• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • επιχειρήσεις

Αποτελέσματα για

Επιχειρήσεις

ΓαλλίαΜασσαλία, Μοναχό και Προβέντζα - Άλπεις - Καινή Ακτή
  1. LA RUCHE DU BIEN-ËTRE

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία LA RUCHE DU BIEN-ËTRE, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ασφάλεια στον χώρο εργασίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σύμβουλοι επιχειρήσεων, διαρρύθμιση εταιρειών, Σύμβουλοι επιχειρήσεων, υπηρεσίες υποστήριξης επιχειρήσεων, και ασφάλεια επιχειρήσεων. Έχει έδρα σε Marseille, Γαλλία.

  2. SAS MERCURYA TRADING

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Σας προμηθεύουμε σε: Ελαιώδη, Ηλιέλαιο, Κόλζα, Σόγια, Αραβόσιτος, Canola. Τα γαλακτοκομικά προϊόντα, σκόνες, Ευρωπαϊκή παραγωγή UHT καθώς και γεωργικούς συνεταιρισμούς. Διαθέτουμε τα εμπορικά σήματα: African Queen. Europa Milk, Sunflower Queen oil, Stella Rosa Palma d'Oro. Mercurya France, επιχείρηση τροφίμων, με έδρα στην Νίκαια στην μυθική λεωφόρος Promenade des Anglais, που βρίσκεται στον κατάλογο της παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO. Δεν είμαστε πολυεθνική, αλλά μια επιχείρηση κοινωνικά υπεύθυνη που στηρίζει την ανάπτυξη των κοινοτήτων με τις οποίες συνεργαζόμαστε, κυρίως στην Αφρική και στις αναπτυσσόμενες χώρες.Πράγματι, φροντίζουμε όσο γίνεται ώστε να αποκτήσουμε βιώσιμες σχέσεις με τους πελάτες μας αλλά και με τους προμηθευτές μας κατανοώντας τις επιθυμίες τους, τηρώντας μια συνεργασία μαζί τους με βάση την ισότητα και τον σεβασμό. Δεν είμαστε παραγωγοί αλλά δίνουμε παραγγελίες, έτσι διαθέτουμε τα ιδιόκτητα μας σήματα. Επιλέγουμε με ιδιαίτερη προσοχή τους παραγωγούς με τους οποίους επεξεργαζόμαστε μια αυστηρή συγγραφή υποχρεώσεων. Η Mercurya France δίνει ιδιαίτερη έμφαση στο να προσφέρει στους πελάτες της μια ποιοτική εξυπηρέτηση. Πράγματι, λαμβάνοντας υπόψη τις απαιτήσεις ταχύτητας και ευελιξίας του διεθνές εμπορίου, φροντίζουμε ώστε να ικανοποιήσουμε βέλτιστα τις ανάγκες τους. 'Ετσι με βάση την μεγάλη μας πείρα στο πεδίο, δημιουργήσαμε το ρητό μας: « Να κάνουμε τα πράγματα σωστά και να το διαδώσουμε ».

  3. MT TRANSPORTS

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Από το 2019, η εταιρεία MT Transports είναι ο ειδικός σε ότι αφορά τις μεταφορές στην Γαλλία και το εξωτερικό και συνεργάζεται με πολλές επιχειρήσεις οι οποίες μας εμπιστεύονται για την μεταφορά εγγράφων, δεμάτων, παλετών και εμπορευμάτων. Είμαστε ανοικτά όλο το 24ωρο και 7 ημέρες την εβδομάδα για να εξασφαλίσουμε την ανάληψη, την μεταφορά, την ιχνηλάτηση και την παράδοση των εγγράφων, δεμάτων ή παλετών εντός της προθεσμίας. Για περισσότερες πληροφορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε να σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.

  4. LPT LOGISTIQUE INTERNATIONAL

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Από το 2016, η εταιρεία LPT LOGISTIQUE INTERNATIONAL εξειδικεύεται στη θαλάσσια μεταφορά εμπορευμάτων, κυρίως ελαίων (ηλιέλαιου, φοινικέλαιου, κραμβέλαιου...), ποτών, αλλά και κατεψυγμένων προϊόντων, όπως οστρακοειδών, ψαριών και κρέατος. Η επιχείρηση δραστηριοποιείται και πραγματοποιεί διεθνείς μεταφορές κυρίως στη Νοτιοανατολική Ασία, τη Μέση Ανατολή, και τη Δυτική Αφρική. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

