• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • βάσεις

Αποτελέσματα για

Βάσεις

ΓαλλίαΜασσαλία, Μοναχό και Προβέντζα - Άλπεις - Καινή Ακτή
  1. FRANCE BEAUTE INDUSTRIE

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Προωθώντας την Moorthérapie, η Rémy Laure δίνει μια καινότομη απάντηση στους προβληματισμούς αισθητικής σε σχέση με το περιβάλλον. Η Moorthérapie εκμεταλλεύεται τα μοναδικά οφέλη της γης για να ισορροπήσει το δέρμα και να επαναφέρει την αρχική του ομορφιά. Η επιχείρηση προσφέρει φυσικά προϊόντα με βάση ορυκτά για να φροντίσει το δέρμα σας. Ως πρωτοπόρος, η επιχείρηση σημάδευσε την βιομηχανία εγκαινιάζοντας την μαύρη μάσκα το 1971. Η Rémy Laure ξεχωρίζει χάρη στον πρωτοπόρο της ρόλο στην χρήση ιχνοστοιχείων και ορυκτών στα προϊόντα της. Η πρωτοπόρος αυτή προσέγγιση τεκμηριώνει την συνεχή της δέσμευση στην ένταξη των τελευταίων επιστημονικών εφευρέσεων για να εξασφαλίσει βέλτιστη αποτελεσματικότητα. Έτσι, η Rémy Laure τοποθετείται ως μια επιχείρηση που προσφέρει μια εμπειρία ομορφιάς η οποία συνδυάζει το φυσικό πλούτο με την πρόοδο. Από την ίδρυση της, η Rémy Laure εκτιμά μεν τα τεχνικά προτερήματα αλλά προπαντός τα ανθρώπινα προτερήματα των πελατών της, οι οποίοι, εκφράζουν, μένοντας πιστοί στο σήμα, την δέσμευση τους με την φίρμα. Ο αυξανόμενος αριθμός των ινστιτούτων ομορφιάς που προσφέρουν τα προϊόντα Rémy Laure σε περισσότερες από 20 χώρες αποδεικνύει τον αυξανόμενο ενδιαφέρον των γυναικών για την Moorthérapie. Με μια παρουσία στην αγορά της ομορφιάς και των αρωμάτων από το 1921, η ίδια οικογένεια διαχειρίζεται την επιχείρηση και εγγυάται έτσι σταθερότητα, πιστότητα και ποιότητα στους πελάτες της.

  2. HIGH SOCIETY - NOVAREV

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η NOVAREV επιβάλλεται σήμερα ως ο ηγετικός χονδρέμπορος της γαλλικής αγοράς σε ότι αφορά την κάνναβη. Η επιχείρηση ιδρύθηκε ώστε να προσφέρει στους επαγγελματίες πελάτες μας ποιοτικά προϊόντα, στις πιο σωστές τιμές, καθώς και μια άψογη εμπειρία εξυπηρέτησης για να σας βοηθήσουμε να ξεκινήσετε την δραστηριότητα σας στην αναπτυσσόμενη αγορά της κάνναβης. Βούληση μας ήταν να μεταβιβάσουμε την τεχνογνωσία μας σε όσο τον δυνατόν περισσότερο κόσμο και γιαυτό επιλέξαμε το χονδρικό εμπόριο, διαπιστώνοντας τον ενθουσιασμό των ιδιωτών μας πελατών σε σχέση με τα προϊόντα κάνναβης προς πώληση στα καταστήματα HIGH SOCIETY. Ως ειδικός σε θέματα κάνναβης, προσφέρουμε άνθη, γύρη, ρητίνες και άλλα προϊόντα ανώτατης ποιότητας, πιστοποιημένα και στις καλύτερες δυνατές τιμές. 'Όλα τα προϊόντα που πουλάει η NOVAREV προκύπτουν από μια αψέγαστη διαδικασία, την οποία ελέγχουμε πλήρως σε κάθε στάδιο, από την επιλογή των φαινοτύπων των σπόρων κάνναβης ως την κατανάλωση και την ικανοποίηση του τελικού πελάτη. Προσφέρετε στους πελάτες σας προϊόντα ποιότητας, αποτέλεσμα μιας μοναδικής τεχνογνωσίας και εμπειρογνωμοσύνης επιλέγοντας τα προϊόντα κάνναβης NOVAREV. Τα άνθη, ρητίνες και γύρη μας είναι ανώτατης ποιότητας, με εξαιρετικές οσφρητικές πυραμίδες, για την απόλυτη ευχαρίστηση των πελατών σας. Για περισσότερες πληροφορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

