• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • θέση ελέγχου

Αποτελέσματα για

Θέση ελέγχου

ΓαλλίαΜασσαλία, Μοναχό και Προβέντζα - Άλπεις - Καινή Ακτή
  1. SÉLECTARÔME

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η SELECTAROME εξειδικεύεται στην κατασκευή χρωστικών ουσιών για τρόφιμα εδώ και 30 χρόνια. Προσφέρουμε μια μεγάλη γκάμα φυσικών αρωματικών ουσιών για τρόφιμα σε υγρή μορφή ή σε σκόνη, χρωστικές ουσίες τροφίμων, αρτυματικές ουσίες για ηλεκτρονικά υγρά καθώς και πρόσθετες ουσίες και ουσίες υφής. Εφοδιάζουμε διανομείς για αρτοποιούς, ζαχαροπλάστες, παρασκευαστές παγωτών, κέτερινγκ, εστιάτορες ή παρασκευαστές που μας εμπιστεύθηκαν με την πάροδο του χρόνου. Με συνεχή πρόκληση για μας να ξεπεράσουμε τον εαυτό μας και την κάλυψη των αναγκών των πελατών μας, έχουμε επεκτείνει τη σειρά προϊόντων μας να ανταποκριθούμε σε μια μεταβαλλόμενη αγορά. Χάρη στην ιδανική μας θέση στην πόλη Γκρας, τα αρωματικά φυτά επωφελούνται από το ευνοϊκό κλίμα της Προβηγκίας. Δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στους ελέγχους των παραγωγικών διαδικασιών ώστε να ικανοποιήσουμε τις απαιτήσεις ποιότητας του επαγγέλματος μας. Η ομάδα μας προσφέρει την τεχνογνωσία της για να ικανοποιήσει το συντομότερο δυνατόν τις απαιτήσεις σας.

  2. EXPORT LINE

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    ExportLine, Υπεργολάβος στον τομέα των καλλυντικών υψηλής ποιότητας, βιολογικής προέλευσης, φυσικά και Γαλλικής προέλευσης, σας προσφέρει το εργαστήριο της και το εργοστάσιο παραγωγής της που βρίσκονται στην Νότια Γαλλία. Χάρη στην 35ετή μας πείρα και με την πιστοποίηση CosmeBio, προσφέρουμε στους πελάτες μας την διαδικασία ολοκληρωμένη : σύνθεση, κατασκευή, συσκευασία και αποστολή. 'Έτσι επωφελείστε από την ολική μας ικανότητα ελέγχου σε όλα τα στάδια της διαδικασίας, λαμβάνετε συμβουλές, υποστήριξη και θα αποκτήσετε χωρίς δυσκολία το σήμα BIO για όλα τα προϊόντα σας. Χάρη στο ευέλικτο και με μεγάλη δυνατότητα παραγωγικό εργαλείο, είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε την κατασκευή και την συσκευασία προϊόντων σε μικρές ποσότητες αλλά και σε μεγάλες σειρές. Μπορούμε επίσης να σας μεταβιβάσουμε την εμπειρογνωμοσύνη μας όσον αφορά το μάρκετινγκ για τις ετικέτες σας και την επιλογή συστατικών για τα μελλοντικά σας προϊόντα.

  3. ATTRACTIVE SCENT

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η Attractive Scent, επιχείρηση που βρίσκεται στην καρδιά της πόλης Γκρας, εξειδικεύεται από το 2018 στον σχεδιασμό αρωμάτων. Η δυναμική και καταρτισμένη μας ομάδα η οποία κατέχει πολυετή πείρα στον τομέα της αρωματοποιίας είναι σε θέση να σας προτείνει λύσεις για να δημιουργήσετε ή να διανέμετε τα αρώματα σας. Δημιουργήσαμε κυρίως μια γκάμα 100% φυσικών αρωμάτων με πιστοποίηση COMOS. Αναζητάμε πάντα την καινοτομία για να σχεδιάσουμε πρωτότυπα αρώματα. Διαθέτουμε έτσι έναν σύγχρονο εξοπλισμό αιχμής προκειμένου να μειώσουμε τους χρόνους παραγωγής και να διευρύνουμε την προσφορά μας ενώ προσαρμοζόμαστε στις απαιτήσεις των πελατών μας. Εκτελούμε στα ίδια μας τα εργαστήρια αυστηρούς ελέγχους των συστατικών που χρησιμοποιούνται για την σύνθεση των αρωμάτων μας. Επίσης, χάρη στο λογισμικό μας, εξασφαλίζουμε την ιχνηλασιμότητα τους. Πέρα από την περιοχή της πόλης Γκρας, δημιουργήσαμε έναν δίκτυο προμηθευτών σε όλο τον κόσμο.

  4. COSMÉTIC PROVENCE INDUSTRY

    Γαλλία

    Η Algovital ειδικεύεται στην παρασκευή προϊόντων περιποίησης και βιολογικών καλλυντικών όπως έλαια, αλοιφές ή τζελ. Χάρη στα 40 χρόνια μας πείρα και στην εμπιστοσύνη που μας δείχνουν οι παραγωγοί αιθέριων ελαιών της Γαλλίας και όλου του κόσμου, προσφέρουμε μια μεγάλη γκάμα σε αιθέρια έλαια 100% φυσικής προέλευσης, αγνά και πιστοποιημένα βιολογικά για να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες σας. Τα προϊόντα μας προορίζονται για διάφορες εφαρμογές, όπως καλλυντικά, συμπληρώματα διατροφής, ενεργειακά ποτά, φάρμακα, αρώματα και αρωματοθεραπεία. Τα έλαια μας συσκευάζονται σε μεταλλικά βαρέλια 1 κιλού ως 1 τόνο. Αναγνωρισμένος προμηθευτής, είμαστε σε θέση να σας συνοδέψουμε σε όλη την διάρκεια της παραγωγικής διαδικασίας, από τις αρχικές μελέτες ως τους τελικούς αυστηρούς ελέγχους ποιότητας. Η ALGOVITAL επεμβαίνει δυναμικά από την πρώτη ύλη ως το τελικό προϊόν. Το εργαστήριο μας έρευνας και ανάπτυξης προσφέρει την τεχνογνωσία και την δημιουργικότητα του ώστε να σας συνθέσει ποιοτικά προϊόντα στα μέτρα σας.

  5. PRASTEL FRANCE

    Γαλλία

    Η Prastel ειδικεύεται στον σχεδιασμό και την κατασκευή ηλεκτρονικών συστημάτων για αυτοματισμούς, έλεγχο πρόσβασης και ασφάλεια. Χάρη στην πείρα της, η επιχείρηση κατέκτησε ηγετική θέση στην αναγνώριση χωρίς επαφή και στους ηλεκτρονικούς χάρτες. Με πλούσια πείρα στον σχεδιασμό και την κατασκευή ηλεκτρονικών συστημάτων, η Prastel μπορεί να θέσει σε εφαρμογή την ανάπτυξη εξ ολοκλήρου εξατομικευμένων και καινοτόμων λύσεων ανάλογα με τις απαιτήσεις των πελατών της.