• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • αμύγδαλα

Αποτελέσματα για

Αμύγδαλα

ΓαλλίαΜασσαλία, Μοναχό και Προβέντζα - Άλπεις - Καινή ΑκτήΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. NOUGATS LAURMAR

    Γαλλία

    Η εταιρεία NOUGATS LAURMAR, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Νουγκά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μέλι, αμυγδαλα, ζαχαρώδη, και Μέλι. Έχει έδρα σε Caumont Sur Durance, Γαλλία.

  2. NOUGAT TOLLERON

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Το εργαστήριο παραγωγής μαντολάτου TOLLERON, βρίσκεται στο όμορφο χωριό CRESTET στην περιοχή του Vaucluse, εξειδικεύεται στην παρασκευή μαλακών μαντολάτων σύμφωνα με μια αρχαία τεχνογνωσία. Επεξεργαζόμαστε τα μαντολάτα μας παραδοσιακά, με χειροποίητο τρόπο και σας προσφέρουμε μια γκάμα διαφόρων γευστικών μαντολάτων.Δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στην επιλογή των συστατικών. Σας προσφέρουμε μια μεγάλη γκάμα επιλογής γευστικών μαντολάτων.Μπορείτε να παραγγείλετε τα γευστικά μας μαντολάτα μέσω του ιστότοπου μας, ηλεκτρονικά.

  3. ASD DISTRIBUTION - CROC'ELLA

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία ASD DISTRIBUTION - CROC'ELLA, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ελιές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα αποξηραμένα, Ελαιόλαδο, εξωτικα φρουτα, εξτρα παρθενο ελαιολαδο, ψημενοι ξηροι καρποι, αποξηραμενες ντοματες, καρυδια πεκαν, φουντουκια χωρις κελυφος, και καρυδια ανακαρδιοειδων (κασιους). Έχει έδρα σε Marseille, Γαλλία.

  4. DRAGEES REYNAUD

    Γαλλία

    Σπεσιαλιτέ με επικάλυψη σοκολάτας (μαύρη, γάλακτος, κρέμα νουγκά, καραμέλα, τρούφα κ.ά.) και διακοσμητικές χάντρες (με επικάλυψη ασημιού, χρυσού, πολύχρωμες, με εσωτερικό ζάχαρης ή σοκολάτας), μικρές πολύχρωμες σοκολατένιες καρδιές. Εργαζόμαστε με επιλεγμένα αμύγδαλα: Avola, αμύγδαλα Γαλλίας και Ισπανίας, επιλεγμένα για την αυθεντικότητα και τη γεύση τους. Σε ό, τι αφορά στις σπεσιαλιτέ σοκολάτας που διαθέτουμε, τις επεξεργαζόμαστε με πολύ λεπτή σοκολάτα. Η πρώτη ύλη για τα κουφέτα μας είναι η σοκολάτα με βάση το κακάο σε περιεκτικότητα 70%.