• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • επεξεργασία επιφάνειας

Αποτελέσματα για

Επεξεργασία επιφάνειας

ΓαλλίαΜασσαλία, Μοναχό και Προβέντζα - Άλπεις - Καινή ΑκτήΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. VAR INDUSTRIE

    Γαλλία

    Η εταιρεία VAR INDUSTRIE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κλειδαριές, σύρτες, και κλειδιά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επεξεργασία μετάλλων και σιδηροτεχνία - μηχανές και εξοπλισμοί, Επεξεργασία μετάλλων και σιδηροτεχνία - μηχανές και εξοπλισμοί, αμμοβολη, μεταλλοβολη, και Επεξεργασία επιφάνειας. Έχει έδρα σε Six-Fours-Les-Plages, Γαλλία.

  2. BIO-RAD - ÉTABLISSEMENT DE GÉMENOS (ANCIENNEMENT PLASTIFRANCE)

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Εδώ και πάνω από 60 χρόνια, η Plastifrance σχεδιάζει, κατασκευάζει και εμπορεύεται πλαστικά συστατικά για τις βιομηχανίες της αεροναυπηγικής, ιατρικής, αυτοκινήτου... Οι αξίες μας είναι η βιομηχανική αριστεία, η ποιότητα των υπηρεσιών και η καινοτομία για εξαρτήματα που προσαρμόζονται άριστα στις εφαρμογές σας. κατασκευαστής πλαστικών συστατικών με έγχυση (πλαστικά πώματα, πλαστικά καπάκια, κύλινδροι και προστατευτικά) για την προστασία των εξαρτημάτων σας κατά την μεταφορά, την επεξεργασία επιφάνειας και το φινίρισμα (πόμολα, ακροφύσια…) και την διαχείριση των καλωδιώσεων (στυπιοθλίπτες, δακτύλιοι σύσφιξης, φράκτες, πένσες και πριτσίνια…).

  3. CHROMALU SA

    Γαλλία

    Η εταιρεία CHROMALU SA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους επιψευδαργυρωση, επιψευδαργυρωση εν θερμω, φωσφατωση, και φωσφατωση μεταλλων. Έχει έδρα σε La Seyne Sur Mer, Γαλλία.

  4. MR ENTREPRISE

    Γαλλία

    Η εταιρεία MR ENTREPRISE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αμμοβολή - χάλυβα και μέταλλα, Ατσαλοβολή- χάλυβα και μετάλλα, Αμμοβολή - χάλυβα και μέταλλα, και Ατσαλοβολή- χάλυβα και μετάλλα. Έχει έδρα σε Istres, Γαλλία.

  5. SJD PRODUCTIQUE

    Γαλλία

    Η εταιρεία SJD PRODUCTIQUE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, και Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει έδρα σε Contes Cedex, Γαλλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. LABORATOIRE ACI

    Γαλλία

    Τα εργαστήρια LABORATOIRES ACI ιδρύθηκαν το 1974, και έχουν ως αντικείμενο: την σύνθεση, τον σχεδιασμό και την διανομή χημικών και βιολογικών προϊόντων, συν την έννοια εφαρμογής για την υγιεινή, την βιομηχανική συντήρηση και τις επεξεργασίες επιφάνειας. Ελέγχουμε τρεις κύριες λειτουργίες : την μελέτη και τον σχεδιασμό προϊόντων στα εργαστήρια μας, την κατασκευή, την διανομή στην Γαλλία, χάρη σε έναν δίκτυο αποκλειστικών αντιπροσώπων V.R.P. με ανώτατη κατάρτιση εντός της εταιρείας, την διανομή σε περίπου τριάντα χώρες, από την Laboratoires ACI International, μέσα από έναν δίκτυο αποκλειστικών διανομέων. Η γκάμα των 200 προϊόντων μας χωρίζεται σε έξι κατηγορίες : Υγιεινή, απολύμανση, εξυγίανση, απορρύπανση των υδάτων, απολίπανση και χημική προετοιμασία επιφανειών, επένδυση επιφανειών, διάφορες συντηρήσεις και επεξεργασία όλμων.