  3. PROGRESS SILICONES

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η PROGRESS SILICONES ειδικεύεται στην παραγωγή εξαρτημάτων από σιλικόνη και άλλα ελαστομερή για την βιομηχανία και τον ιατρικό κλάδο από το 1985. Η PROGRESS SILICONES σχεδιάζει, κατασκευάζει, εμπορεύεται ανταλλακτικά από σιλικόνη για τις πιο απαιτητικές βιομηχανίες. Παραδείγματα τομέων : Τρόφιμα, πυρηνικός τομέας, καλλυντικά, αεροναυπηγική, φαρμακοβιομηχανία και βιοϊατρική. Από το τεμάχιο ως την μεγάλη σειρά, υλοποιούμε κάθε είδος εξαρτήματος με χύτευση, διπλή χύτευση, εξώθηση, συνεξώθηση, κατασκευή και κοπή. Ολες οι παραγωγές μπορούν να συνδυαστούν με ειδικές εργασίες σήμανσης και συσκευασίας, σύμφωνα με τη συγγραφή υποχρεώσεων. Κατέχουμε 2 λευκούς θαλάμους με συνολική επιφάνεια 550 τ.μ σύμφωνα με τα πρότυπα ISO 7 και ISO 8, κατάλληλα για την κατασκευή ιατρικών και φαρμακευτικών προϊόντων. Διαθέτουμε πιστοποιημένο κατά DIN EN ISO 9001 13485 σύστημα διαχείρισης ποιότητας

  4. SÉLECTARÔME

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η SELECTAROME εξειδικεύεται στην κατασκευή χρωστικών ουσιών για τρόφιμα εδώ και 30 χρόνια. Προσφέρουμε μια μεγάλη γκάμα φυσικών αρωματικών ουσιών για τρόφιμα σε υγρή μορφή ή σε σκόνη, χρωστικές ουσίες τροφίμων, αρτυματικές ουσίες για ηλεκτρονικά υγρά καθώς και πρόσθετες ουσίες και ουσίες υφής. Εφοδιάζουμε διανομείς για αρτοποιούς, ζαχαροπλάστες, παρασκευαστές παγωτών, κέτερινγκ, εστιάτορες ή παρασκευαστές που μας εμπιστεύθηκαν με την πάροδο του χρόνου. Με συνεχή πρόκληση για μας να ξεπεράσουμε τον εαυτό μας και την κάλυψη των αναγκών των πελατών μας, έχουμε επεκτείνει τη σειρά προϊόντων μας να ανταποκριθούμε σε μια μεταβαλλόμενη αγορά. Χάρη στην ιδανική μας θέση στην πόλη Γκρας, τα αρωματικά φυτά επωφελούνται από το ευνοϊκό κλίμα της Προβηγκίας. Δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στους ελέγχους των παραγωγικών διαδικασιών ώστε να ικανοποιήσουμε τις απαιτήσεις ποιότητας του επαγγέλματος μας. Η ομάδα μας προσφέρει την τεχνογνωσία της για να ικανοποιήσει το συντομότερο δυνατόν τις απαιτήσεις σας.

  5. ATTRACTIVE SCENT

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η Attractive Scent, επιχείρηση που βρίσκεται στην καρδιά της πόλης Γκρας, εξειδικεύεται από το 2018 στον σχεδιασμό αρωμάτων. Η δυναμική και καταρτισμένη μας ομάδα η οποία κατέχει πολυετή πείρα στον τομέα της αρωματοποιίας είναι σε θέση να σας προτείνει λύσεις για να δημιουργήσετε ή να διανέμετε τα αρώματα σας. Δημιουργήσαμε κυρίως μια γκάμα 100% φυσικών αρωμάτων με πιστοποίηση COMOS. Αναζητάμε πάντα την καινοτομία για να σχεδιάσουμε πρωτότυπα αρώματα. Διαθέτουμε έτσι έναν σύγχρονο εξοπλισμό αιχμής προκειμένου να μειώσουμε τους χρόνους παραγωγής και να διευρύνουμε την προσφορά μας ενώ προσαρμοζόμαστε στις απαιτήσεις των πελατών μας. Εκτελούμε στα ίδια μας τα εργαστήρια αυστηρούς ελέγχους των συστατικών που χρησιμοποιούνται για την σύνθεση των αρωμάτων μας. Επίσης, χάρη στο λογισμικό μας, εξασφαλίζουμε την ιχνηλασιμότητα τους. Πέρα από την περιοχή της πόλης Γκρας, δημιουργήσαμε έναν δίκτυο προμηθευτών σε όλο τον κόσμο.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. HORIZANE SANTE

