον Ινδικό και Ειρηνικό Ωκεανό καθώς και την Μέση Ανατολή. Είμαστε μια επιχείρηση εισαγωγής-εξαγωγής ξηρών, φρέσκων και κατεψυγμένων προϊόντων, συνεργαζόμαστε με πάνω από 300 Γάλλους και Ευρωπαίους προμηθευτές. Εξειδικευόμαστε στα εξής προϊόντα τροφίμων: - Γαλακτοκομικά προϊόντα (Τυριά, γιαούρτια, γάλατα, κρέμες...), - Αλλαντικά και παστώματα- γλυκά και κρουασάν, - προϊόντα Χαλάλ, - Μπαχαρικά, - θαλασσινά προϊόντα, - Κατεψυγμένα. Μπορούμε να σας προσφέρουμε διάφορες γκάμες προϊόντων τροφίμων.Η SOMEXPORT είναι ο εταίρος σας για εξαγωγές. Πράγματι, σας συνοδεύουμε ώστε να ανακαλύψετε τα καλύτερα προϊόντα από όλες τις περιοχές του κόσμου που ικανοποιεί τις ανάγκες σας και τις απαιτήσεις των πελατών σας. Εδώ και περισσότερα από 20 χρόνια, διασχίζουμε τον κόσμο σε αναζήτηση των τοπικών προϊόντων, των τοπικών σπεσιαλιτέ και των παραδοσιακών συνταγών. Προμηθευόμαστε επίσης ειδικά συστατικά και προϊόντα κατόπιν αίτησης των πελατών μας. 'Όλα αυτά χάρη στις γνωριμίες μας με παραγωγούς, κτηνοτρόφους, μάγειροι, διανομείς, καταναλωτές και πολλούς άλλους φορείς στην γεωργική και διατροφική αλυσίδα. Για περισσότερες πληροφορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

  2. GS INGENIERIE

    Γαλλία

    Σχεδιαστής & κατασκευαστής αυτόματων και ημι-αυτόματων δέστρών : πραγματική ασφάλεια κατά του βανδαλισμού. Σύστημα πρωτότυπου σχεδιασμού των συστημάτων ελέγχου πρόσβασης - με επεξεργασία αντι-διάβρωσης, εξαιρετική αξία σχετικά με την τιμή - πωλούνται στον ΟΗΕ. GS Μηχανική μπορεί να υλοποιήσει για σας από το σχεδιασμό έως το τελικό προϊόν : και ειδικά μηχανήματα ή μηχανικά μέρη στα πιο ποικίλα πεδία, όπως ο τομέας Αγρο-Τροφίμων, ο Παραϊατρικός τομέας, Πυρηνικά, τομέας Συσκευασίας, Μεταλλουργία, κλπ

  3. CITINNOV

    Γαλλία

    Αναδιπλούμενοι ακροδέκτες με ανάπτυξη κατάλληλων εργαλείων διαχείρισης για την αποτελεσματική διαχείριση των άδειων προς τους δικαιούχους, την εκμετάλλευση και την συντήρηση του συστήματος. Η CITINNOV προσφέρει τα εξής οφέλη : την πείρα ενός εξειδικευμένου Γάλλου κατασκευαστή, αναγνωρισμένος εδώ και πάνω από 20 χρόνια στον χώρο των εξαγωγών/ εισαγωγών, μια ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων ποιότητας, μια λύση στα μέτρα σας, προσαρμοσμένη στο περιβάλλον σας, κατάλληλα εργαλεία διαχείρισης που θα διευκολύνουν την οργάνωση σας.

  4. PRASTEL FRANCE

    Γαλλία

    Η Prastel ειδικεύεται στον σχεδιασμό και την κατασκευή ηλεκτρονικών συστημάτων για αυτοματισμούς, έλεγχο πρόσβασης και ασφάλεια. Χάρη στην πείρα της, η επιχείρηση κατέκτησε ηγετική θέση στην αναγνώριση χωρίς επαφή και στους ηλεκτρονικούς χάρτες. Με πλούσια πείρα στον σχεδιασμό και την κατασκευή ηλεκτρονικών συστημάτων, η Prastel μπορεί να θέσει σε εφαρμογή την ανάπτυξη εξ ολοκλήρου εξατομικευμένων και καινοτόμων λύσεων ανάλογα με τις απαιτήσεις των πελατών της.

  5. CREATIVE SPECIFIC SOFTWARE

    Γαλλία

    Η Creative Specific Software έχει αναπτύξει ένα καινοτόμο σύστημα για την ανίχνευση πτώσης μέσα από ένα πρότυπο οπτικό αισθητήρα και την οικογένειά που ειδοποιεί ένα εξειδικευμένο κέντρο 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. IBIQUITY BY IBITEK

    Γαλλία

    Η εταιρεία IBIQUITY BY IBITEK, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συστήματα επιχειρηματικής ευφυΐας (Business Intelligence). Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ελεγχος πρόσβασης - συστήματα και εξοπλισμός, λυσεις πληροφορικης για τη βιομηχανια, εφαρμογες για ελεγχο παραγωγης, Σύστημα βιομηχανικής εφοδιαστικής αλυσίδας, και Ελεγχος πρόσβασης - συστήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Marseille, Γαλλία.

  2. EMR ASCENSEURS

    Γαλλία

    Η εταιρεία EMR ASCENSEURS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανελκυστήρες, ανυψωτές φορτίων, κυλιόμενες σκάλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ανελκυστήρες, Συστήματα τηλεπίβλεψης, Ανελκυστήρες, και Συστήματα τηλεπίβλεψης. Έχει έδρα σε Nice, Γαλλία.

  3. GSTAG

    Γαλλία

    Η εταιρεία GSTAG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ταυτότητες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ελεγχος πρόσβασης - συστήματα και εξοπλισμός, Περικάρπια αναγνώρισης, και Ελεγχος πρόσβασης - συστήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Gemenos, Γαλλία.

  4. FORTEST FRANCE SARL

    Γαλλία

    Η εταιρεία FORTEST FRANCE SARL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανιχνευτές διαρροών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υδραυλικοί κύλινδροι, και Υδραυλικοί κύλινδροι. Έχει έδρα σε Marseille, Γαλλία.

  5. SIMPA

    Γαλλία

    Η εταιρεία SIMPA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συστήματα τηλεπίβλεψης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ελεγχος προσβασης, ανυψωτηρες, ειδικοί μηχανισμοί κλειδώματος, και αυτοματες πορτες. Έχει έδρα σε Cagnes-Sur-Mer, Γαλλία.

  1. EDEN INNOVATION

    Γαλλία

    Η εταιρεία EDEN INNOVATION, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ελεγχος πρόσβασης - συστήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Eguilles, Γαλλία.

  2. ASK FABRICANT CARTES TICKETS ÉTIQUETTES RFID

    Γαλλία

    Η εταιρεία ASK FABRICANT CARTES TICKETS ÉTIQUETTES RFID, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κάρτες μνήμης. Έχει έδρα σε Sophia Antipolis Cedex, Γαλλία.

  1. LOUCE CORPORATION

    Γαλλία

    Η εταιρεία LOUCE CORPORATION, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές- εξαγωγές - ηλεκτρικός και ηλεκτρονικός εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Marseille, Γαλλία.