• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • ελατο

Αποτελέσματα για

Ελατο

ΓαλλίαΜασσαλία, Μοναχό και Προβέντζα - Άλπεις - Καινή Ακτή
  1. VALMAX FRANCE

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία VALMAX FRANCE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Έλαια και μαγειρικά λίπη. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Έλαια φυτικά, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, γαλα σε σκονη, ελαια, Κραμβέλαιο, Έλαια φυτικά, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, Εκλεκτά προϊόντα delicatessen, και λάδι τροφίμων. Έχει έδρα σε Mougins, Γαλλία.

  2. L'OLIVERAIE DU CAP

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία L'OLIVERAIE DU CAP, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ελαιόλαδο. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ελαια, βιολογικα λαδια, ηλιελαια, και λάδι τροφίμων. Έχει έδρα σε La Seyne Sur Mer, Γαλλία.

  3. IGOL LUBRIFIANTS

    Γαλλία

    Η IGOL France είναι σήμερα το N° 1 στη Γαλλία στους ανεξάρτητους κατασκευές λιπαντικών. Μια επαγγελματική γκάμα συγκεκριμένων λιπαντικών για τους τομείς του αυτοκινήτου, μεταφορών, δημοσίων έργων, της γεωργίας, της κουλτούρας των μοτοσυκλετών, της μοτοσυκλέτας και της ναυτιλίας. Η IGOL προτείνει επίσης μια πλήρη σειρά λιπαντικών και προϊόντων ειδικού τύπου, προσαρμοσμένων σε όλες τις ανάγκες της βιομηχανίας. Η Igol έχει παρουσία σε περισσότερες από 30 χώρες στον κόσμο και εξάγει περισσότερα από 3.000.000 λίτρα το χρόνο.