• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • ασφαλειες επιχειρησεων

Αποτελέσματα για

Ασφαλειες επιχειρησεων

ΓαλλίαΜασσαλία, Μοναχό και Προβέντζα - Άλπεις - Καινή Ακτή
  1. LA RUCHE DU BIEN-ËTRE

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία LA RUCHE DU BIEN-ËTRE, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ασφάλεια στον χώρο εργασίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σύμβουλοι επιχειρήσεων, διαρρύθμιση εταιρειών, Σύμβουλοι επιχειρήσεων, υπηρεσίες υποστήριξης επιχειρήσεων, και ασφάλεια επιχειρήσεων. Έχει έδρα σε Marseille, Γαλλία.

  2. FAC INTERNATIONAL

    Γαλλία

    Η εταιρεία FAC INTERNATIONAL, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ασφαλιστικοί πράκτορες - μεσίτες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ασφαλισεις και ασφαλειες ζημιων, ασφαλισεις και ασφαλειες κινδυνων για επιχειρησεις, και συμβουλευτικες υπηρεσιες σε ασφαλιστικα θεματα. Έχει έδρα σε Aix En Provence, Γαλλία.

  3. ENERGYZON

    Γαλλία

    Η εταιρεία ENERGYZON, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλιακή ενέργεια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους συμβουλευτικες υπηρεσιες για την ηλιακη ενεργεια, και Κατάρτιση σε θέματα ασφαλείας επιχειρήσεων. Έχει έδρα σε Aix En Provence, Γαλλία.

  4. RANC DEVELOPPEMENT

    Γαλλία

    εδώ και 25 χρόνια, ειδικευόμαστε στα συστήματα ασφαλείας (διάρρηξη, βίντεο, έλεγχος πρόσβασης, αυτοματισμός, πυρκαϊά, GTC) για επιχειρήσεις, διοικήσεις και ιδιώτες, Ranc Développement με τριπλή Πιστοποίηση APSAD, χρησιμοποιούμε τεχνολογίες αιχμής και υλοποιούμε σύνθετα συστήματα. Οι μηχανικοί μας ελέγχουν πλήρως τις τεχνικές ελέγχου της ασφάλειας, ανάλυσης κινδύνων, από την μελέτη εκ των προτέρων και της έκφρασης προβλέψεων συνδυάζοντας τεχνικές και τεχνολογίες ασφαλείας. Το γραφείο μας μελέτης τους συνοδεύει ώστε να συντάξουν, να υπολογίσουν και να σχεδιάσουν τα έργα. Μηχανική ασφαλείας. Ηλεκτρονική ασφάλεια. Κέντρο τηλεπίβλεψης.

  5. A2S

    Γαλλία

    Η γαλλική εταιρεία A2S είναι ειδική σε θέματα βιομηχανικής ασφάλειας και προστασίας σε εκρηκτικές ατμόσφαιρες. Η A2S κατασκευάζει και διανέμει μεγάλη γκάμα εξοπλισμών για την προστασία ατόμων και περιουσιακών στοιχείων. Χάρη στην καινοτόμο προσφορά της και την υψηλής ποιότητας υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών, η A2S εδραιώθηκε στη Γαλλία και διεθνώς ως αδιαμφισβήτητος παράγοντας της αγοράς. Με την πείρα και την εμπειρογνωμοσύνη της, η A2S κέρδισε την εμπιστοσύνη των πελατών της για την υλοποίηση μεγάλων έργων για διεθνείς βιομηχανικές επιχειρήσεις που ειδικεύονται στο αέριο, την πετροχημεία, την ηλεκτρική ενέργεια, τη μεταλλουργία, τις μεταφορές και τις κατασκευές.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. CYALUME TECHNOLOGIES SAS

    Γαλλία

    Κορυφαίος παραγωγός και διανομέας ράβδων φωτισμού για ειδικές και τακτικές χρήσεις, ο ευρωπαϊκός κλάδος της επιχείρησης Cyalume Technologies που βρίσκεται στη Γαλλία προσφέρει σειρές προϊόντων χημειοφωταύγειας. Με αξιοπιστία και ασφάλεια, τα προϊόντα μας έχουν σχεδιαστεί για τις ευρωπαϊκές αγορές στρατού και ασφαλείας.

  2. PRASTEL FRANCE

    Γαλλία

    Η Prastel ειδικεύεται στον σχεδιασμό και την κατασκευή ηλεκτρονικών συστημάτων για αυτοματισμούς, έλεγχο πρόσβασης και ασφάλεια. Χάρη στην πείρα της, η επιχείρηση κατέκτησε ηγετική θέση στην αναγνώριση χωρίς επαφή και στους ηλεκτρονικούς χάρτες. Με πλούσια πείρα στον σχεδιασμό και την κατασκευή ηλεκτρονικών συστημάτων, η Prastel μπορεί να θέσει σε εφαρμογή την ανάπτυξη εξ ολοκλήρου εξατομικευμένων και καινοτόμων λύσεων ανάλογα με τις απαιτήσεις των πελατών της.