• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • παπουτσια

Αποτελέσματα για

Παπουτσια

ΓαλλίαΜασσαλία, Μοναχό και Προβέντζα - Άλπεις - Καινή ΑκτήΈμπορος χονδρικής
  1. BCR

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    H επιχείρηση μας, BCR BOROWY, η οποία βρίσκεται στην Saint-Andiol, εξειδικεύεται στην χονδρική και ημι-χονδρική πώληση ενδυμάτων από δεύτερο χέρι και μεταχειρισμένων ενδυμάτων για εισαγωγές και εξαγωγές. Προσφέρουμε επίσης υποδήματα, δερμάτινα είδη και λευκά είδη. Προσφέρουμε είδη για τον άνδρα, την γυναίκα και τα παιδιά, καλοκαιρινά και χειμερινά. Η πώληση γίνεται με το κιλό. Επιλέγουμε πάντα ενδύματα πρώτης ποιότητας, τα οποία διαλέγονται στην συνέχεια ανά κατηγορία.

  2. FEELING

    Γαλλία

    Η εταιρεία FEELING, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εσώρουχα και ένδυση σπιτιού. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Παπούτσια, Γυναικεία ενδύματα, Εισαγωγές-εξαγωγές υφασμάτων και ενδυμάτων, Παπούτσια, Γυναικεία ενδύματα, γυναικεια εσωρουχα, και Εισαγωγές-εξαγωγές υφασμάτων και ενδυμάτων. Έχει έδρα σε Marseille, Γαλλία.

  3. K'JACQUES

    Γαλλία

    Η εταιρεία K'JACQUES, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Παπούτσια. Έχει έδρα σε St Tropez, Γαλλία.

  4. COMPAGNIE DE LA CHAUSSSURE

    Γαλλία

    Η εταιρεία COMPAGNIE DE LA CHAUSSSURE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Παπούτσια. Έχει έδρα σε Salon De Provence, Γαλλία.

  5. MASS-FRANCE

    Γαλλία

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. CHAUSSURES JACQUES LOUP

    Γαλλία

  2. SARL LEBLANC

    Γαλλία

  3. ETS KEKLIKIAN

    Γαλλία

  4. ROME 6

    Γαλλία

  5. RC

    Γαλλία

  1. SOCIETE TOULONNAISE PAR ACTIONS D'EXPLOITATION DE LA CHAUSSURE (STAEC)

    Γαλλία