• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • βιομηχανικοι εξοπλισμοι

Αποτελέσματα για

Βιομηχανικοι εξοπλισμοι

ΓαλλίαΜασσαλία, Μοναχό και Προβέντζα - Άλπεις - Καινή ΑκτήΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. CABINE DE SABLAGE

    Γαλλία

    Η εταιρεία CABINE DE SABLAGE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός αμμοβολής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους καμπίνα επιμετάλλωσης, αμμοβολή - βιομηχανικοί εξοπλισμοί, καμπινες αμμοβολης, και μηχανες αμμοβολης. Έχει έδρα σε Sorgues, Γαλλία.

  2. RD TECHNOLOGIES

    Γαλλία

    Η εταιρεία RD TECHNOLOGIES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρική ενέργεια - παραγωγή και διανομή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σταθμοί παραγωγής ενέργειας με καύσιμο λιγνίτη, Θέρμανση βιομηχανικές εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί, Σταθμοί παραγωγής ενέργειας με καύσιμο λιγνίτη, και Θέρμανση βιομηχανικές εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Veynes, Γαλλία.

  3. ETS CIFFREO ET BONA

    Γαλλία

    Η εταιρεία ETS CIFFREO ET BONA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Θέρμανση βιομηχανικές εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πυρίμαχες πέτρες, Κεραμικά - προϊόντα για την βιομηχανία, Ψαμμόλιθος - προϊόντα για την βιομηχανία, Πυρίμαχες πέτρες, Κεραμικά - προϊόντα για την βιομηχανία, και Ψαμμόλιθος - προϊόντα για την βιομηχανία. Έχει έδρα σε Nice, Γαλλία.

  4. RICHARDSON

    Γαλλία

    Η εταιρεία RICHARDSON, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Θέρμανση βιομηχανικές εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Marseille, Γαλλία.

  5. FROID CLIMATISATION TECHNIQUE

    Γαλλία

    Η εταιρεία FROID CLIMATISATION TECHNIQUE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους βιομηχανική ψύξη. Έχει έδρα σε Velaux, Γαλλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. AIR REFRESHING CONTROL

    Γαλλία

    Η εταιρεία AIR REFRESHING CONTROL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φιλτράρισμα - συσκευές και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα, Αρώματα και καλλυντικά, Υγραντήρες αέρα, Απολύμανση αέρα - συσκευές και εγκαταστάσεις, Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα, Αρώματα και καλλυντικά, Υγραντήρες αέρα, και Απολύμανση αέρα - συσκευές και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Grasse, Γαλλία.

  2. SARL GTA

    Γαλλία

    Η εταιρεία SARL GTA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εναλλάκτες θερμότητας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός, Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα, Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός, και Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα. Έχει έδρα σε Arles, Γαλλία.

  3. STAMPARDO REMY

    Γαλλία

    Η εταιρεία STAMPARDO REMY, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εναλλάκτες θερμότητας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα, και Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα. Έχει έδρα σε Fos-Sur-Mer, Γαλλία.

  4. SAS SELMAC EXPLOITATION

    Γαλλία

    Η εταιρεία SAS SELMAC EXPLOITATION, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δομικά έργα, εργολάβοι τελικής επεξεργασίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υδραυλικές εργασίες, Θέρμανση βιομηχανικές εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί, Υδραυλικές εργασίες, και Θέρμανση βιομηχανικές εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Avignon, Γαλλία.

  5. FRICAL

    Γαλλία

  1. RAFT

    Γαλλία

  2. A2S

    Γαλλία

    Η γαλλική εταιρεία A2S είναι ειδική σε θέματα βιομηχανικής ασφάλειας και προστασίας σε εκρηκτικές ατμόσφαιρες. Η A2S κατασκευάζει και διανέμει μεγάλη γκάμα εξοπλισμών για την προστασία ατόμων και περιουσιακών στοιχείων. Χάρη στην καινοτόμο προσφορά της και την υψηλής ποιότητας υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών, η A2S εδραιώθηκε στη Γαλλία και διεθνώς ως αδιαμφισβήτητος παράγοντας της αγοράς. Με την πείρα και την εμπειρογνωμοσύνη της, η A2S κέρδισε την εμπιστοσύνη των πελατών της για την υλοποίηση μεγάλων έργων για διεθνείς βιομηχανικές επιχειρήσεις που ειδικεύονται στο αέριο, την πετροχημεία, την ηλεκτρική ενέργεια, τη μεταλλουργία, τις μεταφορές και τις κατασκευές.