• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • έπιπλα επαγγελματικής χρήσης

Αποτελέσματα για

Έπιπλα επαγγελματικής χρήσης

ΓαλλίαΜασσαλία, Μοναχό και Προβέντζα - Άλπεις - Καινή ΑκτήΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. WITGEE

    Γαλλία

    Η εταιρεία WITGEE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Έπιπλα επαγγελματικής χρήσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κατασκευαστής επίπλων σε σειρές. Έχει έδρα σε Le Cannet, Γαλλία.

  2. ALPHABET STAND SERVICE

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία ALPHABET STAND SERVICE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εκθεσιακά περίπτερα- σχεδιασμός και συναρμολόγηση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Περίπτερα για εκθέσεις, Επαγγελματικές εκθέσεις, Περίπτερα για εκθέσεις, Επαγγελματικές εκθέσεις, Βίντεο για επαγγελματικά σαλόνια, και σχεδιασμος περιπτερων. Έχει έδρα σε La Farlède, Γαλλία.

  3. ATROW

    Γαλλία

    Ειδικευόμαστε στη μελέτη και την εκτέλεση συγκολλημένων εξαρτημάτων σε σχήματα με συγκεκριμένες σημάνσεις όπως η προστασία φωτιστικών, κινητών εξαρτημάτων, θερμαντικά στοιχεία. Εξαρτήματα ιατρικών και εργαστηριακών οργάνων, καθώς και στοιχεία επίπλων. Επίσης, προθήκες πάγκων, προθήκες από περφορέ λαμαρίνα, αρθρωτές προθήκες και προθήκες μονομπλόκ για μεγάλα καταστήματα λιανικής πώλησης, για αποθήκες και για τον τομέα της βιομηχανίας.

  4. SOFAB3D

    Γαλλία

    Η εταιρεία SOFAB3D, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διακοσμητικά είδη για βιτρίνες καταστημάτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους διακοσμητικα ειδη, αγαλματα, χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά είδη, και κατασκευη αγαλματων και γλυπτων. Έχει έδρα σε Volonne, Γαλλία.

  5. MANEX FRANCE

    Γαλλία

    Η εταιρεία MANEX FRANCE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κούκλες για βιτρίνες. Έχει έδρα σε Gémenos, Γαλλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. FILMS SYSTEM

    Γαλλία

    Η εταιρεία FILMS SYSTEM, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διακοσμητικά είδη για βιτρίνες καταστημάτων. Έχει έδρα σε Toulon, Γαλλία.

  2. EQUIPEMENTS CONCEPTION HOTELLERIE RESTAURANTS

    Γαλλία

    Η εταιρεία EQUIPEMENTS CONCEPTION HOTELLERIE RESTAURANTS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Έπιπλα ξενοδοχείων, καφετερίων και εστιατορίων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επιπλώσεις γιά εστιατόρια μαζικής σίτισης, και Επιπλώσεις γιά εστιατόρια μαζικής σίτισης. Έχει έδρα σε St Laurent Du Var, Γαλλία.

  3. BUSTES ET MANNEQUINS DE FRANCE

    Γαλλία

  4. EDWARD

    Γαλλία