• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • εξοπλισμοι επιχειρησεων

Αποτελέσματα για

Εξοπλισμοι επιχειρησεων

ΓαλλίαΜασσαλία, Μοναχό και Προβέντζα - Άλπεις - Καινή Ακτή
  1. ATTRACTIVE SCENT

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η Attractive Scent, επιχείρηση που βρίσκεται στην καρδιά της πόλης Γκρας, εξειδικεύεται από το 2018 στον σχεδιασμό αρωμάτων. Η δυναμική και καταρτισμένη μας ομάδα η οποία κατέχει πολυετή πείρα στον τομέα της αρωματοποιίας είναι σε θέση να σας προτείνει λύσεις για να δημιουργήσετε ή να διανέμετε τα αρώματα σας. Δημιουργήσαμε κυρίως μια γκάμα 100% φυσικών αρωμάτων με πιστοποίηση COMOS. Αναζητάμε πάντα την καινοτομία για να σχεδιάσουμε πρωτότυπα αρώματα. Διαθέτουμε έτσι έναν σύγχρονο εξοπλισμό αιχμής προκειμένου να μειώσουμε τους χρόνους παραγωγής και να διευρύνουμε την προσφορά μας ενώ προσαρμοζόμαστε στις απαιτήσεις των πελατών μας. Εκτελούμε στα ίδια μας τα εργαστήρια αυστηρούς ελέγχους των συστατικών που χρησιμοποιούνται για την σύνθεση των αρωμάτων μας. Επίσης, χάρη στο λογισμικό μας, εξασφαλίζουμε την ιχνηλασιμότητα τους. Πέρα από την περιοχή της πόλης Γκρας, δημιουργήσαμε έναν δίκτυο προμηθευτών σε όλο τον κόσμο.

  2. SITEPRO13

    Γαλλία

    Η επιχείρηση SITEPRO13 εξειδικεύεται στην ανασυσκευασία εξοπλισμού πληροφορικής και τηλεφωνίας υψηλού επιπέδου, αποκλειστικά για επαγγελματίες. 'Ολα τα προϊόντα μας επωφελούνται από μια εμπεριστατωμένη εμπειρογνωμοσύνη, καθώς και από την καλύτερη ποιότητα και την καλύτερη τιμή της αγοράς των μεταχειρισμένων. 'Ολοι οι εξοπλισμοί ελέγχονται και προσφέρονται με εγγύηση. Οι εξοπλισμοί μας είναι εξαιρετικά υψηλής ποιότητας και δεν φέρουν καμία ζημιά. Αντικαθιστάμε συστηματικά τα πιο παλιά συστατικά με καινούργια. Υιοθετήστε την οικολογική τάση και επιλέξτε να μειώστε την υπερκατανάλωση των προϊόντων υψηλής τεχνολογίας προστατεύοντας το περιβάλλον. Χειροτέχνες, έμποροι, ΜΜΕ και μεγάλες επιχειρήσεις, μη διστάσετε να ανατρέξτε στις προσφορές μας.

  3. A2S

    Γαλλία

    Η γαλλική εταιρεία A2S είναι ειδική σε θέματα βιομηχανικής ασφάλειας και προστασίας σε εκρηκτικές ατμόσφαιρες. Η A2S κατασκευάζει και διανέμει μεγάλη γκάμα εξοπλισμών για την προστασία ατόμων και περιουσιακών στοιχείων. Χάρη στην καινοτόμο προσφορά της και την υψηλής ποιότητας υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών, η A2S εδραιώθηκε στη Γαλλία και διεθνώς ως αδιαμφισβήτητος παράγοντας της αγοράς. Με την πείρα και την εμπειρογνωμοσύνη της, η A2S κέρδισε την εμπιστοσύνη των πελατών της για την υλοποίηση μεγάλων έργων για διεθνείς βιομηχανικές επιχειρήσεις που ειδικεύονται στο αέριο, την πετροχημεία, την ηλεκτρική ενέργεια, τη μεταλλουργία, τις μεταφορές και τις κατασκευές.