• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • γαλλικα προιοντα

Αποτελέσματα για

Γαλλικα προιοντα

ΓαλλίαΜασσαλία, Μοναχό και Προβέντζα - Άλπεις - Καινή ΑκτήΈμπορος χονδρικής
  1. SOMEXPORT

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η SOMEXPORT ιδρύθηκε το 1994. Εφοδιάζουμε κεντρικές μονάδες αγοράς, εφοδιαστές αλλά κυρίως την Αφρική, τις Αντίλλες, την πελατεία μας από τον Ινδικό και Ειρηνικό Ωκεανό καθώς και την Μέση Ανατολή. Είμαστε μια επιχείρηση εισαγωγής-εξαγωγής ξηρών, φρέσκων και κατεψυγμένων προϊόντων, συνεργαζόμαστε με πάνω από 300 Γάλλους και Ευρωπαίους προμηθευτές. Εξειδικευόμαστε στα εξής προϊόντα τροφίμων: - Γαλακτοκομικά προϊόντα (Τυριά, γιαούρτια, γάλατα, κρέμες...), - Αλλαντικά και παστώματα- γλυκά και κρουασάν, - προϊόντα Χαλάλ, - Μπαχαρικά, - θαλασσινά προϊόντα, - Κατεψυγμένα. Μπορούμε να σας προσφέρουμε διάφορες γκάμες προϊόντων τροφίμων.Η SOMEXPORT είναι ο εταίρος σας για εξαγωγές. Πράγματι, σας συνοδεύουμε ώστε να ανακαλύψετε τα καλύτερα προϊόντα από όλες τις περιοχές του κόσμου που ικανοποιεί τις ανάγκες σας και τις απαιτήσεις των πελατών σας. Εδώ και περισσότερα από 20 χρόνια, διασχίζουμε τον κόσμο σε αναζήτηση των τοπικών προϊόντων, των τοπικών σπεσιαλιτέ και των παραδοσιακών συνταγών. Προμηθευόμαστε επίσης ειδικά συστατικά και προϊόντα κατόπιν αίτησης των πελατών μας. 'Όλα αυτά χάρη στις γνωριμίες μας με παραγωγούς, κτηνοτρόφους, μάγειροι, διανομείς, καταναλωτές και πολλούς άλλους φορείς στην γεωργική και διατροφική αλυσίδα. Για περισσότερες πληροφορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

  2. HEM FRANCE - GROSSISTE TELEPHONIE MOBILE ET TABLETTES

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η HEM France είναι χονδρέμπορος, εισαγωγέας και κατασκευαστής κινητών τηλεφώνων, τάμπλετ και αξεσουάρ. Προσφέρουμε στους επαγγελματίες μια μεγάλη γκάμα προϊόντων σε ανταγωνιστικές τιμές από μεγάλους κατασκευαστές όπως Samsung, Xiaomi, Nokia, Apple, κ.λπ. Αλλά και αποκλειστικές προσφορές με τις εξειδικευμένες φίρμες έξυπνων τηλεφώνων και τάμπλετ Blackview, Oukitel, Doogee, Cubot.Χάρη στην εμπειρογνωμοσύνη μας της αγοράς της κινητής τηλεφωνίας, ιδρύσαμε το 2014 την Konrow, γαλλικό εμπορικό σήμα κινητών τηλεφώνων, έξυπνων τηλεφώνων, τάμπλετ και αξεσουάρ. Το ρητό μας "να ακούμε και να επικεντρωθούμε στην ουσία". Σχεδιάζουμε προϊόντα που ικανοποιούν την κάθε χρήση των πελατών σας σε πολύ λογικές τιμές. Στον ιστότοπο μας θα βρείτε : έξυπνα τηλέφωνα, τάμπλετ, γερά τηλέφωνα ή με πλήκτρα, συνδεδεμένα αντικείμενα όπως ρολόγια ή ηχεία, αλλά και αξεσουάρ κάθε είδους όπως καλώδια, φορτιστές, ακουστικά, θήκες...Το B2B είναι ο πυρήνας του επαγγέλματος μας και ξέρουμε πως να προσαρμοστούμε στις ειδικές ανάγκες του καθένα μέσα στις πιο σύντομες προθεσμίες. Η ομάδα μας ειδικών σας συνοδεύει και είναι στην διάθεση σας 5 ημέρες την εβδομάδα για να απαντήσει στις απορίες σας. Παρόλο που κυκλοφορούν εκατομμύρια προϊόντα στις αποθήκες μας, τα οποία διανέμουμε στην Γαλλία αλλά και διεθνώς σε πάνω από 35 χώρες, η γρήγορη και αποτελεσματική εξυπηρέτηση αποτελεί προτεραιότητα για να ικανοποιήσουμε την απαιτητική επαγγελματική μας πελατεία.

  3. AXE SARL

    Γαλλία

    Axe εισαγωγέας και χονδρέμπορος ξύλινων παιχνιδιών, είδη δώρου και προϊόντα για εκδηλώσεις εδώ και 20 χρόνια. Μεγάλη γκάμα παιχνιδιών μεσαιωνικού τύπου και ανεμοδούρες, με εξατομικεύσιμη σήμανση στα προϊόντα μας κατόπιν αίτησης. Σας προσφέρουμε την μεγαλύτερη γκάμα στην Γαλλία μεσαιωνικών αντικειμένων και παιχνιδιών, καθώς και ρωμαϊκά είδη, Βίκινγκς, νεράιδες : πολλά είδη με θέμα : τους ιππότες, τις πριγκίπισσας, τον βασιλιά και την βασίλισσα, το κάστρο, τις νεράιδες, τους δράκους, τα μονόκερα κ.λπ. Υλες : Ξύλα, δέρμα, ύφασμα από γιούτα, σπάγκος... Σας προσφέρουμε επίσης μια ΜΕΓΑΛΗ ΓΚΑΜΑ με ανεμοδούρες όλων των διαστάσεων είτε για παιδιά είτε για την διακόσμηση του κήπου ή της πόλης. Οι υπηρεσίες μας στα μέτρα σας: Βρίσκουμε τα προϊόντα που αναζητάτε κατόπιν αίτησης. Έχουμε εδώ και 20 χρόνια αρκετούς εταίρους και άρα πρόσβαση σε χιλιάδες προϊόντα που μας επιτρέπουν να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες σας. ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΜΕ ξύλινα προϊόντα με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη.