• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • διαλογη

Αποτελέσματα για

Διαλογη

ΓαλλίαΜασσαλία, Μοναχό και Προβέντζα - Άλπεις - Καινή Ακτή
  1. CALIBREX

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία CALIBREX, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διαλογείς και ταξινομητές για φρούτα και και λαχανικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ταξινομητες, πολυχρηστικοί ταξινομητές βάσει βάρους, ηλεκτρονικοί ταξινομητές βάσει βάρους, ηλεκτρονικοί ταξινομητές για βερίκοκα, ηλεκτρονικοί ταξινομητές για μήλα, ηλεκτρονικοί ταξινομητές για πεπόνια, και ηλεκτρονικοί ταξινομητές για ροδάκινα. Έχει έδρα σε Cavaillon Cedex, Γαλλία.

  2. SETOP

    Γαλλία

    Η εταιρεία SETOP, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διαλογείς και ταξινομητές για φρούτα και και λαχανικά. Έχει έδρα σε Cavaillon, Γαλλία.

  3. SUD LABO COPIE

    Γαλλία

    Η εταιρεία SUD LABO COPIE, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψηφιακή εκτύπωση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υπηρεσίες παράδοσης γραπτού τύπου, Διαλογή και διανομή, Υπηρεσίες αρχειοθέτησης, υπεύθυνοι τεκμηρίωσης, Υπηρεσίες παράδοσης γραπτού τύπου, Διαλογή και διανομή, και Υπηρεσίες αρχειοθέτησης, υπεύθυνοι τεκμηρίωσης. Έχει έδρα σε Avignon, Γαλλία.

  4. UN PACTE VAUCLUSE

    Γαλλία

    Η εταιρεία UN PACTE VAUCLUSE, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψηφιακή εκτύπωση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υπηρεσίες παράδοσης γραπτού τύπου, Διαλογή και διανομή, Υπηρεσίες αρχειοθέτησης, υπεύθυνοι τεκμηρίωσης, Υπηρεσίες παράδοσης γραπτού τύπου, Διαλογή και διανομή, και Υπηρεσίες αρχειοθέτησης, υπεύθυνοι τεκμηρίωσης. Έχει έδρα σε Avignon, Γαλλία.

  5. CHARDEL BUREAUTIQUE

    Γαλλία

    Η εταιρεία CHARDEL BUREAUTIQUE, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψηφιακή εκτύπωση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υπηρεσίες παράδοσης γραπτού τύπου, Διαλογή και διανομή, Υπηρεσίες αρχειοθέτησης, υπεύθυνοι τεκμηρίωσης, Υπηρεσίες παράδοσης γραπτού τύπου, Διαλογή και διανομή, και Υπηρεσίες αρχειοθέτησης, υπεύθυνοι τεκμηρίωσης. Έχει έδρα σε Marseille, Γαλλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. K PUB

    Γαλλία

  2. DESSIN ASSISTE PAR ORDINATEUR SERVICES

    Γαλλία

  3. AGORA COPIES SERVICES

    Γαλλία

  4. ESPACE DUPONT

    Γαλλία

  5. REPROGRAPHIE CANEBIERE

    Γαλλία

  1. CREOGRAPH SARL

    Γαλλία

  2. SARL JESCAT

    Γαλλία

  1. SCRIBE GESTION SERVICE

    Γαλλία

  2. MAILING PLUS

    Γαλλία

  3. SAS VENTOUX EPEAUTRE

    Γαλλία

    Η SAS VENTOUX EPEAUTRE παράγει μικρός σίτος σπέλτα 100% γαλλικής προέλευσης (παραδοσιακή παραγωγή). Η εταιρεία παράγει και συλλέγει μικρός σίτος σπέλτα στην περιοχή όπου δημιουργήθηκε το δημητριακό αυτό (γύρω από τον όρο Ventoux, 'Άλπεις της άνω-Προβηγκίας, Drôme, Vaucluse). Ο σίτος σπέλτα καλλιεργείται εκ περιστροφής με αρωματικά φυτά ή χορτονομή, και έτσι δεν απαιτεί καμία πρόσθετη ουσία. Γεγονός που επιτρέπει μια εντελώς φυσική παραγωγή. Μετά από κάθε συγκομιδή, η αποθήκευσης των σπόρων πραγματοποιείται σε σιλό, χωρίς πρόσθετες ουσίες. 'Έπειτα ακολουθεί η αποφλοίωση που εμπλέκει απλά την αφαίρεση του φλοιού γύρω από τον σπόρο. Προκειμένου να καθαριστεί όσο καλύτερα η παραγωγή, ένα σύστημα αναρρόφησης θα αναλάβει να αφαιρέσει το δέμα και ότι είναι πιο ελαφρύ από τον σπόρο. Τα συστήματα διαλογής θα αφαιρέσουν ότι είναι μακρύτερο και μικρότερο από τον σπόρο. Τέλος, το οπτικό σύστημα διαλογής θα αφαιρέσει με ακρίβεια τους τελευταίους ανεπιθύμητους σπόρους. Το τελευταίο στάδιο συμπληρώνεται με τον ποιοτικό έλεγχο!