  5. DINA COSMETICS FRANCE SAS

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Δημιουργός και κατασκευαστής αρωμάτων για άνδρες και γυναίκες. Δημιουργία, ανάπτυξη, κατασκευή, παραγωγή, συσκευασία και εμπόριο αρωμάτων, κολωνιών, κρεμών σώματος και αποσμητικών. Συσκευασία καλλυντικών κατά παραγγελία. Η γαλλική εταιρεία Dina Cosmetics France έχει ήδη καθιερωθεί στον κόσμο και ψάχνει για διανομείς στην Ευρώπη και διεθνώς. Κατέχουμε ιδιόκτητο εργαστήριο συσκευασίας και είμαστε περήφανοι που μπορούμε να εξασφαλίσουμε μια συνεχής ποιότητα. Το ξενοδοχείο βρίσκεται κοντά στο αεροδρόμιο της Νίκαιας, κοντά στο Grasse, στην πόλη των αρωμάτων, στη γαλλική Ριβιέρα από το 1981, έχουμε μονίμως γνώση της αγοράς και εξασφαλίζουμε αλάνθαστη αυστηρότητα.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. FOOD IDEAS

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία FOOD IDEAS, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύμβουλοι επιχειρήσεων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οργανισμός επαγγελματικής πλαισίωσης και κατάρτισης, Πρόσληψη προσωπικού, Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, Οργανισμός επαγγελματικής πλαισίωσης και κατάρτισης, σχεδιασμος για εστιατορια, Πρόσληψη προσωπικού, και Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Villeneuve-Loubet, Γαλλία.

  2. AZALEA COACHING

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία AZALEA COACHING, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύμβουλοι επιχειρήσεων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους επαγγελματική καθοδήγηση, Επαγγελματική καθοδήγηση ατομικές συνεδρίες, εκπαιδευση, και Πλαισίωση στελεχών. Έχει έδρα σε Marseille, Γαλλία.

  3. ELITE CONSULTING PERFORMANCE

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία ELITE CONSULTING PERFORMANCE, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οργανισμός επαγγελματικής πλαισίωσης και κατάρτισης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καθοδήγηση ομάδων και ομίλων, επαγγελματικη καταρτιση, Προγράμματα κατάρτισης στη διαχείριση, και κατάρτηση εντός επιχείρησης. Έχει έδρα σε Frejus, Γαλλία.

  4. SARL PARAT CONSEILS

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία SARL PARAT CONSEILS, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γενική, συνεχής και εξειδικευμένη κατάρτιση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους συμβουλοι επιχειρησεων. Έχει έδρα σε Monfort Sur Argens, Γαλλία.

  5. NEGOCEPT

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία NEGOCEPT, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές- εξαγωγές - πράκτορες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σύμβουλοι επιχειρήσεων, Εκτύπωση σε υφάσματα - μηχανήματα και εξοπλισμός, Σύμβουλοι επιχειρήσεων, και Εκτύπωση σε υφάσματα - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε La Seyne-Sur-Mer, Γαλλία.

  1. C&S DEMARCHES ET +

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία C&S DEMARCHES ET +, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύμβουλοι επιχειρήσεων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βοηθός διοίκησης, Διοικητικές και οικονομικές υπηρεσίες - εξωτερική ανάθεση, διοικητικες διατυπωσεις, Βοηθός διοίκησης, υπηρεσιες συμβουλων διοικησης, και Διοικητικές και οικονομικές υπηρεσίες - εξωτερική ανάθεση. Έχει έδρα σε Arles, Γαλλία.

  2. ARIAH CONCEPT

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία ARIAH CONCEPT, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύμβουλοι επιχειρήσεων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σύμβουλοι στρατηγικής μάρκετινγκ, Υπηρεσίες πληροφορικής, Διαχείριση σχέσης πελατών CRM, seo, συντήρηση υποστήριξη υπολογιστών, Σύμβουλοι στρατηγικής μάρκετινγκ, συμβουλοι και υπηρεσιες αμεσου μαρκετινγκ, Συμβουλές και στρατηγική σε θέματα Μάρκετινγκ / E-μάρκετινγκ, και κεντρο υποστηριξης πελατων. Έχει έδρα σε Nice, Γαλλία.

