• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • διανομη

Αποτελέσματα για

Διανομη

ΓαλλίαΜασσαλία, Μοναχό και Προβέντζα - Άλπεις - Καινή ΑκτήΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. SOMEXPORT

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η SOMEXPORT ιδρύθηκε το 1994. Εφοδιάζουμε κεντρικές μονάδες αγοράς, εφοδιαστές αλλά κυρίως την Αφρική, τις Αντίλλες, την πελατεία μας από τον Ινδικό και Ειρηνικό Ωκεανό καθώς και την Μέση Ανατολή. Είμαστε μια επιχείρηση εισαγωγής-εξαγωγής ξηρών, φρέσκων και κατεψυγμένων προϊόντων, συνεργαζόμαστε με πάνω από 300 Γάλλους και Ευρωπαίους προμηθευτές. Εξειδικευόμαστε στα εξής προϊόντα τροφίμων: - Γαλακτοκομικά προϊόντα (Τυριά, γιαούρτια, γάλατα, κρέμες...), - Αλλαντικά και παστώματα- γλυκά και κρουασάν, - προϊόντα Χαλάλ, - Μπαχαρικά, - θαλασσινά προϊόντα, - Κατεψυγμένα. Μπορούμε να σας προσφέρουμε διάφορες γκάμες προϊόντων τροφίμων.Η SOMEXPORT είναι ο εταίρος σας για εξαγωγές. Πράγματι, σας συνοδεύουμε ώστε να ανακαλύψετε τα καλύτερα προϊόντα από όλες τις περιοχές του κόσμου που ικανοποιεί τις ανάγκες σας και τις απαιτήσεις των πελατών σας. Εδώ και περισσότερα από 20 χρόνια, διασχίζουμε τον κόσμο σε αναζήτηση των τοπικών προϊόντων, των τοπικών σπεσιαλιτέ και των παραδοσιακών συνταγών. Προμηθευόμαστε επίσης ειδικά συστατικά και προϊόντα κατόπιν αίτησης των πελατών μας. 'Όλα αυτά χάρη στις γνωριμίες μας με παραγωγούς, κτηνοτρόφους, μάγειροι, διανομείς, καταναλωτές και πολλούς άλλους φορείς στην γεωργική και διατροφική αλυσίδα. Για περισσότερες πληροφορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

  2. RD TECHNOLOGIES

    Γαλλία

    Η εταιρεία RD TECHNOLOGIES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρική ενέργεια - παραγωγή και διανομή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σταθμοί παραγωγής ενέργειας με καύσιμο λιγνίτη, Θέρμανση βιομηχανικές εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί, Σταθμοί παραγωγής ενέργειας με καύσιμο λιγνίτη, και Θέρμανση βιομηχανικές εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Veynes, Γαλλία.

  3. PHOTOPACA

    Γαλλία

    Η εταιρεία PHOTOPACA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φωτογραφίες - παραγωγή και διανομή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους υπηρεσίες b2b. Έχει έδρα σε Le Beausset, Γαλλία.

  4. DIDASTEL PROVENCE SARL

    Γαλλία

    Η εταιρεία DIDASTEL PROVENCE SARL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεννήτριες ηλεκτρικού ρεύματος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συσσωρευτές και μπαταρίες, Ηλεκτρολογικές συσκευές και εγκαταστάσεις, Ηλεκτρισμός - εξοπλισμός διανομής, Ηλεκτρικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Συσσωρευτές και μπαταρίες, Ηλεκτρολογικές συσκευές και εγκαταστάσεις, Ηλεκτρισμός - εξοπλισμός διανομής, και Ηλεκτρικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά. Έχει έδρα σε Aubagne, Γαλλία.

  5. ELLYBOX

    Γαλλία

    Η εταιρεία ELLYBOX, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλιακή ενέργεια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ηλεκτρική ενέργεια - παραγωγή και διανομή, φωτοβολταικες μοναδες, ηλιακη φωτοβολταϊκη ενεργεια, και Ηλεκτρική ενέργεια - παραγωγή και διανομή. Έχει έδρα σε Mouans Sartoux, Γαλλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. GONELLA PRODUCTIONS

    Γαλλία

    Η εταιρεία GONELLA PRODUCTIONS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ταινίες - παραγωγή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους οπτικοακουστικη παραγωγη, και Κινηματογράφος και βίντεο - παραγωγή και διανομή. Έχει έδρα σε Aubagne, Γαλλία.

