• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • ηλεκτρονικοι αυτοματισμοι

Αποτελέσματα για

Ηλεκτρονικοι αυτοματισμοι

ΓαλλίαΜασσαλία, Μοναχό και Προβέντζα - Άλπεις - Καινή Ακτή
  1. PHOCEE COMPOSANTS AUTOMATISMES

    Γαλλία

    Η εταιρεία PHOCEE COMPOSANTS AUTOMATISMES, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρικοί πίνακες χειρισμού. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ηλεκτρονικοι βιομηχανικοι αυτοματισμοι. Έχει έδρα σε Marseille, Γαλλία.

  2. MEDIA MESURES

    Γαλλία

    Η εταιρεία MEDIA MESURES, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Απόκτηση και ασφάλεια βάσεις δεδομένων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους υλικα και εξαρτηματα ηλεκτροτεχνικης, ηλεκτρονικοι βιομηχανικοι αυτοματισμοι, συμβουλοι σχετικα με ηλεκτρικα και ηλεκτρονικα οργανα, και Βιομηχανική μετρολογία. Έχει έδρα σε Bouc Bel Air, Γαλλία.

  3. EQUIP'ELEC

    Γαλλία

    Η εταιρεία EQUIP'ELEC, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρικοί πίνακες χειρισμού. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κιβωτια ηλεκτρικων πινακων, ηλεκτρονικοι βιομηχανικοι αυτοματισμοι, και σχεδιασμος ηλεκτρικων πινακων. Έχει έδρα σε Gap, Γαλλία.

  4. RANC DEVELOPPEMENT

    Γαλλία

    εδώ και 25 χρόνια, ειδικευόμαστε στα συστήματα ασφαλείας (διάρρηξη, βίντεο, έλεγχος πρόσβασης, αυτοματισμός, πυρκαϊά, GTC) για επιχειρήσεις, διοικήσεις και ιδιώτες, Ranc Développement με τριπλή Πιστοποίηση APSAD, χρησιμοποιούμε τεχνολογίες αιχμής και υλοποιούμε σύνθετα συστήματα. Οι μηχανικοί μας ελέγχουν πλήρως τις τεχνικές ελέγχου της ασφάλειας, ανάλυσης κινδύνων, από την μελέτη εκ των προτέρων και της έκφρασης προβλέψεων συνδυάζοντας τεχνικές και τεχνολογίες ασφαλείας. Το γραφείο μας μελέτης τους συνοδεύει ώστε να συντάξουν, να υπολογίσουν και να σχεδιάσουν τα έργα. Μηχανική ασφαλείας. Ηλεκτρονική ασφάλεια. Κέντρο τηλεπίβλεψης.

  5. PRASTEL FRANCE

    Γαλλία

    Η Prastel ειδικεύεται στον σχεδιασμό και την κατασκευή ηλεκτρονικών συστημάτων για αυτοματισμούς, έλεγχο πρόσβασης και ασφάλεια. Χάρη στην πείρα της, η επιχείρηση κατέκτησε ηγετική θέση στην αναγνώριση χωρίς επαφή και στους ηλεκτρονικούς χάρτες. Με πλούσια πείρα στον σχεδιασμό και την κατασκευή ηλεκτρονικών συστημάτων, η Prastel μπορεί να θέσει σε εφαρμογή την ανάπτυξη εξ ολοκλήρου εξατομικευμένων και καινοτόμων λύσεων ανάλογα με τις απαιτήσεις των πελατών της.