• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • αστικοι εξοπλισμοι

Αποτελέσματα για

Αστικοι εξοπλισμοι

ΓαλλίαΜασσαλία, Μοναχό και Προβέντζα - Άλπεις - Καινή ΑκτήΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. CITINNOV

    Γαλλία

    Αναδιπλούμενοι ακροδέκτες με ανάπτυξη κατάλληλων εργαλείων διαχείρισης για την αποτελεσματική διαχείριση των άδειων προς τους δικαιούχους, την εκμετάλλευση και την συντήρηση του συστήματος. Η CITINNOV προσφέρει τα εξής οφέλη : την πείρα ενός εξειδικευμένου Γάλλου κατασκευαστή, αναγνωρισμένος εδώ και πάνω από 20 χρόνια στον χώρο των εξαγωγών/ εισαγωγών, μια ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων ποιότητας, μια λύση στα μέτρα σας, προσαρμοσμένη στο περιβάλλον σας, κατάλληλα εργαλεία διαχείρισης που θα διευκολύνουν την οργάνωση σας.

  2. METASTAL

    Γαλλία

    Η εταιρεία METASTAL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλικά τελικά προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους καδοι απορριμματων, Αστικές διαρρυθμίσεις, και Αστικός εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Nice, Γαλλία.

  3. URBACO

    Γαλλία

    Η εταιρεία URBACO, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αυτόματες πόρτες και ελέγχο πρόσβασης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αυτόματο ανασυρόμενο κολωνάκι, και Αστικός εξοπλισμός. Έχει έδρα σε ENTRAIGUES-SUR-LA-SORGUE, Γαλλία.

  4. SICOM SA

    Γαλλία

    Η εταιρεία SICOM SA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σηματοδότηση  - συστήματα και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αστικός εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Venelles, Γαλλία.

  5. SUDCO

    Γαλλία

    Η εταιρεία SUDCO, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αστικός εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Molleges, Γαλλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. JCL LIGHTING

    Γαλλία

    Η εταιρεία JCL LIGHTING, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φωτισμός αστικός, βιομηχανικός και εμπορικός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αστικός εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Aix-en-Provence, Γαλλία.

  2. FONDERIE COMMERCE ET SERVICE

    Γαλλία

    Η εταιρεία FONDERIE COMMERCE ET SERVICE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αστικός εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Les Pennes Mirabeau, Γαλλία.