  1. PARFUM & PROJET

    Γαλλία

    Η Parfum & Projet προέκυψε από την βούληση της ιδρύτριας της, την Claudine Roublot, να προσφέρει αρώματα προσβάσιμα σε όλους. Η εργασία της σε επιχειρήσεις και οίκους παγκόσμιας φήμης όπως οι Parfumerie Fragonard, Diptyque, Ladurée, le Fouquet’s Paris, Barney’s NY, Marks&Spencer ή Anthropologie, την βοήθησε ώστε να αποκτήσει γνώση σε ότι αφορά την αγορά και τους διάφορους φορείς. Ο απόλυτος της έλεγχος σε όλη την δημιουργική αλυσίδα καθώς και το δίκτυο της προμηθευτών και έμπιστων ανταποκριτών, όλοι εξειδικευμένοι στον τομέα της αρωματοποιίας, είναι στη διάθεση σας προκειμένου να δημιουργήσετε το άρωμα σας στα μέτρα σας. Εδώ και 9 χρόνια, προσφέρει την τεχνογνωσία της στις φίρμες της έτοιμης ένδυσης και αξεσουάρ, σε καταστήματα concept, σε ιδιωτικές επιχειρήσεις και οργανισμούς, σε πρακτορεία επικοινωνίας, δημιουργία σήματος, επιρροής και διοργάνωσης εκδηλώσεων, προσφέροντας τους μια ετοιμοπαράδοτη λύση...την άριστη υπογραφή με οσφρητικό μάρκετινγκ. Η Parfum & Projet επιλέγει τους καλύτερους τεχνίτες σε όλα στα στάδια του σχεδιασμού και συνδυάζει την τεχνογνωσία τους ώστε να δημιουργήσει έναν τελικό προϊόν ανώτατης ποιότητας, απόλυτα συμβατό με την προσωπικότητα σας: Άρωμα, Eau de Parfum, Eau de Toilette, Ομίχλη για το σώμα και τα μαλλιά, άρωμα και αποσμητικό χώρου. Για περισσότερες πληροφορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

  2. AXE SARL

    Γαλλία

    Axe εισαγωγέας και χονδρέμπορος ξύλινων παιχνιδιών, είδη δώρου και προϊόντα για εκδηλώσεις εδώ και 20 χρόνια. Μεγάλη γκάμα παιχνιδιών μεσαιωνικού τύπου και ανεμοδούρες, με εξατομικεύσιμη σήμανση στα προϊόντα μας κατόπιν αίτησης. Σας προσφέρουμε την μεγαλύτερη γκάμα στην Γαλλία μεσαιωνικών αντικειμένων και παιχνιδιών, καθώς και ρωμαϊκά είδη, Βίκινγκς, νεράιδες : πολλά είδη με θέμα : τους ιππότες, τις πριγκίπισσας, τον βασιλιά και την βασίλισσα, το κάστρο, τις νεράιδες, τους δράκους, τα μονόκερα κ.λπ. Υλες : Ξύλα, δέρμα, ύφασμα από γιούτα, σπάγκος... Σας προσφέρουμε επίσης μια ΜΕΓΑΛΗ ΓΚΑΜΑ με ανεμοδούρες όλων των διαστάσεων είτε για παιδιά είτε για την διακόσμηση του κήπου ή της πόλης. Οι υπηρεσίες μας στα μέτρα σας: Βρίσκουμε τα προϊόντα που αναζητάτε κατόπιν αίτησης. Έχουμε εδώ και 20 χρόνια αρκετούς εταίρους και άρα πρόσβαση σε χιλιάδες προϊόντα που μας επιτρέπουν να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες σας. ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΜΕ ξύλινα προϊόντα με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη.

  3. MAISON & SENTEURS

    Γαλλία

    Η Maison & Senteurs, με έδρα στην πόλη Aix-en-Provence, είναι μια επιχείρηση που κατασκευάζει αρωματικά κεριά 100% φυτικής προέλευσης. Τα κεριά μας είναι χειροποίητα με βάση φυτικά κεριά και αρώματα από την Grasse. Τα βαμβακερά τους φυτίλια εξασφαλίζουν μια μακροχρόνια καύση, καθαρή και με την βέλτιστη διάχυση των αρωμάτων. Κατασκευάζουμε κεριά ποιότητας, επεξεργασμένα στο εργαστήριο μας στην Νότια Γαλλία. Η επιχείρηση προσφέρει κεριά από φυτικό κερί που δημιουργούνται με βέλτιστο σεβασμό της φύσης. Δεν περιέχουν καρκινογόνες ουσίες όπως η προπενάλη ή φορμαλδεΰδη, προϊόντα που συναντάμε κοινώς στα κεριά παραφίνης και ορυκτού κεριού, Αφορά όλα τα χρωματιστά κεριά. Τα αρώματα μας δημιουργούνται χωρίς ΦΘΑΛΙΚΕΣ ΟΥΣΙΕΣ ή CMR (καρκινογόνο, μεταλλαξιογόνο ή τοξική αναπαραγωγή). Η μεγάλη μας γκάμα συμπεριλαμβάνει αρωματικά κεριά, αστραφτερά κεριά, ξύλινα κουτιά αρωμάτων, πολυτελή κεριά καθώς και αρώματα εσωτερικού χώρου/ Κατασκευάζουμε για λογαριασμό τρίτων, σχεδιάζουμε και παράγουμε αρωματικά κεριά στα μέτρα του πελάτη. Η κατασκευή μας και οι πρώτες ύλες μας τηρούν τα γαλλικά και ευρωπαϊκά πρότυπα.