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η Horizane Santé είναι ένα εργαστήριο με έδρα στη Νότια Γαλλία, η οποία ιδρύθηκε πριν από 25 χρόνια από έναν γιατρό. Η αποστολή μας είναι ο σχεδιασμός, η προώθηση και η διανομή ιατρικών συσκευών και προϊόντων υγείας. Οι λύσεις μας στρέφονται γύρω από την υγεία των οφθαλμών, του αυτιού και της υγιεινής του σώματος και διανέμονται στα φαρμακεία και παραφαρμακευτικά καταστήματα στην Γαλλία και μέσα από έναν δίκτυο αντιπροσώπων στο εξωτερικό. Προσπαθούμε να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες των καταναλωτών με καινότομα προϊόντα που προσφέρονται σε προσιτές τιμές σύμφωνα με την επαγγελματική απαίτηση του δικτύου φαρμακείων και παραφαρμακευτικών καταστημάτων. Ως μέλος του τομέα της υγείας, πάντα δίναμε περισσότερη έμφαση στην αξιοπιστία των προϊόντος παρά στην τιμή του. 'Ολα τα προϊόντα μας διαθέτουν πιστοποίηση και ελέγχονται σύμφωνα με το πρότυπο CE κυρίως σε εργαστήρια ανάλυσης στην Γαλλία. Με ευαισθησία στην περιβαλλοντολογική μας επίπτωση, αναπτύσσουμε όσο το δυνατό προϊόντα με βιοδιασπώμενες συσκευασίες και τα προϊόντα μας στρέφονται περισσότερο στην φυσικότητα και στην βιωσιμότητα.

  2. CHARRIER PARFUMS

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η CHARRIER PARFUMS, Γαλλική επιχείρηση αρωματοποιίας που ιδρύθηκε το 1888, βρίσκεται στην πόλη Vallauris, δίπλα από την Grasse, την διεθνή πρωτεύουσα της αρωματοποιίας. Είμαστε γνήσιοι δημιουργοί και ηγέτες στην δημιουργία ΚΑΛΑΘΙΩΝ ΜΕ ΑΡΩΜΑΤΑ ΜΙΝΙΑΤΟΥΡΕΣ. Προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη γκάμα μινιατούρων συσκευασμένες σε πολυτελή καλάθια δώρου, καθώς και μια γκάμα με σπρέι, Eau de Parfum, και μια γκάμα PARFUMS DE PROVENCE. Τα αρώματα μας διανέμονται σε πάνω από 50 χώρες σε πολυκαταστήματα, αρωματοποιίες, ιστότοποι ηλ. εμπορίου, Duty Free... Στην Γαλλία, διαθέτουμε κυρίως περίπτερο στο πολυκατάστημα των Galeries Lafayette Haussmann Paris. Η δραστηριότητα μας είναι ολοκληρωμένη, από την δημιουργία των αρωμάτων ως την συσκευασία τους. Όλα τα στάδια της κατασκευής διεκπεραιώνονται εντός της εταιρείας. Χρησιμοποιούμε αιθέρια έλαια ποιότητας από την Γκρας. Για τις συσκευασίες, συνεργαζόμαστε κυρίως με τους καλύτερους κατασκευαστές της Γαλλίας. Εξασφαλίζουμε ένα προϊόν υψηλής ποιότητας, MADE IN FRANCE.

  3. ACANTHIS LABORATOIRE

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Εργαστήριο παρασκευής εξειδικευμένο σε ότι αφορά τα εκχυλίσματα φρέσκων βιολογικών φυτών γαλλικής χλωρίδας, το εργαστήριο Acanthis προσφέρει την τεχνογνωσία που διαθέτει στις επιχειρήσεις για να αναπτύξουν, στα μέτρα τους, την γκάμα των καλλυντικών, συμπληρωμάτων διατροφής και διαιτητικών προϊόντων ή φυτικά εκχυλίσματα για λογαριασμό τρίτων. Διαμορφωτής του φυτικού περιβάλλοντος, το εργαστήριο Acanthis ελέγχει όλη την αλυσίδα ανάπτυξης ενός προϊόντος: από την εύρεση των πρώτων υλών, βιολογικής ή φυσικής προέλευσης και τοπικής παραγωγής κατά προτίμηση, μέχρι την παρασκευή και συσκευασία του τελικού προϊόντος στα μέτρα του πελάτη στους χώρους μας, στην καρδιά των ορεινών Άλπεων. Η ομάδα μας έρευνας και ανάπτυξης σας συνοδεύει στην σύνθεση, στα μέτρα σας, του προϊόντος, στην αναζήτηση των ενεργών φυτικών συστατικών και σας παρέχει συμβουλές όσον αφορά την τεχνική και νομοθετική πλευρά. Ο χώρος μας διαθέτει πιστοποίηση κατά τα πρότυπα ISO 9001 v 2015, παρασκευάζουμε τηρώντας τις αρχές της HACCP και τα πρότυπα BPF για καλλυντικά και φάρμακα.

