• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • καλβαντος

Αποτελέσματα για

Καλβαντος

ΓαλλίαΜασσαλία, Μοναχό και Προβέντζα - Άλπεις - Καινή Ακτή
  1. HADAR DISTRIBUTION

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία HADAR DISTRIBUTION, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καλλυντικά προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης, Προϊόντα σωματικής περιποίησης, Βρεφικές πάνες, Καλλυντικές κρέμες, Είδη στοματικής υγιεινής, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, απορρυπαντικα ρουχων, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης, και Πώληση αποθέματος για καταστήματα πώλησης σε καλύτερες τιμές. Έχει έδρα σε Marseille, Γαλλία.

  2. MAS DU ROSEAU

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Με 40ετή πείρα, προσφέρουμε την τεχνογνωσία μας με στόχο επιτυχία σας. Στην Mas du Roseau, κάθε προϊόν σχεδιάζεται προσεκτικά, χρησιμοποιώντας φυσικά και βιολογικά συστατικά, επιλεγμένα για την αποτελεσματικότητα και την ασφάλεια τους. Επιλέγοντας την Mas du Roseau ως εταίρος για το λευκό σας σήμα, επιλέγετε αριστεία και αυθεντικότητα. Δεσμευόμαστε να σας παρέχουμε λύσεις στα μέτρα σας, προσαρμοσμένα στις ειδικές σας ανάγκες καθώς και σε εκείνες της πελατείας σας. Είτε επιθυμείτε την ανάπτυξη μιας γκάμας προϊόντων περιποίησης προσώπου, σώματος ή μαλλιών, είμαστε εδώ για να σας συνοδεύουμε σε όλα τα στάδια της διαδικασίας, από τον σχεδιασμό ως την παραγωγή, συμπ. την πιστοποίηση. Θέτουμε στην διάθεση σας την τεχνική μας εμπειρογνωμοσύνη, την δημιουργικότητα μας και το πάθος μας ώστε να σας βοηθήσουμε στην δημιουργία μοναδικών και ξεχωριστών προϊόντων στην αγορά.

  3. IT STYLE DISTRIBUTION

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία IT STYLE DISTRIBUTION, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα ομορφιάς. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αρώματα, Αποτρίχωση - εργαλεία, Βερνίκια, Είδη μακιγιάζ, Ομορφιά - προϊόντα, Προϊόντα μακιγιάζ -, πινελα, πινελα για το μακιγιαζ, και Ζελέ για ντους. Έχει έδρα σε Marseille, Γαλλία.

  4. MLB

    Γαλλία

    Η εταιρεία MLB, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα ομορφιάς. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Δώρα επιχειρήσεων, ελαια για μασαζ, Καλλυντικά, περιποιηση σωματος, και Δώρα επιχειρήσεων. Έχει έδρα σε Valbonne, Γαλλία.

  5. LE SECRET NATUREL

    Γαλλία

    Η εταιρεία LE SECRET NATUREL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιολογικά καλλυντικά προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καλλυντικά. Έχει έδρα σε BOLLENE, Γαλλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. COLLINES DE PROVENCE

    Γαλλία

    Η εταιρεία COLLINES DE PROVENCE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρώματα και καλλυντικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους σαπουνια, και Καλλυντικά. Έχει έδρα σε Mane, Γαλλία.

  2. LABORATOIRE SANDRALEX

    Γαλλία

    Η εταιρεία LABORATOIRE SANDRALEX, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Απορρυπαντικά οικιακής χρήσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καλλυντικά. Έχει έδρα σε Peypin, Γαλλία.

  3. LES JOYAUX DE MADAGASCAR

    Γαλλία

    Η εταιρεία LES JOYAUX DE MADAGASCAR, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα σωματικής περιποίησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αιθερια ελαια, και Καλλυντικά. Έχει έδρα σε MARSEILLE, Γαλλία.