  4. CHARRIER PARFUMS

    Γαλλία

    Η CHARRIER PARFUMS, Γαλλική επιχείρηση αρωματοποιίας που ιδρύθηκε το 1888, βρίσκεται στην πόλη Vallauris, δίπλα από την Grasse, την διεθνή πρωτεύουσα της αρωματοποιίας. Είμαστε γνήσιοι δημιουργοί και ηγέτες στην δημιουργία ΚΑΛΑΘΙΩΝ ΜΕ ΑΡΩΜΑΤΑ ΜΙΝΙΑΤΟΥΡΕΣ. Προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη γκάμα μινιατούρων συσκευασμένες σε πολυτελή καλάθια δώρου, καθώς και μια γκάμα με σπρέι, Eau de Parfum, και μια γκάμα PARFUMS DE PROVENCE. Τα αρώματα μας διανέμονται σε πάνω από 50 χώρες σε πολυκαταστήματα, αρωματοποιίες, ιστότοποι ηλ. εμπορίου, Duty Free... Στην Γαλλία, διαθέτουμε κυρίως περίπτερο στο πολυκατάστημα των Galeries Lafayette Haussmann Paris. Η δραστηριότητα μας είναι ολοκληρωμένη, από την δημιουργία των αρωμάτων ως την συσκευασία τους. Όλα τα στάδια της κατασκευής διεκπεραιώνονται εντός της εταιρείας. Χρησιμοποιούμε αιθέρια έλαια ποιότητας από την Γκρας. Για τις συσκευασίες, συνεργαζόμαστε κυρίως με τους καλύτερους κατασκευαστές της Γαλλίας. Εξασφαλίζουμε ένα προϊόν υψηλής ποιότητας, MADE IN FRANCE.

  5. TESS FRANCE

    Γαλλία

    Η ROAD MANAGER TMS είναι ένα λογισμικό διαχείρισης μιας μεταφορικής εταιρείας που εκδίδεται από την Trans-Europe Software Services (TESS Γαλλία), μια ευρωπαϊκή εταιρεία που ειδικεύεται στην ανάπτυξη ηλεκτρονικών λύσεων για την βιομηχανία των μεταφορών στην Ευρώπη. Η TESS έχει αντιπροσώπους στην Γαλλία, στο Βέλγιο, στον Ηνωμένο Βασίλειο, στο Λουξεμβούργο και στην Βόρεια Αφρική. Κατέχει πάνω από 15 χρόνια πείρας στον τομέα. Η TESS διανέμει το λογισμικό της μεταφορών (TMS) Road Manager στους οδικούς μεταφορείς, στους βιομήχανους και στους εντολοδόχους μεταφορών ανά την Ευρωπαϊκή Ένωση και την Βόρεια Αφρική, με κέντρα υποστήριξης και κατάρτισης στην Βρετάνη, την περιοχή της Κυανής Ακτής (PACA), στις πόλεις Μπορντώ, Λιέγη και Καζαμπλάνκα. Οι λειτουργικότητες του λογισμικού είναι ολοκληρωμένες και αναλαμβάνουν την διαχείριση εταιρειών ανεξάρτητα από το μέγεθος τους : μεταφορείς πλήρων φορτίων, ογκώδους φορτίου, μεταφορές με την παλέτα, διανομή, αυτοκίνητα, βιομηχανικά απόβλητα, χύμα προϊόντα, κάδοι, οίνοι, φρέσκα και κατεψυγμένα προϊόντα, ποτά, είδη παντοπωλείου, γενικά εμπορεύματα.

  6. ACTIV PROVENCE

    Γαλλία

    Η εταιρεία ACTIV PROVENCE, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διοργανώσεις σεμιναρίων και συσκέψεων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους διοργανωση εκδηλωσεων για επιχειρησεις. Έχει έδρα σε Aubagne, Γαλλία.

