• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • δημητριακα

Αποτελέσματα για

Δημητριακα

ΓαλλίαΜασσαλία, Μοναχό και Προβέντζα - Άλπεις - Καινή ΑκτήΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. SAS VENTOUX EPEAUTRE

    Γαλλία

    Η SAS VENTOUX EPEAUTRE παράγει μικρός σίτος σπέλτα 100% γαλλικής προέλευσης (παραδοσιακή παραγωγή). Η εταιρεία παράγει και συλλέγει μικρός σίτος σπέλτα στην περιοχή όπου δημιουργήθηκε το δημητριακό αυτό (γύρω από τον όρο Ventoux, 'Άλπεις της άνω-Προβηγκίας, Drôme, Vaucluse). Ο σίτος σπέλτα καλλιεργείται εκ περιστροφής με αρωματικά φυτά ή χορτονομή, και έτσι δεν απαιτεί καμία πρόσθετη ουσία. Γεγονός που επιτρέπει μια εντελώς φυσική παραγωγή. Μετά από κάθε συγκομιδή, η αποθήκευσης των σπόρων πραγματοποιείται σε σιλό, χωρίς πρόσθετες ουσίες. 'Έπειτα ακολουθεί η αποφλοίωση που εμπλέκει απλά την αφαίρεση του φλοιού γύρω από τον σπόρο. Προκειμένου να καθαριστεί όσο καλύτερα η παραγωγή, ένα σύστημα αναρρόφησης θα αναλάβει να αφαιρέσει το δέμα και ότι είναι πιο ελαφρύ από τον σπόρο. Τα συστήματα διαλογής θα αφαιρέσουν ότι είναι μακρύτερο και μικρότερο από τον σπόρο. Τέλος, το οπτικό σύστημα διαλογής θα αφαιρέσει με ακρίβεια τους τελευταίους ανεπιθύμητους σπόρους. Το τελευταίο στάδιο συμπληρώνεται με τον ποιοτικό έλεγχο!

  2. GAUTIER SEMENCES

    Γαλλία

    Η εταιρεία GAUTIER SEMENCES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φύτρες, βολβοί και σπόροι λουλουδιών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους σποροι δημητριακων για σπορα. Έχει έδρα σε Eyragues, Γαλλία.

  3. EARL MEFFRE PLANTS

    Γαλλία

    Η εταιρεία EARL MEFFRE PLANTS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει έδρα σε Monteux, Γαλλία.

  4. GFA DU MAS DU JUGE

    Γαλλία

    Η εταιρεία GFA DU MAS DU JUGE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει έδρα σε Saintes Maries De La Mer, Γαλλία.

  5. SCEA DE REVENY

    Γαλλία

    Η εταιρεία SCEA DE REVENY, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει έδρα σε Saint Etienne Du Grès, Γαλλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. EARL TOMACRAU

    Γαλλία

    Η εταιρεία EARL TOMACRAU, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει έδρα σε Arles, Γαλλία.

  2. SCA ET VITICOLE DU DOMAINE DE LEOUBE

    Γαλλία

    Η εταιρεία SCA ET VITICOLE DU DOMAINE DE LEOUBE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Δημητριακά και σπόροι, και Δημητριακά και σπόροι. Έχει έδρα σε Bormes Les Mimosas, Γαλλία.

  3. GAEC RECONNU BRIGUE

    Γαλλία

    Η εταιρεία GAEC RECONNU BRIGUE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, και Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι. Έχει έδρα σε Le Luc, Γαλλία.

  4. SA MARCEL RICHAUD

    Γαλλία

    Η εταιρεία SA MARCEL RICHAUD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει έδρα σε Cairanne, Γαλλία.

  5. CHATEAU SAINT ESTEVE DE NERI

    Γαλλία

    Η εταιρεία CHATEAU SAINT ESTEVE DE NERI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει έδρα σε Ansouis, Γαλλία.

  1. EARL RIPPERT ET FILS

    Γαλλία

  2. GAEC BRUN ET CRAVERIS

    Γαλλία

  1. LE PETIT CAUSERAN

    Γαλλία

  2. EARL GIBAUDAN

    Γαλλία

  3. SCEA MARAICHAGE DES BAISSES

    Γαλλία

  4. LES JARDINS DU VAL D'OR SARL

    Γαλλία

  5. EARL CHATEAU DE LA CROIX

    Γαλλία

  6. EARL PROVENCE ALPILLES

    Γαλλία