• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • γρανατες

Αποτελέσματα για

Γρανατες

ΓαλλίαΜασσαλία, Μοναχό και Προβέντζα - Άλπεις - Καινή Ακτή
  1. FREDIANI PIERRES PRECIEUSES

    Γαλλία

    Εισαγωγέας και χονδρικός προμηθευτής σε ζαφείρια, σμαράγδια, ρουμπίνια, γρανάτες, spessartite, tsavorite, κόκκινος σπινέλιος, αστεροειδείς λίθοι, όλοι οι πολύτιμοι λίθοι και οι λεπτές πέτρες, παραδίδουμε στους πελάτες μας κοσμηματοπωλεία, χρυσοχοεία, και αναλύουμε όλες τις αιτήσεις. Σας προσκαλούμε στην ιστοσελίδα μας www.frediani.fr για να δείτε τη μεγάλη γκάμα πολύτιμων και ημιπολύτιμων λίθων: γρανάτης, σμαράγδια, ζαφείρια, ρουμπίνια, τανζανίτης, τουρμαλίνης, οπάλιο, περίδοτο, σπινέλιο, ακουαμαρίνη, αμέθυστος κ.λπ.

  2. MARBRERIE DE LA CRAU

    Γαλλία

    Το λατομείο μαρμάρου της crau ειδικεύεται στην παροχή και στην μορφοποίηση του μαρμάρου, του όνυχα, του γρανίτη, της φυσικής πέτρας, του χαλαζία και της κεραμεικής... Από την επεξεργασία των υλικών αυτών, η εταιρεία ανέπτυξε πολλά επαγγέλματα όπως εσωτερική και εξωτερική πλακόστρωση, επενδύσεις (σκάλες, προσόψεις, χαμηλοί τοίχοι, κουβερτίνες, κράσπεδα...), κουζίνες και μπάνια (πάγκοι εργασίας, πάγκοι για νεροχύτες, νιπτήρες και μασίφ μπανιέρες...), εξατομίκευση (χάρη σε μια 18ετή πείρα στην χάραξη και στην Φωτοτσιγκογραφία, το εργαστήριο μας σας προσφέρει μια πραγματική τεχνογνωσία όσον αφορά την πραγματοποίηση επιγραφών, σήμανσης...)η επιχείρηση πραγματοποιεί επίσης επαύλεις και πολυτελή διαμερίσματα, καταστήματα σε όλο τον κόσμο κυρίως για μια μεγάλη φίρμα του ομίλου LVMH. Η φήμη του λατομείου της Crau βασίζεται σε τρεις βασικούς στύλους : η ποιότητα της εργασίας, η επιλογή των υλικών και η εξυπηρέτηση.

  3. MARBRERIE ROYALE DE FRANCE

    Γαλλία

    Η εταιρεία MARBRERIE ROYALE DE FRANCE, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κεραμικά - πλακόστρωτα και πλακάκια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μαρμαρο, γρανιτης, κεραμικα επικαλυψεων, και παγκοι εργασιας. Έχει έδρα σε Antibes, Γαλλία.

  4. FRANCE AZUR

    Γαλλία

    Η εταιρεία FRANCE AZUR, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψαμμόλιθος - πλακόστρωτα και πλακάκια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους γρανιτης. Έχει έδρα σε Le Cannet, Γαλλία.

  5. VAR MÉDITERRANÉE PAVAGE

    Γαλλία

    Η εταιρεία VAR MÉDITERRANÉE PAVAGE, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γρανίτης. Έχει έδρα σε Cagnes-Sur-Mer, Γαλλία.