  7. LES BOUQUETS DU VENTOUX

    Γαλλία

    Η εταιρεία LES BOUQUETS DU VENTOUX, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αιθέρια και ρητινοειδή έλαια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αρώματα, eau de toilette, Δώρα, ενθύμια και διαφημιστικά είδη, Δώρα επιχειρήσεων, Βιολογικά καλλυντικά προϊόντα, Αρώματα, eau de toilette, Δώρα, ενθύμια και διαφημιστικά είδη, Δώρα επιχειρήσεων, και Βιολογικά καλλυντικά προϊόντα. Έχει έδρα σε Sault, Γαλλία.

  8. ALLIAS-CONSEIL

    Γαλλία

    Η εταιρεία ALLIAS-CONSEIL, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γραφείο εύρεσης εργασίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Διοίκηση ανθρωπίνων πόρων, Γραμματειακές Υπηρεσίες - εξωτερική ανάθεση, HR-Consulting, Διοίκηση ανθρωπίνων πόρων, εξωπορισμος (outsourcing) υπηρεσιων σε επιχειρησεις, και Γραμματειακές Υπηρεσίες - εξωτερική ανάθεση. Έχει έδρα σε Belgentier, Γαλλία.

  1. MON-AUTOENTREPRISE.FR

    Γαλλία

    Η εταιρεία MON-AUTOENTREPRISE.FR, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύμβουλοι επιχειρήσεων. Έχει έδρα σε La Garde, Γαλλία.

  2. SAS ASSISTANCE BUSINESS ENTREPRISES

    Γαλλία

    Η εταιρεία SAS ASSISTANCE BUSINESS ENTREPRISES, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύμβουλοι επιχειρήσεων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σύμβουλοι διαχείρισης, Συμβουλές Διαχείρισης, Σύμβουλοι διαχείρισης, εμπειρογνωμονες επιχειρησεων, και εκπαιδευση. Έχει έδρα σε Rocbaron, Γαλλία.

  3. FAC INTERNATIONAL

    Γαλλία

    Η εταιρεία FAC INTERNATIONAL, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ασφαλιστικοί πράκτορες - μεσίτες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ασφαλισεις και ασφαλειες ζημιων, ασφαλισεις και ασφαλειες κινδυνων για επιχειρησεις, και συμβουλευτικες υπηρεσιες σε ασφαλιστικα θεματα. Έχει έδρα σε Aix En Provence, Γαλλία.

  4. IPB DESIGN

    Γαλλία

    Η εταιρεία IPB DESIGN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμοί Καταστημάτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σημεία πώλησης - διαφήμιση στον χώρο πώλησης, σχεδιασμος επιπλων, κατασκευή επίπλων, κατασκευη επιπλων για επιχειρησεις, και Σημεία πώλησης - διαφήμιση στον χώρο πώλησης. Έχει έδρα σε Gemenos, Γαλλία.

  5. MATÉRIEL EQUESTRE DIFFUSION

    Γαλλία

    Η εταιρεία MATÉRIEL EQUESTRE DIFFUSION, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ιππασία - ενδύματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους σχεδιασμος και κατασκευη, κεντημα λογοτυπων επιχειρησεων, εμποδια για γηπεδα διαγωνισμων ιππασιας, και κατασκευή σελών. Έχει έδρα σε Fuveau, Γαλλία.

  6. AGENCE 6MSENS

    Γαλλία

    Η εταιρεία AGENCE 6MSENS, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διεθνής πρόσληψη και επιλογή προσωπικού. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σύμβουλοι επιχειρήσεων, συμβουλοι επικοινωνιας, Σύμβουλοι επιχειρήσεων, HR-Consulting, και διαχείριση καριέρας. Έχει έδρα σε Marseille, Γαλλία.

  7. EIP

    Γαλλία

    Η εταιρεία EIP, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λίστες επιχειρήσεων. Έχει έδρα σε Cannes, Γαλλία.

  8. REEL ALESA

    Γαλλία

    Η εταιρεία REEL ALESA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύμβουλοι επιχειρήσεων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους δονούμενοι τροφοδότες, και Θραυστήρες. Έχει έδρα σε Gardanne, Γαλλία.

  9. LOQUALIST

    Γαλλία

    Η εταιρεία LOQUALIST, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λογισμικό διαχείρισης επιχειρήσεων. Έχει έδρα σε Toulon, Γαλλία.

  10. CCMR CONSEILS

    Γαλλία

    Η εταιρεία CCMR CONSEILS, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πωλήσεις και εξαγορές εμπορίων και βιομηχανιών - σύμβουλοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μεταβιβαση επιχειρησεων, και συμβουλοι σε συγχωνευσεις και εξαγορες. Έχει έδρα σε Marseille, Γαλλία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Επιχειρήσεις

Αριθμός αποτελεσμάτων.

92 Επιχειρήσεις