  4. CALIBREX

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία CALIBREX, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διαλογείς και ταξινομητές για φρούτα και και λαχανικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ταξινομητες, πολυχρηστικοί ταξινομητές βάσει βάρους, ηλεκτρονικοί ταξινομητές βάσει βάρους, ηλεκτρονικοί ταξινομητές για βερίκοκα, ηλεκτρονικοί ταξινομητές για μήλα, ηλεκτρονικοί ταξινομητές για πεπόνια, και ηλεκτρονικοί ταξινομητές για ροδάκινα. Έχει έδρα σε Cavaillon Cedex, Γαλλία.

  5. SUNNEX EQUIPEMENT

    Γαλλία

    Εδώ και περισσότερα από 30 χρόνια, η Sunnex κατασκευάζει συστήματα φωτισμού, γερά και ανθεκτικά, για τις διάφορες βιομηχανικές εφαρμογές. Ολοκληρωμένη σειρά φωτισμού για τους σταθμούς εργασίας, σε πολλά και ποικίλα σχέδια, για τις περισσότερες εφαρμογές, από το γραφείο ως τη βαριά μηχανική βιομηχανία. Ολοκληρωμένη σειρά βάσεων κατά των κραδασμών και επιπεδοποίησης για ποικιλία εφαρμογών. Η Sunnex αποτελεί αποκλειστικό διανομέα στη Γαλλία λαμπών LUXO (που χρησιμοποιούνται από την pixar).

  1. MELINA M COSMETIQUES

    Γαλλία

    Η εταιρεία MELINA M COSMETIQUES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα ομορφιάς. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καλλυντικά προϊόντα, κρεμες για περιποιηση προσωπου, Κατασκευαστής φυσικών καλλυντικών προϊόντων, Καλλυντικά προϊόντα, και καλλυντικα με βαση φυσικα προϊοντα. Έχει έδρα σε Menton, Γαλλία.

  2. LESFLACONSDHYGIE

    Γαλλία

    Η εταιρεία LESFLACONSDHYGIE, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ορυκτά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους βαση αρωματικου λιβανιου, λιβανι, και ηλεκτρονική μπουτίκ. Έχει έδρα σε Frejus, Γαλλία.

  1. DELIDRINKS - NATURAL DRINKS

    Γαλλία

    Η εταιρεία DELIDRINKS - NATURAL DRINKS, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καφετέριες και μπαρ - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους παρασκευασματα τροφων βασης για παγωτοπωλεια. Έχει έδρα σε Arles, Γαλλία.

  2. ANNIE BAUER CONFORT

    Γαλλία

    Η εταιρεία ANNIE BAUER CONFORT, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φαρμακευτικά είδη - βασικά και βοηθητικά προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φαρμακευτικά προϊόντα, Φαρμακευτικά προϊόντα, και μαξιλαρακια. Έχει έδρα σε Villeneuve Loubet, Γαλλία.

  3. QUADRIMEX CHEMICAL

    Γαλλία

    Η εταιρεία QUADRIMEX CHEMICAL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδρογονάνθρακες και παράγωγα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, και θειο και παραγωγα. Έχει έδρα σε Cavaillon, Γαλλία.

  4. NMA

    Γαλλία

    Η εταιρεία NMA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κοπή πλαστικών - μηχανήματα, Κοπή πλαστικών - μηχανήματα, μεταποίηση πλαστικών υλών, και προϊοντα βασης και ημιτελη προϊοντα απο πλαστικα υλικα. Έχει έδρα σε Plan D'orgon, Γαλλία.

  5. BLEUCIEL SOLUTION

    Γαλλία

    Η εταιρεία BLEUCIEL SOLUTION, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταφορά εμπορευμάτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κολλητικες ουσιες με βαση διαλυτες. Έχει έδρα σε Hyeres, Γαλλία.

  6. AZUR ISOTOPES SAS

    Γαλλία

    Η εταιρεία AZUR ISOTOPES SAS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα. Έχει έδρα σε Istres, Γαλλία.