  2. ENERGIE DEVELOP SERVICES DU BRIANCONNAIS

    Γαλλία

    Η εταιρεία ENERGIE DEVELOP SERVICES DU BRIANCONNAIS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρική ενέργεια - παραγωγή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ηλεκτρική ενέργεια - διανομή, και Ηλεκτρική ενέργεια - διανομή. Έχει έδρα σε Briancon, Γαλλία.

  3. LE BALLET PRELJOCAJ

    Γαλλία

    Η εταιρεία LE BALLET PRELJOCAJ, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καλλιτεχνική παραγωγή και διανομή. Έχει έδρα σε Aix En Provence, Γαλλία.

  4. REGIE MUNICIPALE D'ELECTRICITE

    Γαλλία

    Η εταιρεία REGIE MUNICIPALE D'ELECTRICITE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρική ενέργεια - παραγωγή και διανομή. Έχει έδρα σε Roquebillière, Γαλλία.

  5. SYNDICAT INTERCOMMUNAL DU BASSIN MINIER

    Γαλλία

    Η εταιρεία SYNDICAT INTERCOMMUNAL DU BASSIN MINIER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Νερό - παραγωγή και διανομή. Έχει έδρα σε Peypin, Γαλλία.

  1. S I CANAL BELLETRUDE

    Γαλλία

    Η εταιρεία S I CANAL BELLETRUDE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Νερό - παραγωγή και διανομή. Έχει έδρα σε Peymeinade, Γαλλία.

  2. TRAVAUX ELECTRICITE INDUS & BATIMENT

    Γαλλία

    Η εταιρεία TRAVAUX ELECTRICITE INDUS & BATIMENT, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρική ενέργεια - παραγωγή και διανομή. Έχει έδρα σε Sorgues, Γαλλία.

  1. STE AVIGNONNAISE DES EAUX

    Γαλλία

  2. JEAN GAZIGNAIRE S.A.S.

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η Εταιρεία GAZIGNAIRE κατασκευάζει από το 1865 αρωματικά συμπυκνωμένα εκχυλίσματα και φυσικά ή βιολογικά αρώματα με ειδικότητα στην παραγωγή εκχυλισμάτων βανίλιας, κακάο, καφέ και κουκιά tonka. Εδώ και περισσότερο από έναν αιώνα, εξάγουμε τα προϊόντα μας σε όλο τον κόσμο για τους πελάτες μας στην βιομηχανία τροφίμων, αρωμάτων, καλλυντικών ή ακόμα και σε διανομείς συστατικών, από 5 κιλά ως μερικούς τόνους.

  3. LABORATOIRE ACI

    Γαλλία

    Τα εργαστήρια LABORATOIRES ACI ιδρύθηκαν το 1974, και έχουν ως αντικείμενο: την σύνθεση, τον σχεδιασμό και την διανομή χημικών και βιολογικών προϊόντων, συν την έννοια εφαρμογής για την υγιεινή, την βιομηχανική συντήρηση και τις επεξεργασίες επιφάνειας. Ελέγχουμε τρεις κύριες λειτουργίες : την μελέτη και τον σχεδιασμό προϊόντων στα εργαστήρια μας, την κατασκευή, την διανομή στην Γαλλία, χάρη σε έναν δίκτυο αποκλειστικών αντιπροσώπων V.R.P. με ανώτατη κατάρτιση εντός της εταιρείας, την διανομή σε περίπου τριάντα χώρες, από την Laboratoires ACI International, μέσα από έναν δίκτυο αποκλειστικών διανομέων. Η γκάμα των 200 προϊόντων μας χωρίζεται σε έξι κατηγορίες : Υγιεινή, απολύμανση, εξυγίανση, απορρύπανση των υδάτων, απολίπανση και χημική προετοιμασία επιφανειών, επένδυση επιφανειών, διάφορες συντηρήσεις και επεξεργασία όλμων.

  4. CORIALYS

    Γαλλία

    Δημιουργός αρωμάτων και eau de toilette για τον άνδρα και τη γυναίκα, δημιουργός συστατικών αρωματοποιίας για τον άνδρα και τη γυναίκα, δημιουργός αρωματικών συστατικών. Ζητούνται διανομείς για όλο τον κόσμο. Με έδρα στο Grasse της Γαλλίας, η Corialys δημιουργεί κατά παραγγελία κάθε είδους αρωματικά συστατικά, αρώματα και eau de toilette για άνδρες και γυναίκες.