• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • ανάπτυξη συστημάτων

Αποτελέσματα για

Ανάπτυξη συστημάτων

ΓαλλίαΜασσαλία, Μοναχό και Προβέντζα - Άλπεις - Καινή Ακτή
  1. CITINNOV

    Γαλλία

    Αναδιπλούμενοι ακροδέκτες με ανάπτυξη κατάλληλων εργαλείων διαχείρισης για την αποτελεσματική διαχείριση των άδειων προς τους δικαιούχους, την εκμετάλλευση και την συντήρηση του συστήματος. Η CITINNOV προσφέρει τα εξής οφέλη : την πείρα ενός εξειδικευμένου Γάλλου κατασκευαστή, αναγνωρισμένος εδώ και πάνω από 20 χρόνια στον χώρο των εξαγωγών/ εισαγωγών, μια ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων ποιότητας, μια λύση στα μέτρα σας, προσαρμοσμένη στο περιβάλλον σας, κατάλληλα εργαλεία διαχείρισης που θα διευκολύνουν την οργάνωση σας.

  2. PRASTEL FRANCE

    Γαλλία

    Η Prastel ειδικεύεται στον σχεδιασμό και την κατασκευή ηλεκτρονικών συστημάτων για αυτοματισμούς, έλεγχο πρόσβασης και ασφάλεια. Χάρη στην πείρα της, η επιχείρηση κατέκτησε ηγετική θέση στην αναγνώριση χωρίς επαφή και στους ηλεκτρονικούς χάρτες. Με πλούσια πείρα στον σχεδιασμό και την κατασκευή ηλεκτρονικών συστημάτων, η Prastel μπορεί να θέσει σε εφαρμογή την ανάπτυξη εξ ολοκλήρου εξατομικευμένων και καινοτόμων λύσεων ανάλογα με τις απαιτήσεις των πελατών της.

  3. PROCAMEX

    Γαλλία

    Η Procamex βοηθά τις τοπικές επιχειρήσεις στην ανάπτυξή τους σε διεθνές επίπεδο, μέσω θεματικών συνεδρίων, αποστολών στο εξωτερικό, εκθέσεων καθώς και με 4 συστήματα υποστήριξης. Μια πανοπλία ενεργειών και βοηθημάτων για να γίνετε εξαγωγέας, να αυξήσετε τις πωλήσεις σας, να διαφοροποιήσετε τις αγορές σας, να δημιουργήσετε μια θετική δυναμική και να παραμείνετε ανταγωνιστικοί. Παρέχουμε στις επιχειρήσεις συμβουλές σε θέματα προσέγγισης των διεθνών αγορών.

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Ανάπτυξη συστημάτων

Αριθμός αποτελεσμάτων.

3 Επιχειρήσεις