• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • αξεσουαρ ενδυματων

Αποτελέσματα για

Αξεσουαρ ενδυματων

ΓαλλίαΜασσαλία, Μοναχό και Προβέντζα - Άλπεις - Καινή Ακτή
  1. SAS ENSOLEILLADE

    Γαλλία

    Η L’Ensoleillade είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που εξειδικεύεται στην κατασκευή και μεταποίηση υφασμάτινων ειδών για τον οίκο που ιδρύθηκε το 1996. Προσφέρουμε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων για το σπίτι, κυρίως για το τραπέζι, όπως τραπεζομάντηλα και επιτραπέζια αξεσουάρ. Προσφέρουμε μια μεγάλη ποικιλία συλλογών, από τις τελευταίες τάσεις μέχρι τα κλασικά ή τοπικά σχέδια, ώστε όλοι να βρουν κάτι που να τους ικανοποιεί. 'Ολα τα προϊόντα μας κατασκευάζονται στην Νότια Γαλλία, στην καρδιά της Προβηγκίας, κοντά στα υπέροχα φαράγγια Gorges du Verdon. Ο κατάλογος μας διαθέτει μια μεγάλη γκάμα τραπεζομάντηλων και λευκών ειδών για το τραπέζι, αξεσουάρ κουζίνας, διακόσμησης ακόμα και ενδύματα από τοπικό ύφασμα. Διαθέτουμε επίσης μια γραμμή μικρών αποσκευών με επένδυση. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

  2. TRASH BY 1000

    Γαλλία

    Η εταιρεία TRASH BY 1000, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υψηλή ραπτική για άνδρες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ενδύματα υψηλής ραπτικής και έτοιμα ενδύματα πολυτελείας, κοντομανικα μπλουζακια, κοντομανικα μπλουζακια, Ενδύματα υψηλής ραπτικής και έτοιμα ενδύματα πολυτελείας, και αξεσουαρ ετοιμων ενδυματων. Έχει έδρα σε Mougins, Γαλλία.

  3. LA FRIP

    Γαλλία

    Η εταιρεία LA FRIP, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ενδύματα από δεύτερο χέρι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ενδυματα vintage, ενωσεις υφαντουργικων επιχειρησεων και επιχειρησεων της βιομηχανιας ενδυματων, και αξεσουαρ για μεταχειρισμενα ενδυματα. Έχει έδρα σε Nice, Γαλλία.

  4. FESTIVAL

    Γαλλία

  5. HABICINDY

    Γαλλία

    Η HABICINDY ειδικεύεται στα έτοιμα παιδικά και γυναικεία ενδύματα. Επιλέγουμε για εσάς ενδύματα που ακολουθούν τις τάσεις της μόδας προκειμένου να σας προσφέρουμε κομψές εμφανίσεις για ένα κομψό αλλά και σύγχρονο αστικό ντύσιμο στην μόδα. Η γκάμα των προϊόντων μας συμπεριλαμβάνει φορέματα, παλτά, γιλέκα, φόρμες και μπλούζες καθώς και υποδήματα και αξεσουάρ, ιδανικά για να συμπληρώσετε την εμφάνιση σας. Μπορείτε επίσης να βρείτε επιλεγμένα βρεφικά είδη και παιδικά ενδύματα για όλες τις εποχές, μέχρι 10 ετών. Προτεραιότητα μας, να σας προσφέρουμε ενδύματα ανώτερης ποιότητας από διάφορες φίρμες, σε προσιτές τιμές για όλους. Χάρη στους προμηθευτές μας εμπιστοσύνης, προσφέρουμε αποκλειστικά ποιοτικά προϊόντα, τόσο όσον αφορά το ύφασμα που χρησιμοποιείται όσο και από την άποψη της ποιότητας των ραφών και των φινιρισμάτων για ένα καλύτερο αποτέλεσμα. Ανακαλύψτε επίσης τις προσφορές μας ξεπουλήματος έτοιμων γυναικείων και παιδικών ενδυμάτων. Προσφέρουμε ενδύματα που είναι κατάλληλα για όλες τις μορφολογίες και τα στυλ.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. EURL MASHANCE

    Γαλλία

    Η εταιρεία EURL MASHANCE, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Παιδικά ενδύματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αξεσουάρ μόδας, και παιδικα και εφηβικα αξεσουαρ μοδας. Έχει έδρα σε Saint Maximin La Sainte Baume, Γαλλία.

  2. PETITES FILLES MODÈLES

    Γαλλία

    Η εταιρεία PETITES FILLES MODÈLES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Παιδικά ενδύματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αξεσουάρ μόδας. Έχει έδρα σε Aix-En-Provence, Γαλλία.