• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • γαλλικα προιοντα

Αποτελέσματα για

Γαλλικα προιοντα

ΓαλλίαΜασσαλία, Μοναχό και Προβέντζα - Άλπεις - Καινή ΑκτήΔιανομέας
  1. SCEA DOMAINE TOUR CAMPANETS

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ στο κτήμα Tour Campanets ! Το κτήμα μας, που βρίσκεται στην περιφέρεια του Puy-Sainte-Réparade μεταξύ Luberon και Μεσόγειας θάλασσας, 20 λεπτά από την Aix-en-Provence, εκτείνεται σε 60 εκτάρια δάσους και 35 εκτάρια αμπελώνων, σε υψόμετρο 250 μ. ΤΑ ΑΜΠΕΛΙΑ ΜΑΣ καλλιεργούνται σε αργιλικό και ασβεστολιθικό έδαφος με μεγάλη προσοχή, είναι βιολογικής καλλιέργειας ώστε να εκφράσουμε όλη την δυνατότητα της περιοχής μας. ΤΑ ΚΡΑΣΙΑ ΜΑΣ : η οινοποίηση γίνεται με παραδοσιακό τρόπο με την καλλιέργεια σε λεπτά κατακάθια, μακροχρόνια ζύμωση εν ψυχρώ, διαχείριση της οξυγόνωσης και των θερμοκρασιών, περιορισμένη ένταξη θειωδών ουσιών και εισροών. Η λέξη κλειδί εδώ είναι : το σταφύλι πρώτα από όλα! Η ΚΑΒΑ : σύμβολο του χώρου, ο τετραώροφος μας πύργος μας οινοποίησης είναι μοναδικός στην Γαλλία. Καινότομη, επιτρέπει μια οινοποίηση με βαρύτητα με στόχο την ποιότητα: "Εδώ κατεβαίνουμε κυκλικά, ομαλά". Ο στόχος μας. να προσφέρουμε κρασιά για την απόλαυση και για να μοιραστούν...

  2. SOMEXPORT

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η SOMEXPORT ιδρύθηκε το 1994. Εφοδιάζουμε κεντρικές μονάδες αγοράς, εφοδιαστές αλλά κυρίως την Αφρική, τις Αντίλλες, την πελατεία μας από τον Ινδικό και Ειρηνικό Ωκεανό καθώς και την Μέση Ανατολή. Είμαστε μια επιχείρηση εισαγωγής-εξαγωγής ξηρών, φρέσκων και κατεψυγμένων προϊόντων, συνεργαζόμαστε με πάνω από 300 Γάλλους και Ευρωπαίους προμηθευτές. Εξειδικευόμαστε στα εξής προϊόντα τροφίμων: - Γαλακτοκομικά προϊόντα (Τυριά, γιαούρτια, γάλατα, κρέμες...), - Αλλαντικά και παστώματα- γλυκά και κρουασάν, - προϊόντα Χαλάλ, - Μπαχαρικά, - θαλασσινά προϊόντα, - Κατεψυγμένα. Μπορούμε να σας προσφέρουμε διάφορες γκάμες προϊόντων τροφίμων.Η SOMEXPORT είναι ο εταίρος σας για εξαγωγές. Πράγματι, σας συνοδεύουμε ώστε να ανακαλύψετε τα καλύτερα προϊόντα από όλες τις περιοχές του κόσμου που ικανοποιεί τις ανάγκες σας και τις απαιτήσεις των πελατών σας. Εδώ και περισσότερα από 20 χρόνια, διασχίζουμε τον κόσμο σε αναζήτηση των τοπικών προϊόντων, των τοπικών σπεσιαλιτέ και των παραδοσιακών συνταγών. Προμηθευόμαστε επίσης ειδικά συστατικά και προϊόντα κατόπιν αίτησης των πελατών μας. 'Όλα αυτά χάρη στις γνωριμίες μας με παραγωγούς, κτηνοτρόφους, μάγειροι, διανομείς, καταναλωτές και πολλούς άλλους φορείς στην γεωργική και διατροφική αλυσίδα. Για περισσότερες πληροφορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

  3. HADAR DISTRIBUTION

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η Hadar Distribution : O χονδρέμπορος σας σε προϊόντα υγιεινής, συντήρησης και ομορφιάς. Η εταιρεία Hadar Distribution, με έδρα στην Γαλλία, είναι ένας χονδρέμπορος που ειδικεύεται στα προϊόντα υγιεινής, συντήρησης και ομορφιάς.Χάρη σε μια πολυετή εμπειρία στον τομέα των εισαγωγών - εξαγωγών και στο ξεστοκάρισμα, προσφέρουμε στους επαγγελματίες μια μεγάλη γκάμα προϊόντων DPH (είδη καθαρισμού, αρωματοποιία, υγιεινή) από επώνυμες φίρμες όπως οι Axe, Pampers, Monsavon, Sanex, Ariel, Dove, Nivea, Huggies, Palmolive, Fa, και Le Petit Marseillais. Στην Hadar Distribution, έχετε την δυνατότητα να υποβάλετε τις παραγγελίες σας με το δέμα, την παλέτα ή με πλήρες φορτηγό. Προσφέρουμε επίσης την δυνατότητα παραλαβής των παραγγελιών σας απευθείας από τις αποθήκες μας διανομής που βρίσκονται στο Παρίσι. Επίσης, εξασφαλίζουμε την παράδοση σε όλη την Γαλλία και διεθνώς. Για περισσότερες πληροφορίες ή για οποιαδήποτε αίτηση προϊόντων, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στην εξής διεύθυνση: commercial@hadardistribution.com ή στον αρ. 01.79.73.79.80.

  4. GLOBAL PACKAGING SOLUTIONS

    Γαλλία

    Η Global Packaging Solutions είναι μια εταιρεία που ειδικεύεται στο εμπόριο γυάλινων και πλαστικών συσκευασιών για τομείς όπως τα καλλυντικά, η αρωματοποιία και η φαρμακευτική. Χάρη στην πείρα και την τεχνογνωσία της στον τομέα της συσκευασίας, η επιχείρηση προσφέρει μεγάλη ποικιλία συσκευασιών με το κομμάτι από γυαλί και πλαστικό. Διανέμει προϊόντα από τους μεγαλύτερους υαλουργούς και πλαστουργούς. Επίσης, προσφέρει υπηρεσίες εξατομίκευσης χρησιμοποιώντας λακάρισμα, μεταξοτυπία, σφραγιδοποίηση, σήμανση εν θερμώ ή επιμετάλλωση για την εξατομίκευση του προϊόντος του πελάτη σύμφωνα με το προφίλ του. Η ποιότητα, οι τιμές, η εξυπηρέτηση και η τεχνική κατάρτιση είναι τα πλεονεκτήματα που αποτελούν την αιχμή του δόρατος της εταιρείας, δίνοντάς της τη δυνατότητα να ξεχωρίζει. Η ποικιλία της γκάμας και των προϊόντων μπορεί να ανταποκριθεί σε ευρύ φάσμα αναγκών στη Γαλλία ή το εξωτερικό. Η εταιρεία πωλεί συσκευασίες με το κομμάτι, «ολοκληρωμένες» ή σε μεμονωμένα τεμάχια: φιαλίδια, αντλίες, πώματα, σωληνάρια κ.ά.