• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • βεραντα

Αποτελέσματα για

Βεραντα

ΓαλλίαΜασσαλία, Μοναχό και Προβέντζα - Άλπεις - Καινή Ακτή
  1. MENTOR SOCIETE NOUVELLE

    Γαλλία

    Η εταιρεία MENTOR SOCIETE NOUVELLE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επεξεργασία μετάλλων και σιδηροτεχνία - μηχανές και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους παραθυρα, στορια, βεραντες, και περγκολες. Έχει έδρα σε Toulon, Γαλλία.

  2. COSVAL

    Γαλλία

    Η εταιρεία COSVAL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κλειδαριές, σύρτες, και κλειδιά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επεξεργασία μετάλλων και σιδηροτεχνία - μηχανές και εξοπλισμοί, Επεξεργασία μετάλλων και σιδηροτεχνία - μηχανές και εξοπλισμοί, βεραντες, και περγκολες. Έχει έδρα σε Salon-De-Provence, Γαλλία.

  3. ALU BELLA STORES

    Γαλλία

    Η εταιρεία ALU BELLA STORES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Παράθυρα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Παράθυρο από αλουμίνιο, και βεραντες. Έχει έδρα σε Septemes Les Vallons, Γαλλία.

  4. FEN'SUD

    Γαλλία

    Η εταιρεία FEN'SUD, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Παράθυρα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους βεραντες. Έχει έδρα σε Roquefort Les Pins, Γαλλία.

  5. ISOLATION & LUMIERE

    Γαλλία

    Η εταιρεία ISOLATION & LUMIERE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κάσες παραθύρων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εργασιες επιπλοποιιας, και βεραντες. Έχει έδρα σε Pertuis, Γαλλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. SEPALUMIC INDUSTRIES

    Γαλλία

    Η εταιρεία SEPALUMIC INDUSTRIES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κιγκαλερίας είδη και υλικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Παράθυρα, Βεράντες μεταλλικές, Παράθυρα, δάπεδα ασφαλείας, πυλες, και Βεράντες μεταλλικές. Έχει έδρα σε Mouans-Sartoux Cedex, Γαλλία.

  2. VOILE DU SUD

    Γαλλία

    Η εταιρεία VOILE DU SUD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μουσαμάδες για τέντες και καλύμματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υφάσματα για voile d’ombrage, μουσαμαδες σκιασης για παρκινγκ, στέγαστρα αυτοκινήτου από ύφασμα, και Υπόστεγα με βεράντα. Έχει έδρα σε La Seyne Sur Mer, Γαλλία.

  3. AV COMPOSITES

    Γαλλία

    Κατασκευαστής πάνελ τύπου σάντουιτς, μονωτικά, αλουμινίου, για την αγορά της κατοικίας, με προορισμό τις σκεπές βεράντας όπως πάνελ πλήρωσης ή αυτοφερόμενα και για το κλείσιμο, όπως παντζούρια με μόνωση αλουμινίου, πόρτες και πύλες αλουμινίου. Για την βιομηχανία, όπως πάνελ αλουμινίου για αποστειρωμένους θαλάμους. Μονωτικά καινότομα πλαίσια αλουμινίου για σκεπές βεράντας, αντιστρεφόμενα, πολλαπλών στρώσεων, πάνελ μεγάλου πάχους από 16 ως 168 χιλ.