  7. MEDIA MESURES

    Γαλλία

    Η εταιρεία MEDIA MESURES, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Απόκτηση και ασφάλεια βάσεις δεδομένων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους υλικα και εξαρτηματα ηλεκτροτεχνικης, ηλεκτρονικοι βιομηχανικοι αυτοματισμοι, συμβουλοι σχετικα με ηλεκτρικα και ηλεκτρονικα οργανα, και Βιομηχανική μετρολογία. Έχει έδρα σε Bouc Bel Air, Γαλλία.

  8. BIONOV

    Γαλλία

    Η εταιρεία BIONOV, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φαρμακευτικά είδη - βασικά και βοηθητικά προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους βασικα φαρμακευτικα προϊοντα, και Λειτουργικά τρόφιμα. Έχει έδρα σε Avignon, Γαλλία.

  1. MANE INVESTISSEMENTS

    Γαλλία

    Η εταιρεία MANE INVESTISSEMENTS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αποστάγματα και αρωματικές ουσίες, μη εδώδιμα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βιοτεχνολογίες, Πρόσθετα τροφίμων και ποτών, Φαρμακευτικά είδη - βασικά και βοηθητικά προϊόντα, Αρώματα και καλλυντικά, Βιοτεχνολογίες, Πρόσθετα τροφίμων και ποτών, Φαρμακευτικά είδη - βασικά και βοηθητικά προϊόντα, και Αρώματα και καλλυντικά. Έχει έδρα σε Le Bar Sur Loup, Γαλλία.

  2. LABORATOIRE DE LA TISANE PROVENCALE

    Γαλλία

    Η εταιρεία LABORATOIRE DE LA TISANE PROVENCALE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φαρμακευτικά είδη - βασικά και βοηθητικά προϊόντα. Έχει έδρα σε AUBAGNE EN PROVENCE, Γαλλία.

  3. HUILE ESSENTIELLE DE ROMARIN À VERBÉNONE

    Γαλλία

    Η εταιρεία HUILE ESSENTIELLE DE ROMARIN À VERBÉNONE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βασικά και βοηθητικά προϊόντα για φάρμακα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αιθέρια έλαια. Έχει έδρα σε Ste Cecile Les Vignes, Γαλλία.

  4. LABORATOIRE MEDIDENT

    Γαλλία

    Η εταιρεία LABORATOIRE MEDIDENT, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ειδικά φαρμακευτικά προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οδοντιατρική - βασικά και δευτερεύοντα προϊόντα. Έχει έδρα σε Nice, Γαλλία.

  5. ALLOGA FRANCE

    Γαλλία

    Η εταιρεία ALLOGA FRANCE, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φαρμακευτικά είδη - βασικά και βοηθητικά προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φαρμακευτικά προϊόντα, υπηρεσιες και δραστηριοτητες σχετικες με τη φαρμακοβιομηχανια, και Φαρμακευτικά προϊόντα. Έχει έδρα σε Marseille, Γαλλία.

  6. PHARMACIE BERNUSSET

    Γαλλία

    Η εταιρεία PHARMACIE BERNUSSET, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φαρμακευτικά προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους βασικα φαρμακευτικα προϊοντα, και φαρμακεια πρωτων βοηθειων. Έχει έδρα σε Avignon, Γαλλία.

  7. SARL GRASSE CHIMIE S'WORLD PARFUMERIE

    Γαλλία

    Η εταιρεία SARL GRASSE CHIMIE S'WORLD PARFUMERIE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, και Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα. Έχει έδρα σε Grasse, Γαλλία.

  8. ATMOS MEDICAL FRANCE

    Γαλλία

    Η εταιρεία ATMOS MEDICAL FRANCE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φαρμακευτικά προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φαρμακευτικά είδη - βασικά και βοηθητικά προϊόντα, και Φαρμακευτικά είδη - βασικά και βοηθητικά προϊόντα. Έχει έδρα σε Marseille, Γαλλία.

  9. LYONDELL CHIMIE FRANCE SAS

    Γαλλία

    Η εταιρεία LYONDELL CHIMIE FRANCE SAS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πετρέλαιο - βαριά παράγωγα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Καύσιμα πετρελαίου και προσθετικές ύλες, Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, και Καύσιμα πετρελαίου και προσθετικές ύλες. Έχει έδρα σε Fos Sur Mer, Γαλλία.

  10. SIECO

    Γαλλία

    Η εταιρεία SIECO, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φαρμακευτικά είδη - βασικά και βοηθητικά προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βασικά και βοηθητικά προϊόντα για φάρμακα, και Βασικά και βοηθητικά προϊόντα για φάρμακα. Έχει έδρα σε Draguignan Cedex, Γαλλία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Βάσεις

Αριθμός αποτελεσμάτων.

65 Επιχειρήσεις